BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE snizila provizije za trgovanje[smiley2]
Vaš link

Bas me zanima hocemo li i mi to osjetiti

moš milsit

http://www.slobodnadalmacija.hr/20070502/biznis01.asp

zna li netko što bi nakon croatie , moglo na burzu koja je sljedeća

Sanacija 200 gubitaša čeka političku odluku

4.5.2007 7:02:00 | Powered by http://www.banka.hr

Ministarstvo gospodarstva uputilo je Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja zahtjev za davanjem mišljenja na programe sanacije i restrukturiranja pet tvrtki iz djelatnosti tekstila, građevinarstva i proizvodnje strojarske opreme, za koje je ocijenjeno da bez državne potpore ne mogu dugoročno opstati na tržištu.

Prije negoli se Agencija bude izjasnila jesu li programi u skladu s pravilima za državne potpore za sanaciju i restrukturiranje, u Ministarstvu ne žele govoriti koje su tvrtke nominirane za dobivanje državne pomoći. No, ističu da će im ona biti pružena u skladu sa strogim smjernicama Europske komisije o restrukturiranju koje se temelje na načelu “prvog i zadnjeg puta”, odnosno principu da tvrtke koje jednom ostvare pravo na takvu vrstu potpore više ne mogu računati na državnu pomoć u programima restrukturiranja.

siguran sam da ce jedna od tih tvrtki biti MTČ…. [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Ovaj mi forum sve više slići radio-melodrami.
Sve više energije gubimo na prepoznavanje i spajanje pojedinih uloga na pozornici a one pjevaju li ga,pjevaju[smiley12]

Gdje “radio-melodramu” iskopa, mrave trudbeniče? [smiley2]

No respect

Ovo je jedan dio članka iz Slovenskog Kapitala koji se tiče Hrvatskog trga dionica, i meni se čini zanimljiv najviše za one, koji posjeduju dionice CROS i JDOS. Ako neko ima problema sa razumevanjem, ono što je zanimljivo znači, da ima sektor osiguranja u Hrvatskoj još dobar potencijal u budučnosti.

Srbija in Hrvaška – zavarovalništvo. Zavarovalniški sektor še ni tako zanimiv za investitorje kot bančni, vendar ima potencial za razvoj. Nerazvitost sektorja odpira nove možnosti in je tarča tujih strateških investitorjev. Z vse večjim razvojem držav in približevanjem vstopa v EU, se povečuje življenjski standard prebivalstva in s tem vse večji obseg premij, kar daje zavarovalništvu vse večji zagon. Na hrvaškem trgu so zanimive delnice Croatie Osiguranje in novo uvrščene delnice Jadransko Osiguranje, ki je tretja na hrvaškem zavarovalniškem trgu. Na srbskem trgu pa Dunav Osiguranje, Globos Osiguranje in novo uvrščene delnice AMS Osiguranje.

[emo_cool]

mravak: ” Gdje “radio-melodramu” iskopa, mrave trudbeniče? [smiley2]

Jednostavno kolega da je “obična” mogli bi puno lakše raspoznati ko je ko i koga glumi.[smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

poštovani kolege,
molim Vas osobno mišljenje

ulazak u VIRO na 1300 kn i mogućnost dobiti od 10-20 % u 1 mjesec dana
što bi reklo: 10.06.2006. – VIRO-R-A – zadnja 1500,00 kn

ili mozda mislite da neka druga dionica ima navedeni potencijal

unaprijed hvala

SKORa-M-A[color=blue][/color]

S,

poštovani kolege,

unaprijed hvala

Strašno teško za predvidjeti…
Vrlo lako može up još tih 20,čak 30 %,ali se isto tako može desiti
da dionice sa najvećim uzletom u kratkom vremenu jednom i najjače-tresnu…[smiley8][smiley8][smiley8]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

fala kolega
bilo mi li-la na 1100 za ulaz, a sad je tek pocela rast nakon izvješća s time da je prije “stopa” bila na 1230, pa mi se nekak čini da bi mogla prije ljeta do 1500

zanima me jedino više mišljenja, imam za nekih cca 30 komada i ovi mi se cine OK, ne znam da li ima mozda nesto bolje za ulaz

SKORa-M-A[color=blue][/color]

S koraMA:

poštovani kolege,

unaprijed hvala

Strašno teško za predvidjeti…
Vrlo lako može up još tih 20,čak 30 %,ali se isto tako može desiti
da dionice sa najvećim uzletom u kratkom vremenu jednom i najjače-tresnu…[smiley8][smiley8][smiley8]

som ak nisi jedna otri fond medzera koji kazu kad ce gore, a kad dole[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close