BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odeeeeeeee janaf !

koju mi brokersku kucu predlazete?

hpb

Dođite i hurdite....

Trebale bi mi kroz par dana sjest neke pare na račun, pa sam mislio ić u malo ozbiljniji dokup dionica. Mući me to šta mi mnoge izgledaju jako primamljivo i da imaju veliki potencijal te neznam koju/e da kupim. Da mi pare sutra prije otvarnja burze dođu najverojatnije bi brzo kupio CEBA-u jer vidim da joj cijenu još nije pogodilo izvješće pa mi se ćini razumnim ju kupiti za neku eventualnu brzu zaradicu.

Što se drugih potencijala tiće vidite listu:

1. DDJH
2. VART-R-1
3. THMT-R-A
4. BLJE-R-A
5. SNHO-R-A

Znam da je najbolje sam odabrati, ali ja da imam para ja bi sve sa liste kupio, a pošto nemam tražim nešt šta bi prevaglno za 1 ili 2 s liste, pa ako ima tko koji pametan savjet za ponuditi ili neko obrazloženje zašto koju baš sada da ili ne bio bi jako zahvalan.

Inaće nisam dugo na forumu i stvarno ima kvalitetnih postova i brzo se nauči nešto ako se nezna…pa samo tako naprijed 🙂

www.iznajmljivaci20.com

Od ovih sa liste imam DDJH ostale baš ne pratim, pa ti jedino mogu i preporučiti DDJH i kratkoročno a i dugoročno….

Dugoročno valjda znaš zašto … ako ne prolistaj temu DDJH.

Kratkoročno – Nakon što je jedno vrijeme Lucidus rasprodavao , cijena je padala… Sada se među top 10 pojavio FIMA Maximum fond i mislim da će to potaknuti male ulagače za pojačanu kupnju što bi moglo dignuti cijenu desetak %.

PS. Što se tiče CEBE slažem se s tvojim zaključkom.

Sretno u odabiru.

Trebale bi mi kroz par dana sjest neke pare na račun, pa sam mislio ić u malo ozbiljniji dokup dionica. Mući me to šta mi mnoge izgledaju jako primamljivo i da imaju veliki potencijal te neznam koju/e da kupim. Da mi pare sutra prije otvarnja burze dođu najverojatnije bi brzo kupio CEBA-u jer vidim da joj cijenu još nije pogodilo izvješće pa mi se ćini razumnim ju kupiti za neku eventualnu brzu zaradicu.

1. DDJH
2. VART-R-1
3. THMT-R-A
4. BLJE-R-A
5. SNHO-R-A

Znam da je najbolje sam odabrati, ali ja da imam para ja bi sve sa liste kupio, a pošto nemam tražim nešt šta bi prevaglno za 1 ili 2 s liste, pa ako ima tko koji pametan savjet za ponuditi ili neko obrazloženje zašto koju baš sada da ili ne bio bi jako zahvalan.

Inaće nisam dugo na forumu i stvarno ima kvalitetnih postova i brzo se nauči nešto ako se nezna…pa samo tako naprijed 🙂

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

1. DDJH
2. VART-R-1
3. THMT-R-A
4. BLJE-R-A
5. SNHO-R-A

Ja ti predlažem
1) Petrokemija
2)Dalekovod
3)Tankerska plovidba
Ovim si disperzirao ulaganje u tri razine,od visokoprofitabilne do blue chip dionice kao što je TNPL-R-A

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ja ti preporučam optimalno sastavljen portfelj u odnosu na količinu love. Nije važno koje dionice, važno je rizik smanjiti na što manju mjeru, a svakako jedna je Ina i od ovih tvojih navedenih možda prve 3. Ceba u svakom slučaju.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Havla budem najverotjatnije onda malo kupio od svega pa nek se ima. Nego vidim da se svi slažemo za CEBAu da je dobar izbor pa kako to da se cijena još nije počela dizat, pa već je jedan dan aktualno njihovo jako dobro izvješće, barem ja tako dugo znam za njega, zar se nebi već trebao vidjet neki pomak?
Do sada kada god sam nešto saznao praktički je bilo već kasno da se ubacim u vlak 🙂

www.iznajmljivaci20.com

Ja ti preporučam optimalno sastavljen portfelj u odnosu na količinu love. Nije važno koje dionice, važno je rizik smanjiti na što manju mjeru, a svakako jedna je Ina i od ovih tvojih navedenih možda prve 3. Ceba u svakom slučaju.

Koju preporucate radije? P ili R?

Koju preporucate radije? P ili R?

Pa P, veća dividenda za 40%.

Jel’ se trguje u ponedjeljak?

I love the Smell of Profits in the Morning

i mene zanima odgovor na ovo pitanje[smiley1]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close