BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja osobno ne volim dionice ovoga tipa,i ne ulažem u njih,zato imam i manji prinos,ali ipak mislim da nije baš za rugati se kako kolega i kaže,jer nikad ne znaš hoćeš li ti imati čiste gaće….[smiley5]

Rugaju se oni koji nisu ništa zaradili.
Nadam se da kolegica dobro stoji sa gaćama…tange kolegice?
[smiley2][smiley2][smiley1]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

slatka: ” ode atln !!!!!!!!!!!! al’ dole ! i još jednom: drž’ te čvrsto gaće i pripremite čiste !!! ” Iako sam stajao podalje od ATLN, ja se ne bih rugao. Mogla bi i ti uskoro držati gaće na CRLL.

ma nije ruganje već je frka !
imam i ja dionica u crvenom!
(al’ nosim rezervne gaće)
crll-zadnja 8.900 (ternutni minus 207,40 kn)…

isprika svima ak’ je izgledalo kao ruganje !!!
nije mi to bila namjera,
valjda reakcija na šok !
sorry !!!

isprika svima ak’ je izgledalo kao ruganje !!! nije mi to bila namjera, valjda reakcija na šok ! sorry !!!

A gledaj,očito je da su pojedinci očekivali da će na 500 kn….ponekad je dobro biti realan i razuman. Sjetimo se Alesarova potpisa..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

isprika svima ak’ je izgledalo kao ruganje !!!
nije mi to bila namjera,
valjda reakcija na šok !
sorry !!!

OK, nema problema.
Jasno je da ono što brzo raste mora brzo i padati.

I Atln i Kosn su vrijedne dionice pa nije čudo da se cijena nakon male panike ipak održala na većem nivou od jučerašnjih završnih.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Molio bih iskusnije i dobronamjerne da komentiraju malo stanje. Ako netko ima kakvu prognozu o kretanju cijene dionice TNSA, neka ispuca pa makar temeljena na špekulaciji (cijena za mjesec, dva, polagodine..).
Vidim da se ukotvila na oko 7300, a mnogi su prognozirali puno više. I sam posjedujem navedene dionice.

Malo pregledaj raznorazne forume, špekulira se s cijenom dionice i navlači prema dolje da bi se jeftinije dokupilo. Posrijedi je smišljena igra. Ostaje čekati i dokupljivati. Možda uskoro budu poznate neke dodatne informacije

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

“Možda uskoro budu poznate neke dodatne informacije”-ideš

Mislim da na ovoj cijeni ne moramo toliko btinuti o dodatnim informacijama,
nego, samo lagano nadokupljivati…., a sve će se vidjeti, ubrzo, vrlo pozitivno:).

Pozdrav!

And God says let there be light and be light, and it was good...

Veliko zanimanje za ulaganja u Hrvatsku
Vaš link

Ma, izrežirali su nam priču u stilu Krste Papića, tresla se brda….izrodio se “izbavitelj”.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Premješteno iz teme: [color=blue]CRLL (Croatia Lloyd d.d. za osiguranje)[/color]

budd: ” Imam neki gadan osjećaj da će preko 13000 KN, a pratim je od 1500[smiley10] ” Ovo si napisao ko da je malte ne pratis vec posljednje tri godine… pa zar ne vidis da je kupnja polako skratila jaz izmedju 2000 i 7000 sa sitnim prometima vjerojatno izmedju sebe?

misliš da neće ići preko 10.000 kn?
ja mislim da će već danas!

Premješteno iz teme: [color=blue]CRLL (Croatia Lloyd d.d. za osiguranje)[/color]

misliš da neće ići preko 10.000 kn? ja mislim da će već danas!

A nista slatkice, ako je tako skidaj po 9000 valjda jos ima nesto na prodaji… ili si ti jucer uletila na 7500 ili kolko vec pa se nadas da ce na 10000

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close