Zna li tko kad se gasi ( tehnički gledano ) varaždinska burza?
Zašto ja ne mogu pokrenuti novu temu?? Želio bih npr. vidjeti šta ljudi kažu o ACI-ju, njegovom velikom rastu, daljnjoj perspektivi i ostalom… ako bi netko od nemoderiranih bio tako dobar da pokrene tu temu… ili bar da prokomentirate ovu dionicu… [smiley2][smiley2]
Zna li tko kad se gasi ( tehnički gledano ) varaždinska burza?
srpanj vjerojatno (neprovjereno), tada kreće nova OMX platforma za trgovanje
Premješteno iz teme: [color=blue]INA (INA-Industrija nafte d.d.)[/color]
Gledajte garantiram vam Ina je do kraja tjedna natrag na 3000 kn.
Zašto?
Pa stabilizacija inozemnih, većih burzi, doprinosi i našim burzama put kojim su krenuli početkom godine.
Mislim da je ovaj pad bio fenomenalan, jer su mnogi dokupljivali što god su htjeli, dok su prestrašeni ‘ swingeri’ prodali sve što su god mogli…
Dakle ljudi uživajte….
[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
kakve su to fiksne provizije?
zar nejde u postotcima?
jel neko čuo za APEX brokersku kuću
slazic, dali je tajna kod kojega si brokare, koliko naplačuje ostale usluge i koliko si zadovoljan brzinom
rada, koje još usluge pruža. Upravo razmišljam o promjeni brokera.
pozdrav…
Mene boli briga za proviziju, ne cjepidlacim… ALI ono sto mi je presudno je njihov pristup (cijeli paket)
kakve su to fiksne provizije? zar nejde u postotcima? jel neko čuo za APEX brokersku kuću
Ja sam čuo za tu brokersku kuću, ali mislim da je bolje da caymanu prepustim riječ kad je Apex u pitanju. A zašto pitaš?
lasica:
”
kakve su to fiksne provizije? zar nejde u postotcima? jel neko čuo za APEX brokersku kuću
”
Ja sam čuo za tu brokersku kuću, ali mislim da je bolje da caymanu prepustim riječ kad je Apex u pitanju. A zašto pitaš?
nije fiksna provizija nego minimalna. minimalna provizija je 50kn. a u postocima je 0,6%, znaci ako kupis dionice za 10 000 kuna platit ces 60kn provizije a ako kupis za recimo 7 000 ili 4 000 ili 3000 platit ces 50 kn
ja sam u Rast-u. provizija 1%, a najmanja po transakciji 140 kn. jako su ljubazni i brzi. jedini nedostatak je azuriranje podataka koje tek na kraju radnog dana slijedi. radim sve preko neta pa mi se cini da su Abacus brokeri ipak znatno povoljniji. evo pogledajte cjenik usluga Abacus.
Cjenik usluga
Iznos (kn) / Prometi Brokerska provizija *
Prodaja Kupnja
do 1.000.000 1,00 % 1,00 %
od 1.000.000 do 5.000.000 0,80 % 0,80 %
preko 5.000.000 0,60 % 0,60 %
Minimalna provizija 100,00 kn po nalogu 100,00 kn po nalogu
Provizija za javne dražbe dogovorna dogovorna
ABAC@trade 0,70% 0,70%
Minimalna provizija ABAC@trade 50,00 kn po nalogu 50,00 kn po nalogu [/i][/b][/b]
*ABACUS BROKERI D.D. mogu ugovoriti s klijentima / investitorima i druge/niže brokerske provizije.
Zanimaju me iskustva, način rada i sl. Čuo sam od jedne ekipe da su relativno novi igrači, da im provizije nisu male ali da rade ok? zašto Cayman? kaj je njihov broker
ja sam u Rast-u. provizija 1%, a najmanja po transakciji 140 kn. jako su ljubazni i brzi. jedini nedostatak je azuriranje podataka koje tek na kraju radnog dana slijedi. radim sve preko neta pa mi se cini da su Abacus brokeri ipak znatno povoljniji. evo pogledajte cjenik usluga Abacus.
Cjenik usluga
Iznos (kn) / Prometi Brokerska provizija *
Prodaja Kupnja
do 1.000.000 1,00 % 1,00 %
od 1.000.000 do 5.000.000 0,80 % 0,80 %
preko 5.000.000 0,60 % 0,60 %
Minimalna provizija 100,00 kn po nalogu 100,00 kn po nalogu
Provizija za javne dražbe dogovorna dogovorna
ABAC@trade 0,70% 0,70%
Minimalna provizija ABAC@trade 50,00 kn po nalogu 50,00 kn po nalogu [/i][/b][/b]
*ABACUS BROKERI D.D. mogu ugovoriti s klijentima / investitorima i druge/niže brokerske provizije.
zasto si onda u rastu?