Malo off topic: Jedino se još Todorića čeka da dostavi 1Q izvještaje (uz par iznimaka) [smiley7]
Puno kompanija pa je teško uskladiti poslovanje da nitko ne bude u gubitku………….barem na papiru.
INA i IGH srušili CROBEX.
I ADPL je tome doprinjeo. 2 dana za redom -4,x %
Evo malo informacija za Jadran
IGOR ŠTIMAC ŽELI KUPITI ČITAVI “JADRAN”?!
Igor Štimac, nakon što je kupio i obnovio crikvenički Hotel “Therapiju”, koji je izgrađen 1895.godine i kojim je Crikvenica kroèila u hotelijerski i zdravstveni turizam, želi kupiti čitavi “Jadran”. Tragom te informacije došli smo upravo u vrh tog hotelijerskog dionièkog društva u namjeri da to provjerimo. Koliko u tome ima glasina, koliko prašine, a koliko se za dobrim konjem zaista treba prašiti…..
…..Da, postoji interes mnogih – ovdje su bili i domaći poslovni ljudi, pa onda neki poduzetnici i Izraela, a bio je – to želim jasno reći – i g.Igor Štimac, rekao je Ivica Jurčić, predsjednik radničkog vijeća i član Nadzornog odbora te sindikalni povjerenik u Sindikatu turizma i usluga……
…..U svakom slučaju, ozračje oko “Jadrana” ukazuje da je rasplet pri kraju, da je pitanje budućeg vlasnika sve zanimljivije, ne samo radnicima te tvrtke nego i onome tko se nada tom statusu, a zasad je samo potencijalni budući vlasnik.
Dok traje ta neizvjesnost, u očekivanju navodnog raspisivanja javnog natječaja što bi trebao uslijediti tijekom idućh tridesetak dana, već do konca ovoga tjedna očekuje se novi sastanak Radne skupine u Zagrebu, koja treba dogovoriti nove pojedinosti o cjelovitom “Jadranu” u paketu.(Novi list)
PRILIKA…SUNCANI HVAR VRIJEDI BAREM 350HRK…U USPOREDBI S DRUGIM TURISTICKIM DIONICAMA….DIONICA JE OVE GODINE BEZ RASTA, 25% ISPOD PROSLE GODINE..U ISTOM PERIODU NEKE TURISTICKE SU RASLE CAK I 100% …KAO IMPERIAL RAB, KORCULA, SOLARIS…ITD…
Šta se dereš?
Nisam analizirao SUNH ali nadam se da ti nije argument sam to što nije rasla. Inače dobar dio investitora ima tu logiku” XXX-R-A još nije rasla ove godine, mora krenut”
PRILIKA…SUNCANI HVAR VRIJEDI BAREM 350HRK…U USPOREDBI S DRUGIM TURISTICKIM DIONICAMA….DIONICA JE OVE GODINE BEZ RASTA, 25% ISPOD PROSLE GODINE..U ISTOM PERIODU NEKE TURISTICKE SU RASLE CAK I 100% …KAO IMPERIAL RAB, KORCULA, SOLARIS…ITD…
Kupi si onda, nedaj da ti drugi poberu ….[smiley1][smiley1]