BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam cijeli svoj život zaradio 55 milji eura. evo sad ću, ove godine sigurno

SUNH je pao na nekih 220-230 kn po dionici zbog gubitaka od 35 mil.kn u 2006. uzrokovanih velikim investicijama u obnovu hotela. U 2007. očekuje se rast prihoda od 50% (izjava uprave), a dionica SUNH tada će doživjeti svoj novi uzlet.

Ignore: KressoM, delux

Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color]

U Msan bih ovog trena stavio novac. Oni su franšiza za naše tržište, gotovo neugrozivi, a napredak je neminovan. Ostali su nejasni, eto, Hgspot me dosta razočarao.

No respect

U Msan bih ovog trena stavio novac.

100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13]

skype - ivek1234

SLK:

U Msan bih ovog trena stavio novac.

100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13]

Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.

Slab promet na burzi, a ponedjeljak.
Svi su na oprezu i promatraju daljnje stanje.
CROBEX u minusu.

And God says let there be light and be light, and it was good...

ivek123: ” Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color] SLK: ” U Msan bih ovog trena stavio novac. ” 100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13] ” Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.

Ionako se pita Krsticevica i sl.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Alien:

ivek123: ” Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color] SLK: ” U Msan bih ovog trena stavio novac. ” 100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13] ” Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.

Ionako se pita Krsticevica i sl.

Kad dođu, dobro došli.

BTW, sviđa mi se što je FMPS ovako mirno došla na burzu. Meni je to dobar znak.

No respect

Na IGH se nekaj dogadja: proslo prek milju kuna u trenu

Da… Cini mi se da se netko iskrcava

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Kakva frka, uvijek se netko ukrcava i iskrcava. A 5 milja i nije neki jako strahovit promet ovih dana.

No respect

Meni to izgleda kao nekaj dogovoreno jer je sve proslo na istoj cijeni.

New Report

Close