Premješteno iz teme: [color=blue]KORF (Dom Holding d.d.)[/color]
neke procjene govore da vrijedi 50% više nego sada … a lagano je i krenulou tom smjeru.
Unutar 2 mjeseca prognoziram probijanje granice od 280kn
Premješteno iz teme: [color=blue]UNPP (Unijapapir)[/color]
Jos samo ovo: dionica ne raste zbog iznimnih poslovnih rezultata vec zbog namjere prodaje tvrtke.
LIjep pozdrav
Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]
Je, je, dogovoreno naravno da je dogovoreno. samo da nije dogovoreno preslagivanje između marijana filipovića i vas sitnih kupaca
NR
izgleda da filipović reže pozicije. filipović show time
NR
a do kuda sutra putujemo?
Nemojte biti smiješni ljudi.
Pa još da vam g. Znanac kaže target, tj. Floki, ili Znančev Floki, a može
i Flokijev Znanac, pa i Znanac = Floki i dalje Floki = Znanc, uh…teško mi leži
ta matematika, ali se uistinu trudim, a i Gekko = Z, F…..itd. itd.
Da zapravo sam htio reći, kako će vam g. Znanac tj. Floki reći target, on je jako fin,
i jako vrstan u analizama i matematici, ali nažalost svatko će morati izračunati ili
postaviti target koliko mu dovoljno, samo ne čekajte dugo da ne bi bilo prošla “baba”..,
ovaj Floki, u uvalio vam banane…hehe
Vidite da ga sada nema, pa i umorio se čovjek od grickanja,
sada u miru zbraja koliko je već u plusu i koliko će mu
biti dosta, ne traži on puno od vas.
Samo da mu vjerujete…[smiley1]
aljo: ” a do kuda sutra putujemo? ” Nemojte biti smiješni ljudi. Pa još da vam g. Znanac kaže target, tj. Floki, ili Znančev Floki, a može i Flokijev Znanac, pa i Znanac = Floki i dalje Floki = Znanc, uh…teško mi leži ta matematika, ali se uistinu trudim, a i Gekko = Z, F…..itd. itd. Da zapravo sam htio reći, kako će vam g. Znanac tj. Floki reći target, on je jako fin, i jako vrstan u analizama i matematici, ali nažalost svatko će morati izračunati ili postaviti target koliko mu dovoljno, samo ne čekajte dugo da ne bi bilo prošla “baba”.., ovaj Floki, u uvalio vam banane…hehe Vidite da ga sada nema, pa i umorio se čovjek od grickanja, sada u miru zbraja koliko je već u plusu i koliko će mu biti dosta, ne traži on puno od vas. Samo da mu vjerujete…[smiley1]
nisi ti meni jasan…a to što se ti nisi ukrcao u ovaj vlak, nitko ti nije kriv…ni Znanca ni Floki…ni nitko drugi doli ti sam….
osim toga, nitko nije spominjao nikakav target…kolega aljo je pitao samo “do kuda sutra idemo”….a ne vidim ništa loše u tome da drugi dadnu svoje mišljenje ili komentar…al ovi tvoji zajedljivi komentari i tvoje matematike oko znanca,gekka i drugih su smiješne…
zapravo, uopće mi nije jasno šta se uopće javljaš na ovoj temi ako nemaš šta pametno za reć…
ako misliš da su na ovom forumu, tj. na ovoj temi svi navučeni od kolege znanca na ovu dionicu…varaš se…a osim toga, ako i netko jest navučen šta se ti toliko zamaraš time…
ako misliš da FNCV ne valja argumentiraj….i gotova stvar….
FNVC (Finvest Corp)
Samo budi strpljiv, a ovi sto ‘plase’ vjerojatno sad pokusavaju uci. I budala vidi da je ova dionica podcijenjena i da moze samo rasti, za razliku od nekih drugih kojima su se nafilali.
[smiley9]
Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]
“(1) Osoba koja stekne dionice izdavatelja kojima, zajedno s dionicama koje već ima, prelazi prag od 25% od ukupnog broja glasova koje daju dionice izdavatelja s pravom glasa obvezna je o stjecanju bez odgode obavijestiti izdavatelja, Komisiju i javnost te objaviti ponudu za preuzimanje, pod uvjetima i na način određen ovim Zakonom”
“(1) Ponuditelj je obvezan u roku od 30 dana od dana nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, podnijeti Komisiji zahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje, ponudu i isprave iz članka 12. ovoga Zakona. ”
“(3) Ponuđena cijena ne može biti niža od najviše cijene po kojoj je ponuditelj, ili osoba koja s njime zajednički djeluje, stekao dionice s pravom glasa u razdoblju od jedne godine prije dana objavljivanja ponude za preuzimanje.”
