Izgleda da je tebe više pogodio FNVC od mene, tj. mene ne zabrinjava, ja samo napominjem oprez pri kupnji i prodaji FNVC, i sam ne znam šta se ti javljaš na to. Da mi je trn u oku, apsolutno netočno, FNVC ću kupovati kada kada g. Filipović proda još jedno 10% i više %. Baš si mi sladak marcipane…hehe.. Lijepi pozdrav!
Ma,sladak si i ti meni…i nek na tome ostane!
ne da mi se više s tobom navlačit, nek ti je sretno!
[smiley1]
Spade:
”
Izgleda da je tebe više pogodio FNVC od mene, tj. mene ne zabrinjava, ja samo napominjem oprez pri kupnji i prodaji FNVC, i sam ne znam šta se ti javljaš na to. Da mi je trn u oku, apsolutno netočno, FNVC ću kupovati kada kada g. Filipović proda još jedno 10% i više %. Baš si mi sladak marcipane…hehe.. Lijepi pozdrav!
”
Ma,sladak si i ti meni…i nek na tome ostane!
ne da mi se više s tobom navlačit, nek ti je sretno!
[smiley1]
Također, a možemo i nešto više, samo ponudi cijenu…[smiley1]
Premješteno iz teme: [color=blue]ATLN (Atlas nekretnine d.d.)[/color]
Realno – nije li ovo debelo prenapuhano? Ako nije, onda očekujem LRH na 15000KN za par mjeseci, a ARNT na 1000
Dragi kolega Ašu špadi. Moj prosjek ulaza u FNVC je cca 525 kuna. Također sam danas kupio 200 komada KOSN-a po 1500 kuna.
Mene nitijedna dionica emotivno ne veže. Bitan mi je vjerujem kao i drugima isključivo profit.
E sad raspravljati o tome ko prodaje, a ko kupuje je za potcijenjene dionice malo diskutabilno. Druga bi stvar bila da ti pišeš konstruktivno o FA i TA ili nekim drugim razlozima rasta ili pada neke dionice.
Osobno ako te to zabavlja uživaj. Meni će recimo biti zabavno prodati KOSN na 2200-2500 kuna.[smiley1]
Dragi kolega Ašu špadi. Moj prosjek ulaza u FNVC je cca 525 kuna. Također sam danas kupio 200 komada KOSN-a po 1500 kuna.
Mene nitijedna dionica emotivno ne veže. Bitan mi je vjerujem kao i drugima isključivo profit.
E sad raspravljati o tome ko prodaje, a ko kupuje je za potcijenjene dionice malo diskutabilno. Druga bi stvar bila da ti pišeš konstruktivno o FA i TA ili nekim drugim razlozima rasta ili pada neke dionice.
Osobno ako te to zabavlja uživaj. Meni će recimo biti zabavno prodati KOSN na 2200-2500 kuna.[smiley1]
Baš ti te danas analize FA, TA….RSI…Boolingeri ne pomažu.
Odnosno ovih dana baš nigdje, više bih rekao intuicija za sada.
Uživaj!
Moje poštovanje(uz solidnu dozu zavisti) neznani znanče KOSN 2300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zna li netko više o ovoj dionici KOTR-R-A..Molim da me obavjesti.[smiley11]
imas otvorenu temu pa potrazi
hehe hoćemo li opet na vrtuljak pitam se ;D
ode atln !!!!!!!!!!!!
al’ dole !
i još jednom:
drž’ te čvrsto gaće i pripremite čiste !!!
Iako sam stajao podalje od ATLN, ja se ne bih rugao.
Mogla bi i ti uskoro držati gaće na CRLL.
slatka: ” ode atln !!!!!!!!!!!! al’ dole ! i još jednom: drž’ te čvrsto gaće i pripremite čiste !!! ” Iako sam stajao podalje od ATLN, ja se ne bih rugao. Mogla bi i ti uskoro držati gaće na CRLL.
Ja osobno ne volim dionice ovoga tipa,i ne ulažem u njih,zato imam i manji prinos,ali ipak mislim da nije baš za rugati se kako kolega i kaže,jer nikad ne znaš hoćeš li ti imati čiste gaće….[smiley5]