BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gazda :nije loše ni proučavati ostale financijske forume i dionice na njima-moja malenkost je na +111%u igri (da se malo pohvalim,a tek je godina počela )

Kolega dragi bolji ste od “Aureusa”.
Papir sve trpi-

Gazda :nije loše ni proučavati ostale financijske forume i dionice na njima-moja malenkost je na +111%u igri (da se malo pohvalim,a tek je godina počela )

Kolega dragi bolji ste od “Aureusa”.
Papir sve trpi-

pa nisu ni oni došli s mjeseca pa da su nepobjedivi…većina je bila bolja od njih većine fondova i prošle godine u prinosima
-papir trpi svašta[smiley2]

Gazda:pa nisu ni oni došli s mjeseca pa da su nepobjedivi…većina je bila bolja od njih većine fondova i prošle godine u prinosima

IMOVINA VIŠE OD 4.OOO ULAGATELJA U FONDOVIMA POD UPRAVLJANJEM AUREUS INVESTA PREŠLA IZNOS OD 500.000.000 KUNA.
AUREUS BALANCED OSTVARIO PRINOS OD 22,05% U PROTEKLA 3 MJESECA

AUREUS EQUITY – FOND S DOKAZOM, NAJUSPJEŠNIJI HRVATSKI FOND U 2006. S OSTVARENIM PRINOSOM OD 68,93%

Gazda:pa nisu ni oni došli s mjeseca pa da su nepobjedivi…većina je bila bolja od njih većine fondova i prošle godine u prinosima IMOVINA VIŠE OD 4.OOO ULAGATELJA U FONDOVIMA POD UPRAVLJANJEM AUREUS INVESTA PREŠLA IZNOS OD 500.000.000 KUNA. AUREUS BALANCED OSTVARIO PRINOS OD 22,05% U PROTEKLA 3 MJESECA AUREUS EQUITY – FOND S DOKAZOM, NAJUSPJEŠNIJI HRVATSKI FOND U 2006. S OSTVARENIM PRINOSOM OD 68,93%

Da ali oni ulažu u SR,CG, BH i Mak., baš me zanima koliki bi bili prihodi da ulažu samo tu kao i većina nas.
[smiley6]

pošto ne mogu otvoriti novu temu, a zanima ne što ljudi misle o Varaždinskoj banci (BPBA-R-A) pitam vas…
imala je prvo velik rast, pa pad, pa sad opet raste. iako neznam baš puno o njima uletio sam i za sad ide super… Vaša mišljenja, iskusni? Hvala

Branexy- ali oni ulažu u SR,CG, BH i Mak., baš me zanima koliki bi bili prihodi da ulažu samo tu kao i većina nas.

Istina kolega ali fondovi imaju ograničenje u visini ulaganja izvan granica RH. Radi se o malim postocima.Neću iznosit napamet ali tako je.

kolega Branexy evo izvoda iz statuta Aureusa:

Članak 9.
Imovina Fonda ulaže se u sljedeće instrumente:
– dionice u Republici Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, državama Europske Unije te drugim članicama OECD-a, najmanje 75% imovine Fonda,
– obveznice, kratkoročne vrijednosne papire u Republici Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, državama Europske Unije, te drugim članicama OECD-a, najviše 25% imovine Fonda,
– u vrijednosne papire u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, Makedoniji, najviše do 10% imovine Fonda,

kolega Branexy evo izvoda iz statuta Aureusa: Članak 9. Imovina Fonda ulaže se u sljedeće instrumente: – dionice u Republici Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, državama Europske Unije te drugim članicama OECD-a, najmanje 75% imovine Fonda, – obveznice, kratkoročne vrijednosne papire u Republici Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, državama Europske Unije, te drugim članicama OECD-a, najviše 25% imovine Fonda, – u vrijednosne papire u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, Makedoniji, najviše do 10% imovine Fonda,

Da li netko zna? Sad kad smo se uvalili u tu novu CEFTU da li ce nasi brokeri moci tamo nesto za nas trziti?

Mirko P-
Da li netko zna? Sad kad smo se uvalili u tu novu CEFTU da li ce nasi brokeri moci tamo nesto za nas trziti?

Mislim da preko HPB možeš trgovat vani. Nisam još probao nadam se uskoro.

Kakve veze ima CEFT-a s trgovanjem na burzi? I mene zanima…[smiley2][smiley1]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

mirkoP: ” Da li netko zna? Sad kad smo se uvalili u tu novu CEFTU da li ce nasi brokeri moci tamo nesto za nas trziti? ” Kakve veze ima CEFT-a s trgovanjem na burzi? I mene zanima…[smiley2][smiley1]

Koliko ja znam u pitanju su samo fondovi jer su imali ‘ogranicenja’ gdje i koliko ulagati. Nemam nikakva saznanja o brokerskim kucama i njihovim korisnicima.
Neka me demantira neko upuceniji u svezi CEFTA-e.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Pozdrav svima
Pošto sam novi u ovome svemu,molim za malu pomoć. Zanima me koja banka ili brokerska kuća uzima najmanju proviziju za transakcije i ako mi možete preporučit banku za koju mislite da je najbolja za taj dio posla. Još me zanima što mislite o dionicama DDJH-R-A i DLKV-R-A. Zahvaljujem.

New Report

Close