Spade:
”
aljo: ” a do kuda sutra putujemo? ” Nemojte biti smiješni ljudi. Pa još da vam g. Znanac kaže target, tj. Floki, ili Znančev Floki, a može i Flokijev Znanac, pa i Znanac = Floki i dalje Floki = Znanc, uh…teško mi leži ta matematika, ali se uistinu trudim, a i Gekko = Z, F…..itd. itd. Da zapravo sam htio reći, kako će vam g. Znanac tj. Floki reći target, on je jako fin, i jako vrstan u analizama i matematici, ali nažalost svatko će morati izračunati ili postaviti target koliko mu dovoljno, samo ne čekajte dugo da ne bi bilo prošla “baba”.., ovaj Floki, u uvalio vam banane…hehe Vidite da ga sada nema, pa i umorio se čovjek od grickanja, sada u miru zbraja koliko je već u plusu i koliko će mu biti dosta, ne traži on puno od vas. Samo da mu vjerujete…[smiley1]
”
nisi ti meni jasan…a to što se ti nisi ukrcao u ovaj vlak, nitko ti nije kriv…ni Znanca ni Floki…ni nitko drugi doli ti sam….
osim toga, nitko nije spominjao nikakav target…kolega aljo je pitao samo “do kuda sutra idemo”….a ne vidim ništa loše u tome da drugi dadnu svoje mišljenje ili komentar…al ovi tvoji zajedljivi komentari i tvoje matematike oko znanca,gekka i drugih su smiješne…
zapravo, uopće mi nije jasno šta se uopće javljaš na ovoj temi ako nemaš šta pametno za reć…
ako misliš da su na ovom forumu, tj. na ovoj temi svi navučeni od kolege znanca na ovu dionicu…varaš se…a osim toga, ako i netko jest navučen šta se ti toliko zamaraš time…
ako misliš da FNCV ne valja argumentiraj….i gotova stvar….
Javio se još jedan iz udruge klana FNVC….hehehe..
Nemam ja ništa protiv da FNVC raste, ali neće, vidiš da je i sam
g. Filipović prodaje, cijena mu je više nego solidna, ali on to mudro i polako.
Šta se ti uopće brineš…kada će FNVC toliko rasti, samo uživaj.
Uostalom volio bi da g. Filipović još par tisuća rasproda pa još par…
A vidimo da to g. Znancu ne paše, znam boli to, jer onda ne zna na čemu je,
pomrsio bi mu planove…hehe.
Onda će se znati prava vrijednost FNVC-a.
I nemoj biti smiješan, kada sve znaš i sam.
OK , ne bih volio da se Čućikuno počne ovdje pojavljivati.
Zašto? On piše sasvim OK!
“Javio se još jedan iz udruge klana FNVC….hehehe.. Nemam ja ništa protiv da FNVC raste, ali neće, vidiš da je i sam g. Filipović prodaje, cijena mu je više nego solidna, ali on to mudro i polako. Šta se ti uopće brineš…kada će FNVC toliko rasti, samo uživaj. Uostalom volio bi da g. Filipović još par tisuća rasproda pa još par… A vidimo da to g. Znancu ne paše, znam boli to, jer onda ne zna na čemu je, pomrsio bi mu planove…hehe. Onda će se znati prava vrijednost FNVC-a. I nemoj biti smiješan, kada sve znaš i sam.”
govoriš da nemaš ništa protiv, a taj FNVC ti ko trnu u oku…tko zna iz kojih razloga….
ja sam u FNVC-u još od prije…tako da ga i sad prodam dobro ću na njemu zaradit…al nisam lud da ga prodajem prije izviješća i to na ovim razinama, jer vrijedi puno više…a dokpuljivo sam ga kad je bio na 635-640 kuna…a i ovi koji su ušli nedavno će isto zaradit, ako budu strpljivi…
a to tko prodaje…iskreno da ti kažem nije me ni briga…da je otišao bi u SDA i uzeo cd…al nemam se potrebe time zamarati ….dovoljno je pogledati TA i fundamente…
Spade:
”
“Javio se još jedan iz udruge klana FNVC….hehehe.. Nemam ja ništa protiv da FNVC raste, ali neće, vidiš da je i sam g. Filipović prodaje, cijena mu je više nego solidna, ali on to mudro i polako. Šta se ti uopće brineš…kada će FNVC toliko rasti, samo uživaj. Uostalom volio bi da g. Filipović još par tisuća rasproda pa još par… A vidimo da to g. Znancu ne paše, znam boli to, jer onda ne zna na čemu je, pomrsio bi mu planove…hehe. Onda će se znati prava vrijednost FNVC-a. I nemoj biti smiješan, kada sve znaš i sam.”
”
govoriš da nemaš ništa protiv, a taj FNVC ti ko trnu u oku…tko zna iz kojih razloga….
ja sam u FNVC-u još od prije…tako da ga i sad prodam dobro ću na njemu zaradit…al nisam lud da ga prodajem prije izviješća i to na ovim razinama, jer vrijedi puno više…a dokpuljivo sam ga kad je bio na 635-640 kuna…a i ovi koji su ušli nedavno će isto zaradit, ako budu strpljivi…
a to tko prodaje…iskreno da ti kažem nije me ni briga…da je otišao bi u SDA i uzeo cd…al nemam se potrebe time zamarati ….dovoljno je pogledati TA i fundamente…
Izgleda da je tebe više pogodio FNVC od mene, tj. mene ne zabrinjava, ja samo
napominjem oprez pri kupnji i prodaji FNVC, i sam ne znam šta se ti javljaš na to.
Da mi je trn u oku, apsolutno netočno, FNVC ću kupovati kada kada g. Filipović
proda još jedno 10% i više %.
Baš si mi sladak marcipane…hehe..
Lijepi pozdrav!