Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Kada sam kupovao po 215 kuna, pitali me dečki, zakaj tak skupo momak, ja kažem nije skupo jer da je skupo ne bi prošlo 10.000.000 kuna.
Prva kupnja na 250 kuna, 1.000 komada.
nije sve u fundamentima 😛
zahvaljujući perici i još dvije tri dionice danas sam u neočekivanom plusu [smiley2]
sutra bi mogla blokada. ujutro će biti tarapana.
Ali što je bitno ima još vremena daleko je 500 kuna. Ili blizo kako za koga.
Tko je bio u Moskvi i vidio moć ruskog kapitala shvatiće da je kupnja ptkm za njih kikiriki.
Još malko pa smo na Book-u…, moram sada promijeniti mišljenje – sve do book-a čista bagatela…
Kinezi kupuju Petrokemiju, otkad im burza riknula, viđe oni u Hrvatskoj ima nešto jeftino i navalili, reko mi to mika, ovaj što stalno se ponavlja na temi Petrokemije, i to vrlo uspješno.
da nije bilo kine dogodilo bi se ovo več juče, ovako…..samo najjači ostaju[smiley11]
sutra bi mogla blokada. ujutro će biti tarapana. Ali što je bitno ima još vremena daleko je 500 kuna. Ili blizo kako za koga. Tko je bio u Moskvi i vidio moć ruskog kapitala shvatiće da je kupnja ptkm za njih kikiriki.
Pa g-dine Mika,
moram priznati da sam malo bila skepticna ali zaista nezadrzivo sada krece i to vjerovatno do neslucenih visina,cestitke velike- jer ste bili uz Hakelu najvatreniji zagovornik,a i Mia je tu profitirala a i jos ce[smiley2]
Kinezi kupuju Petrokemiju, otkad im burza riknula, viđe oni u Hrvatskoj ima nešto jeftino i navalili, reko mi to mika, ovaj što stalno se ponavlja na temi Petrokemije, i to vrlo uspješno.
Biti takav ”vjernik” kao što je Mika bio i trpjeti svakakve primjedbe od kolega koje ponekad odista nisu bile umjesne meni je pokazala Miku kao kolegu sa foruma na kojeg se možeš osloniti i koji nije bio , kao što su mnogi, škrt sa informacijama… Mika, skidam kapu …
Wow…wow…wow…stanite malo. Tri puta sam morao provjeriti na kojoj temi se nalazim. Sudeći po postovima i pohvalama učinilo mi se da se nalazim na temi ERNT, INA ili ADRS. Kad ono….nalazim se na temi Petrokemija.[smiley2] Na rak rani hrvatske privrede i poreznih obveznika, nečemu što godišnje ostvaruje 100.000.000 kn gubitaka, nečemu što ždere samoga seba već godinama. Što bi tek bilo da posluju na … recimo… pozitivnoj nuli. Onda bi valjda trebala vrijediti 3XBV. Da ne govorim što bi bilo kada bi ostvarivali profit.
Nemojte hvaliti Miku zato što je drukao za svoju dionicu. Pokažite mi temu na kojoj članovi na drukaju za svoju dionicu. I uglavnom se ispostavlja da su u pravu. Ne zbog svog znanja nego zbog tržišnih trendova. Teško je, naime, pronaći dionicu koja u zadnju godinu dana nije narasla barem dvostruko.
Pozdrav
Nemojte hvaliti Miku zato što je drukao za svoju dionicu. Pokažite mi temu na kojoj članovi na drukaju za svoju dionicu. I uglavnom se ispostavlja da su u pravu. Ne zbog svog znanja nego zbog tržišnih trendova. Teško je, naime, pronaći dionicu koja u zadnju godinu dana nije narasla barem dvostruko. Pozdrav
Početkom veljače 2005. ADRS-P bio je na 540 kn a PTKM na 96 kn. Danas je ADRS-P usprkos odličnim poslovnim rezultatima tek na 477 kn (-12%) a PTKM na 250 kn (+260%) – pametuj i dalje o tržišnim trendovima i fundamentima ali uspjeh na burzi se mjeri zarađenom lovom.
vorda:
”
Nemojte hvaliti Miku zato što je drukao za svoju dionicu. Pokažite mi temu na kojoj članovi na drukaju za svoju dionicu. I uglavnom se ispostavlja da su u pravu. Ne zbog svog znanja nego zbog tržišnih trendova. Teško je, naime, pronaći dionicu koja u zadnju godinu dana nije narasla barem dvostruko. Pozdrav
”
Početkom veljače 2005. ADRS-P bio je na 540 kn a PTKM na 96 kn. Danas je ADRS-P usprkos odličnim poslovnim rezultatima tek na 477 kn (-12%) a PTKM na 250 kn (+260%) – pametuj i dalje o tržišnim trendovima i fundamentima ali uspjeh na burzi se mjeri zarađenom lovom.
Adris je imao nedavno splitting, Petrica gubitke i sada ti usporedjes
dvije totalno drugacije branse i dionice, samo ne znam kako se usudjujes.
Nemam ništa ni prema jednoj dionici, jer obe posjedujem.
I jako mi je drago što je Petrica lijepo narasla.
Nadam se da će još više, a naravno i Adris:)
Lijepi pozdrav!
mi smo svi mali igrači i moramo se međusobno pomagati razmjenom informacija. vidjeli ste kako smo pogodili kretanja cijena nekih dionica u ozbiljnoj analizi koju neki nazivaju igrom klošara i siromaha.
Sve pozitivno što znamo i mislimo o dionicama treba podijeliti sa prijateljima na forumu, a ono negativno što znamo putem privatnih poruka, nikako javno na forumu.
ptkm se dobro razvija, a ako nas lupi malo sreće i pojavi se kupac sa vizijom i plinom iza sebe mogli bi otići u opasne visine o kojim nismo niti sanjali. Još jednom ja duboko vjerujem u potencijal ptkm, a izgleda da su i ozbiljni igrači otkrili svoje karte ovih dana.