obzirom da smo propustili ponedjeljak, ovaj tjedan bas i ne idu dionice po mojim pretpostavkama, tako da bih bio slobodan da ce vec iduci tjedan podosta toga biti gore….tako i BELJE se očekuje oko 410-420 kuna, DDJH se očekuje oko 400tinjak kuna (ne prodavati, ide to još gore), TNSA će se stabilizirati na 10k dok ne dođu izvješća, a onda tko strpljiv od 5-6 mjeseca može imati u portfelju dionice koje će vrijediti 20 000.
Nadalje SNHO ide jako dobro i njega možemo očekivati oko 400 kunića do kraja idućeg tjedna. Bit će tu pomaka i sa Končarevcima, ADRIS ide up up, PIKR se očekuje na 1200 kuna.
Sve u svemu, to je ovako jedna odokativna ( činjenicama potkrepljena ) analiza.
A možda znam što netko ne zna [smiley1][smiley1]
Svima lijepi pozdrav i uživajte u ovako lijepo vremenu.
Može li netko komentirati elku? Dionica koja je po mojem skromnom mišljenju podcijenjena barem 100%_[smiley8][smiley8][smiley8]
Što svi vide u toj PETROKEMIJI. Firma vapi za rekonstrukcijom. Ne znam da li to slovenci opet filaju ili je nešto novo na pomolu?_[smiley8][smiley8]
Što svi vide u toj PETROKEMIJI. Firma vapi za rekonstrukcijom. Ne znam da li to slovenci opet filaju ili je nešto novo na pomolu?_[smiley8][smiley8]
Pročitaj malo postove i internetske stranice…
Da ,kao i ina,žudi za rekonstrukcijom,no njen potencijal je ogroman i spada među regionalne divove u toj branši.
Privatizacija će pokazati koliko su kupci spremni platiti unatoč tome što ih očekuju dodatna ulaganja pa i u restrukturiranje.Struktura prvih deset dioničara govori puno o potencijalu toga događaja,a i kretanje dionice u zadnje vrijeme.
Nije čađa sve što sija[smiley2]
Ljudi sta mislite o INI gdje ce biti na kraju godine?
Gospoda brokeri iz (dva slova) fonda vele 3800!
Koji?
AZ, ZB, KD?
Tko zna koliko ce ina vrijediti.
JA cak mislim do 4000.
Koji?
AZ, ZB, KD?
Tko zna koliko ce ina vrijediti.
JA cak mislim do 4000.
KD
Može li netko komentirati elku? Dionica koja je po mojem skromnom mišljenju podcijenjena barem 100%_[smiley8][smiley8][smiley8]
Šuti i dokupljuj i budi sretan da i kod nas još ima podcijenjenih dionica…Budi strpljiv, isplatit će ti se.
Mene više kopka trenutak kad ovaj rolercoster dođe na vrh brijega pa krene nizbrdo…
E to treba pogoditi!
Kada otprilike dolazi do isplate dividende, ako je ima naravno? Mislim općenito, u travnju, svibnju?