BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a koji ste vi investitori , nemogu se načuditi, svi smo mi veliki investitori , a predvidijeti pad tržišta nemože nitko predvidijeti, [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2], e ekipo po sadašnjim se kometarima vidi kome ovdije treba vjerovati,

ugodan dan želim

[i]quote=asd]
Ja mislim da smo se malo razmazili ove godine i sad na prvu pojavu crvenila svi se panicno deru korekcija, korekcija… Nakon 30% rasta u dva mjeseca, logicno je da dode do profit-takinga, hladenja, smirivanja situacije….
[/quote[/i]
Prošli tjedan kad je bilo plavo rekao sam da kad se zacrveni trebat će ljudi liječnika! Nije mi jasno da su ljudi tako lakomi! Čini mi se da će se hoće obogatiti za jedan dan!
[smiley16]

a koji ste vi investitori , nemogu se načuditi, svi smo mi veliki investitori , a predvidijeti pad tržišta nemože nitko predvidijeti, [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2], e ekipo po sadašnjim se kometarima vidi kome ovdije treba vjerovati,

ugodan dan želim

istina

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

marinko: Zaista izgleda deprimirajuće,ali pogledajte ostale dionice:Atlanska,Laguna,ZABA,IGH,Hidroelektra,Tankerska…čak i Croatia osiguranje…sve u crvenom.Očito se fondovi izvlače iz njih.S druge strane netko je tu ogromnu količinu kupio i očekuje rast.Đuro iz poslovnog kluba bi rekao da je ušao ‘svježi kapital’,a to je za nas dobro. ” Umirem od smijeha dok ovo čitam. Dečko, hitno u knjižaru po makar jednu knjigu o burzi. Evo, konačno smo našli drugu osobu u hrvatskoj koja gleda emisiju Poslovni klub. Prva je naravno sam Đuro Tomljenović.

Ajde reci koju mi ti preporučuješ?Možda neku koju si ti napisao…

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Prošli tjedan kad je bilo plavo rekao sam da kad se zacrveni trebat će ljudi liječnika! Nije mi jasno da su ljudi tako lakomi! Čini mi se da će se hoće obogatiti za jedan dan!
[smiley16]

Karakteristika ovoga foruma je da na njemu ima jako puno početnika. tada dolazi do toga da oni prate postove ovih koji imaju, jako puno zvijezdica ili ti ga postova. i tada dolazi do navalačenja. osvrnuo bi se na jdnu situaciju od ne tako davno kada je jutarnji list obijavio , članak o ovome forumu, koji je bio nadasve zanimljiv no nipočemu inovativan. u tome se članku navodi par imena sa ovoga foruma , što zapravo njim aindirektno daje još veći utijcaj na ove početnike koje sam na početku spomenuo. cilj jutarnjega je potpuno razumljiv povećanje posijećenpsti ovoga portala čime može povećati cijene samih reklama od kojih i zapravo živi.
no šta se tada dešava daje se moć ljudima da sami seba proglašavaju neki guruima, što nije ništa novoga
no vani se ti nastojalo izbjeć dok se kod nas i određenih interesa to indirektno i potaklo.
ti su se ljudi koji se pojavljuju osječali vrlo važno no zapravo bili su u neku ruku samo iskorišteni.

ZATO POČETNICI SAMO SEBE SLUŠAT.

Po meni,broz zvjezdica je direktno proporcionalan broju napisanih nebuloza.(kao u JNA).Čim se oglasi netko,sa nedaj bože,jednom zvjezdicom,on dobije jezikovu juhu.Pogotovo ako CROBEX pada,njihova nervoza eksponencijalno raste,što mogu razumjeti jer ako su uložili novca koliko imaju zvjezdica onda su u gabulici.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

lijepo je vidijeti kako mauricije ima protekciju na ini.
ja sam nakon njegovog posta , rekao (post još tamo stoji)
Citat;
kako mi je malo ironičan , i da nemam namijeru pikati nikoga
već iznosim svoje mišljenje te da mi laska kada mi daje
toliku važnost.

OVDJE NEKI IMAJU PROTEKCIJU , MISLIM DA JE OVAJ FORUM OTIŠAO TOTALONO U KRIVO

gospodo, zaboravite zvjezdice mislite svojom glavom. Al činjenica je da se pračenjem oba foruma ponešto može i naučiti

Premješteno iz teme: [color=blue]KOSN (Končar – Električni aparati srednjeg napona d.d.)[/color]

Danas fina prilika za dokup. Hvala na istresanju od nekolicine.Da ponovimo. Fundamenti dobri , dividenda oko 150 kn, eksluzivni ugovori sa HEP-om, konstantan rast prihoda i veliko povečanje prihoda na razini grupe čto bi trebalo imati odraz i na KOSN. sve u svemu po mom skromnom misljenju kad prestane ova korekcijica idemo na razine od 2400-2800kn. Do tada marljivo skupljajte[smiley2]

Gospodine Kayman006,šta mislite o slijedećoj knjizi:
Introduction to Probability Models
Autor:Sheldon M. Ross
(pretpostavljam da ste imali doticaj sa takvom literaturom pa molim Vašu recenziju)

lijepo je vidijeti kako mauricije ima protekciju na ini. ja sam nakon njegovog posta , rekao (post još tamo stoji) Citat; kako mi je malo ironičan , i da nemam namijeru pikati nikoga već iznosim svoje mišljenje te da mi laska kada mi daje toliku važnost. OVDJE NEKI IMAJU PROTEKCIJU , MISLIM DA JE OVAJ FORUM OTIŠAO TOTALONO U KRIVO

Treba zaslužiti protekciju iako to ne postoji ovdje.

Ako ti ne sviđa ovaj forum, imaš onaj drugi koji počinje s moj…., samo što ne želiš tamo jer nemaš s kim razgovarati osim s moderatorom i samim sobom, pa dolaziš ovdje trijebiti buhe.

Poštovani korisnici dodd i Mauricije,

Ovdje prestaje Vaše prepucavanje i ugađanje taštini, bez obzira tko, što, zašto…

Hvala na razumijevanju,

Suricata suricatta

New Report

Close