SUNH je pao na nekih 220-230 kn po dionici zbog gubitaka od 35 mil.kn u 2006. uzrokovanih velikim investicijama u obnovu hotela. U 2007. očekuje se rast prihoda od 50% (izjava uprave), a dionica SUNH tada će doživjeti svoj novi uzlet.
Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color]
U Msan bih ovog trena stavio novac. Oni su franšiza za naše tržište, gotovo neugrozivi, a napredak je neminovan. Ostali su nejasni, eto, Hgspot me dosta razočarao.
U Msan bih ovog trena stavio novac.
100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13]
SLK:
”
U Msan bih ovog trena stavio novac.
”
100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13]
Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.
Slab promet na burzi, a ponedjeljak.
Svi su na oprezu i promatraju daljnje stanje.
CROBEX u minusu.
ivek123: ” Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color] SLK: ” U Msan bih ovog trena stavio novac. ” 100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13] ” Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.
Ionako se pita Krsticevica i sl.
Alien:
”
ivek123: ” Premješteno iz teme: [color=blue]INFS (Infosistem d.d.)[/color] SLK: ” U Msan bih ovog trena stavio novac. ” 100% se slazem. Sigurniji nego u banci. Kupit i ne prodati. Ali nece Stipo jos sigurno 5 godina na burzu. [smiley13][smiley13][smiley13] ” Navodno hoce ove godine. Tako sam nacuo.
”
Ionako se pita Krsticevica i sl.
Kad dođu, dobro došli.
BTW, sviđa mi se što je FMPS ovako mirno došla na burzu. Meni je to dobar znak.
Da… Cini mi se da se netko iskrcava
Kakva frka, uvijek se netko ukrcava i iskrcava. A 5 milja i nije neki jako strahovit promet ovih dana.