BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]CRLL (Croatia Lloyd d.d. za osiguranje)[/color]

slatka: ” misliš da neće ići preko 10.000 kn? ja mislim da će već danas! ” A nista slatkice, ako je tako skidaj po 9000 valjda jos ima nesto na prodaji… ili si ti jucer uletila na 7500 ili kolko vec pa se nadas da ce na 10000

ne navlačim, već razmišljam dal’ da uđem….
imaš li bolji prijedlog za današnju kupnju…?

Kad neznas sta ces, kupis INU [smiley2][smiley2][smiley2]

Cuore Sportivo

Premješteno iz teme: [color=blue]RIBA (Erste & Steiermarkische bank d.d.) [/color]

Zaista izgleda deprimirajuće,ali pogledajte ostale dionice:Atlanska,Laguna,ZABA,IGH,Hidroelektra,Tankerska…čak i Croatia osiguranje…sve u crvenom.Očito se fondovi izvlače iz njih.S druge strane netko je tu ogromnu količinu kupio i očekuje rast.Đuro iz poslovnog kluba bi rekao da je ušao ‘svježi kapital’,a to je za nas dobro.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

sto mislis o ovoj dionici:

HVDC-R-A 200,00 200,00 200,00 200,00 — — 340 68.000,00 25,00%

mali promet ali dobar rast za danas

sto mislis o ovoj dionici:

HVDC-R-A 200,00 200,00 200,00 200,00 — — 340 68.000,00 25,00%

mali promet ali dobar rast za danas

Ma ne valja to, brate, sporo raste.
Samo 25%.[smiley1]

Premješteno iz teme: [color=blue]RIBA (Erste & Steiermarkische bank
d.d.) [/color]
Zaista izgleda deprimirajuće,ali pogledajte ostale
dionice:Atlanska,Laguna,ZABA,IGH,Hidroelektra,Tankerska…čak i Croatia
osiguranje…sve u crvenom.Očito se fondovi izvlače iz njih.S druge
strane netko je tu ogromnu količinu kupio i očekuje rast.Đuro iz
poslovnog kluba bi rekao da je ušao ‘svježi kapital’,a to je za nas
dobro.

Umirem od smijeha dok ovo čitam. Dečko, hitno u knjižaru po makar jednu knjigu o burzi. Evo, konačno smo našli drugu osobu u hrvatskoj koja gleda emisiju Poslovni klub. Prva je naravno sam Đuro Tomljenović.

Evo, konačno smo našli drugu osobu u hrvatskoj koja gleda emisiju Poslovni klub. Prva je naravno sam Đuro Tomljenović.

Nemojte tako, gleda i Kardum! A taj bi valjda, da je bio živ kad je bio onaj krah 1929e izvještaj počeo rječima “dobra vijest za ulagače…. ” Neće falit optimizma dok je Kardumovih komentara!

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Bok svima, danas sam kupila 10 dionica ATLN-a po 220,00 iz fore. Zanima me dokle moze ici. Ako se i strmoglavi dolje nije neki gubitak. Sto mislite o toj dionici?

sretan koji je mogao spoznati uzroke pojava[color=blue][/color]

moze ici do 280, 300 ali i do 150, fondovi ce to usmjeriti, mislim daje 200,00 neka objektivna vrijednost oko koje ce se vrtiti cijena iducih mjeseci, mozda do HT-a.

Hi,hi,hi, pa ovi kinezi su još i dobro prošli, mogli su dobiti nekog ko što je naš Ante Samodol
http://www.poslovni.hr/35284.aspx

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

cayman006: ” Evo, konačno smo našli drugu osobu u hrvatskoj koja gleda emisiju Poslovni klub. Prva je naravno sam Đuro Tomljenović. ” Nemojte tako, gleda i Kardum! A taj bi valjda, da je bio živ kad je bio onaj krah 1929e izvještaj počeo rječima “dobra vijest za ulagače…. ” Neće falit optimizma dok je Kardumovih komentara!

jučer se sve crveni a Kardum kaže: “… da se očekuje kako će se i u 9-tom tjednu ostvariti rast…”
trebali su njega uzeti za onu “BLA, BLA” reklamu…..
Kad oni snimaju taj prilog? Valjda u petak popodne!!! A snimku puštaju u utorak navečer!
Svašta !

Ja mislim da smo se malo razmazili ove godine i sad na prvu pojavu crvenila svi se panicno deru korekcija, korekcija…

Nakon 30% rasta u dva mjeseca, logicno je da dode do profit-takinga, hladenja, smirivanja situacije….

New Report

Close