BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U redu Vjeko [smiley2] kak vi kažete

Počela korekcija….

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

struja: ” Prošli tjedan kad je bilo plavo rekao sam da kad se zacrveni trebat će ljudi liječnika! Nije mi jasno da su ljudi tako lakomi! Čini mi se da će se hoće obogatiti za jedan dan! [smiley16] ” Karakteristika ovoga foruma je da na njemu ima jako puno početnika. tada dolazi do toga da oni prate postove ovih koji imaju, jako puno zvijezdica ili ti ga postova. i tada dolazi do navalačenja. osvrnuo bi se na jdnu situaciju od ne tako davno kada je jutarnji list obijavio , članak o ovome forumu, koji je bio nadasve zanimljiv no nipočemu inovativan. u tome se članku navodi par imena sa ovoga foruma , što zapravo njim aindirektno daje još veći utijcaj na ove početnike koje sam na početku spomenuo. cilj jutarnjega je potpuno razumljiv povećanje posijećenpsti ovoga portala čime može povećati cijene samih reklama od kojih i zapravo živi. no šta se tada dešava daje se moć ljudima da sami seba proglašavaju neki guruima, što nije ništa novoga no vani se ti nastojalo izbjeć dok se kod nas i određenih interesa to indirektno i potaklo. ti su se ljudi koji se pojavljuju osječali vrlo važno no zapravo bili su u neku ruku samo iskorišteni. ZATO POČETNICI SAMO SEBE SLUŠAT.

Poštovani kolega sve to pomalo stoji što ste gore napisali… no kako vi kažete POČETNIK, a ja ću reći neiskusni ulagač mora od nekuda i od nekoga naučiti… pa bio to i ovaj forum koji na karaju krajeva zato i postoji…
Svi smo mi bili početnici…jednom neki od nas ne tako davno,a u tu kategoriju mogu i sebe svrstati…
Osobno sam naučio dosta od iskusnijih kolega, tu nema sumnje…. ali prvo morate sami znati odabrati one od koji ćete učiti i čije postove će te pratiti.

Scio me nihil scire

Počela korekcija….

Zar opet?[smiley1] Pa to je već šesta danas.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

force:

Počela korekcija….

hahaha ma svaka čast baš sam se nasmijao xD

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Meni je prva…[smiley1]

Premješteno iz teme: [color=blue]INA (INA-Industrija nafte d.d.)[/color]

INA kroz 2 – 3 mjeseca cijena +40% -60% od današnje[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

force:

Počela korekcija….

Ma, pustite ga. Čovjek se sad probudio. Radio treću smjenu. Noćni portir na burzi.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Nije, ali blizu, bio sam bolestan već dva dana, gripa, 39 stupnjeva, jedva sam gleda na oći……

sve u svemu i nije tako strašno, nešto smo prodali nešto dokupili, naravno bez panike

najveći pad su danas ostvarile(sa prometom većim od 200.000)

ATLN-R-A 179,90 220,00 200,00 201,60 195,00 205,00 14395 2.902.036,10 -9,09%

MIV-R-A 9.000,00 10.000,00 9.200,00 9.192,13 — — 133 1.222.552,84 -9,77%

puno sreće sutra[smiley2]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

ima li tko podatke o konzum dd zagreb
ima budučnost to je sigurno ali opipljivi podaci molim ako ko ima,hvala

bosanac: ” pozdrav svima….. evo nesto amaterski…u trenutcima korekcije (kao sada), najbolje kupovat, i to podcijenjene kapitalce…. koliko god trajala i koliko god jaka bila (korekcija), te vrijednosti se brzo vrate, i opet smo u plusu…. amaterski….. [color=black][color=blue]” Ako je dionica podcijenjena vrijednost će se najvjerovatnije vratiti. Samo je pitanje koliko ćeš trebat čekati. Ali to vrijedi samo za podcijenjene dionice… [/color][/color]

Nekako prepoznajem MIV-R-A tu!!![smiley2]

New Report

Close