BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim mišljenje o ZVCV i o ERNT-R-A, za ulaganje na duže vrijeme…

Pozdrav svima
Pošto sam novi u ovome svemu,molim za malu pomoć. Zanima me koja banka ili brokerska kuća uzima najmanju proviziju za transakcije i ako mi možete preporučit banku za koju mislite da je najbolja za taj dio posla. Još me zanima što mislite o dionicama DDJH-R-A i DLKV-R-A. Zahvaljujem.

Brokeri s najmanjim provizijama su Complete Line i Abacus ( koliko ja znam )….

Što se tiče ovih dviju dionica, najbolje ti je pročitati dobro teme o njima, na kojima se da naći hrpa informacija pomoću kojih ćeš moći formirati vlastito mišljenje o njima, pa na temelju toga ( ali ne isključivo samo toga) odlučiti hoćeš li ih kupiti ili ne.

Pozdrav.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Pozdrav svima
Pošto sam novi u ovome svemu,molim za malu pomoć. Zanima me koja banka ili brokerska kuća uzima najmanju proviziju za transakcije i ako mi možete preporučit banku za koju mislite da je najbolja za taj dio posla. Još me zanima što mislite o dionicama DDJH-R-A i DLKV-R-A. Zahvaljujem.

Sve di daju dobre provizije kad nakupiš malo staža i ako ti je promet značajniji, tako da…strpljenja. Više se interesiraj kakve usluge daje pojedina kuća. To ti je važnije.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

e, da strašno ti je i bitno da brokerskoj kući preko koje radiš (a radiš preko interneta) ne pada sistem non stop pa da ne možeš dati nalog.
Ja za sada vrlo zadovoljan sa abacusom

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

JDBA
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070306/biznis01.asp
[smiley8]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Leone swpr, što si ti bogu skrivio da, eto te na sto postova, a još uvijek na predcenzuri? Ili te modreator za..bava ili ti za..bavaš sve ostale.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Leone swpr, što si ti bogu skrivio da, eto te na sto postova, a još uvijek na predcenzuri? Ili te modreator za..bava ili ti za..bavaš sve ostale.

Ma i mene, znamo mi zbog čega.[smiley10]
Nadam se da će moderatori nešto napraviti.[smiley11]

And God says let there be light and be light, and it was good...

e, da strašno ti je i bitno da brokerskoj kući preko koje radiš (a radiš preko interneta) ne pada sistem non stop pa da ne možeš dati nalog. Ja za sada vrlo zadovoljan sa abacusom

Dodao bih tome i da imaju jako kvalitetnu web obradu trzista i portfelja. (mislim na Abacus)

Potkraj veljače u jednom trenutku dodirnule su čak 17 tisuća kuna, što je 8,5 puta više nego što su vrijedile u trenutku izlaska na burzu

prvo trgovanje bilo po 700 kuna, danas 15.000
netko ne zna matematiku

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Mislim da treba proci vremenski period za skidanje predcenzure (3 mjeseca ili nesto tako).
U svakom slucaju nisam bas tip za pisanje uvreda; raznoraznih navlacenja, povlacenja i slicno; pa se nadam da nisam vec upisan u moderatorsku ‘crnu knjigu’.[smiley9]

Pa nisu ni meni jasni članovi koji imaju preko 50 postova a mod im još neda da pišu ko ljudi….. ne znam jel se možda politika poslovnog promjenila….

Meni je recimo skinuto moderiranje negdje na 40-ak postova ( ali sam čovjeku poslao poruku i zamolio ga da to učini, jerbo da me sputava u komunikaciji [smiley1] )

Potkraj veljače u jednom trenutku dodirnule su čak 17 tisuća kuna, što je 8,5 puta više nego što su vrijedile u trenutku izlaska na burzu

prvo trgovanje bilo po 700 kuna, danas 15.000
netko ne zna matematiku

Što si s ovim htio reći ? [smiley4]

New Report

Close