Ne znam zakaj svi kupuju radije redovne. Ja ne bum išel na Skupštinu glasovati pa radije uzmem povlaštene, pogotovo kod centarbanke. Veća je dividenda i još k tome garantirana. Tako je i kod mnogih drugih dionica.
Ne znam zakaj svi kupuju radije redovne. Ja ne bum išel na Skupštinu glasovati pa radije uzmem povlaštene, pogotovo kod centarbanke. Veća je dividenda i još k tome garantirana. Tako je i kod mnogih drugih dionica.
Tak i ja razmišljam, još da mi kažeš do kojeg datuma mogu kupovati bio bih zahvalan.
Trguje se u ponedjeljak.
Ne znam, bolje što prije dok još čekaju na bidu.
Čudi me da nisu već opaliti, bit će da se čeka vijest u javnost.
Mozda je zaista preuzimanje u igri, zato redovne, neznam, samo razmisljam.
Trebale bi mi kroz par dana sjest neke pare na račun, pa sam mislio ić
u malo ozbiljniji dokup dionica. Mući me to šta mi mnoge izgledaju jako
primamljivo i da imaju veliki potencijal te neznam koju/e da kupim. Da
mi pare sutra prije otvarnja burze dođu najverojatnije bi brzo kupio
CEBA-u jer vidim da joj cijenu još nije pogodilo izvješće pa mi se ćini
razumnim ju kupiti za neku eventualnu brzu zaradicu.
Što se drugih potencijala tiće vidite listu:
1. DDJH
2. VART-R-1 3. THMT-R-A 4. BLJE-R-A
5. SNHO-R-A
Znam da je najbolje sam odabrati, ali ja da imam para ja bi sve sa
liste kupio, a pošto nemam tražim nešt šta bi prevaglno za 1 ili 2 s
liste, pa ako ima tko koji pametan savjet za ponuditi ili neko
obrazloženje zašto koju baš sada da ili ne bio bi jako zahvalan.
Inaće nisam dugo na forumu i stvarno ima kvalitetnih postova i brzo se
nauči nešto ako se nezna…pa samo tako naprijed 🙂
Moje preporuke od tvojih:
1. thmt
2. ddjh
3. ceba
ovim redom. tehnomont ima najveće šanse za velik rast, ddjh također, a i ceba valjda ako tako kažu svi (ja ne pratim pa ne znam, ali lako moguće). napravi disperziju i uzmi svega po malo.
Htio sam i THMT i BELJE uzet uz ove druge, ali nekako sam se zanesao na Djuri i Cebi. Tako da sam njih dokupio danas. Kupio sam povlaštene od Cebe makar sada mislim da će možda manje napredovat od redovne…ali bilo bi mi drago da sam u krivu 🙂
A i PTKM mi je danas počeo napokon UP ić i to ko u filmu 🙂 pa se nadam i njegovom rastu i da pređe 350-400 kn skoro!
ja ne vjerujem u disperziju rizika ako znas sto kupujes.. konkretno 50% mog portfelja cini ddjh.. a vecinu ostalog bzjk.. i cim dodje jos nesto novaca kupujem jos ddjh jer ce to jedino 90% sigurno u sljedecih par mjeseci imati 50% rasta (po mom misljenju).. a onda se mozemo igrati disperzije od te tocke nadalje.. po 225 kn ddjh je bagatela.. naravno, ima jos dobrih dionica, kao ptkm, ceba, itd.. ali tu JA ne znam sto kupujem, pa kupujem ono sto znam..
ja ne vjerujem u disperziju rizika ako znas sto kupujes.. konkretno 50% mog portfelja cini ddjh.. a vecinu ostalog bzjk.. i cim dodje jos nesto novaca kupujem jos ddjh jer ce to jedino 90% sigurno u sljedecih par mjeseci imati 50% rasta (po mom misljenju).. a onda se mozemo igrati disperzije od te tocke nadalje.. po 225 kn ddjh je bagatela.. naravno, ima jos dobrih dionica, kao ptkm, ceba, itd.. ali tu JA ne znam sto kupujem, pa kupujem ono sto znam..
ENRON
ENRON
ENRON
….[smiley6]
super24:
”
”
ENRON
ENRON
ENRON
….[smiley6]
pa dobro, i tu se dobro moglo zaradit prije nego se dobro moglo izgubit.. ja govorim kratkorocno.. 2 mjeseca.. a onda disperzija..
ZSE snizila provizije za trgovanje[smiley2]
Vaš link