Broker mi je savjetovao KODT-R-A (navodno najrespektabilnija dionica u Koncaru i ocekuje se cijena veca od 3000 kn.
Sto vi ostali mislite???
Lijep pozdrav!!! [smiley2] [color=blue][/color]
Mogao bi biti 33% u pravu….ne više.[smiley2][smiley2][smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]SNHO (SN Holding d.d.)[/color]
šapnula mi ribica da je spor s državom dobijen. Nekako mi nije jasna brojka koja se vrti… navodno milijarda kuna. Jel to moguće? Što više to bolje … kako za koga[smiley7]
Broker mi je savjetovao KODT-R-A (navodno najrespektabilnija dionica u Koncaru i ocekuje se cijena veca od 3000 kn.
Sto vi ostali mislite???
Lijep pozdrav!!! [smiley2] [color=blue][/color]
bit će da ti se broker želi riješiti dionica pa će ih tebi uvaliti.
koji show (pozitivni) u EU
Sta ovi Svicarci izvode[smiley2]
Vidim da nitko duuuugo nije orao po ovoj temi, pa da je ja pokušam reanimirati!!!?
Babaloo-SNHO cifra je preko 1 mld. i navodno, ponavljam navodno ovih dana je donesena presuda u njihovu korist, a tiče se Liburnia hotela. Kada će je objelodaniti…tko čeka, taj i dočeka…
Vjerujem da će tokom ovog tjedna slijedeće dionice dotaknuti navedene cijene:
Pljk 199
Tep 200
Pdba 2399
Lplh 499
Kosk-p 499
Kosn-p 2000
Sppl 69
Blkl 450
Brnk 499
Ipko 47
Ceba-p 1300
Pbz 1550
Itd.
Svima čestitam 01. 04. 2007.
Broker mi je savjetovao KODT-R-A (navodno najrespektabilnija dionica u Koncaru i ocekuje se cijena veca od 3000 kn. Sto vi ostali mislite??? Lijep pozdrav!!! [smiley2] [color=blue][/color]
Što se tiče KODT-R ili P, broker te dobro savjetovao. Ako netko želi prihvatiti opkladu, tvrdim da će se spomenutom dionicom za manje od godinu dana trgovati po 3500 kn.
MTČ nemoj nipošto kupovati – vjerojatno će u stečaj. FIMA se tu malo zaletjela pa sad umjetno održava cijenu.
Pozdrav
to bi onda vjerojatno značilo ono što stvarno želim da znači jer sam dobro zaglibio prošli tjedan…
tko ne riskira ne prof…ma zaboravite! bolje je tko zna profitira!
http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,4,1,trziste_kapitala,68811.jl
Postao dosadan već ovaj čovjek, barem meni, stalno trubi o korekciji cijena, a tržište stalno raste.I rasti će.
Da li je on uopće normalan , pitam se.
Što li je u glavi tom čovjeku?
Već krajem 11. mjeseca prošle godine, počela je njegova priča o napuhanosti cijena, onaj tko ga je poslušao pa otišao recimo u cash, propustio je silnu zaradu koju ostvarujemo , i ostvarivat čemo i dalje mi koji smo vjerovali i vjerujemo u ovo naše tržište.
Zna li on da se ova država približava EU, zna li on kako su se kretale dionice bivših zemalja pristupnica EU-u , u takvom razdoblju?
Ma ja mislim da zna, samo ..očigledno postoje neki drugi interesi.
Sramota, takve loše ” prognoze ” , pa ja se ne bih više pojavljivao u javnosti nakon ovakvih katastrofičnih prognoza , a tržiše mu dalo ovakve pljuske kakve mu stalno daje.
A i ti novinari, kao da je on jedini relevantnan da govori o tim stvarima.
A da mi njemu lijepo svi pošaljemo svaki od nas jedan lijepi…..
[smiley1]