BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi ste zapeli za taj MIV a svi članovi prijašnje uprave, tj vlasnici prodali svoje sve dionice.Ne čini li vam se malo sumnjivo da u momentu njavećeg rasta vlasnici prodaju sve dionice?Nije li ovo još jedna TNSA ili NACE?Da neće biti tko je jamio u jami je?
Vidim da ovdje forumaši nisu voljni pričati o turistima, ali ja jesam.Zar nitko ne zna što se radi sa HIMR ili se krcate na još uvijek prihvatljivoj cijeni?Za HIMR se na veliko govori da je već odavno bukiran na 1600,00 kn.
O sastanku u Crikvenici nitko, kao, ništa ne zna?Imao je znanac pravo sa HIMR. SVAKA ČAST!!!![smiley2]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Svi ste zapeli za taj MIV a svi članovi prijašnje uprave, tj vlasnici prodali svoje sve dionice.Ne čini li vam se malo sumnjivo da u momentu njavećeg rasta vlasnici prodaju sve dionice?Nije li ovo još jedna TNSA ili NACE?Da neće biti tko je jamio u jami je?
Vidim da ovdje forumaši nisu voljni pričati o turistima, ali ja jesam.Zar nitko ne zna što se radi sa HIMR ili se krcate na još uvijek prihvatljivoj cijeni?Za HIMR se na veliko govori da je već odavno bukiran na 1600,00 kn.
O sastanku u Crikvenici nitko, kao, ništa ne zna?Imao je znanac pravo sa HIMR. SVAKA ČAST!!!![smiley2]

O, Boze [smiley13]… zadnjih dana citajuci neke komentare i osvrte sve mi je jasnije zasto 90 ili koliko ono posto investitora gubi novce na burzi

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

jel postoji tema na ovom forumu manje likvidne dionice i kako to da kad pritisnem otvori novu temu ništa mi se ne prikaže ni otvori ili samo moderatori otvaraju nove teme!?

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

ako je uistinu riječ o preuzimanju borba za pakete je već počela.možemo očekivati rast do 2 booka minimalno..

jupi…

Kada dolazi do spajanja zagrebačke i varaždinske burze? mislim kada ce se koristiti samo isključivo mostich
Hvala

ima li netko kakvu informaciju o HVDC-R-A, hoteli Vodice.
Danas je krenula trgovina na VSE.
hvala

Hrvatska raj za špekulante
Rijetke su države u EU kao Hrvatska koja cijeni špekulante više nego investitore. Zbog toga više sličimo poreznoj oazi nego zemlji gdje se isplati dugoročno investirati i stvarati nove vrijednosti. Umjesto da učimo od drugih mi tonemo sve dublje u glib, od loše privatizacije preko prodaje svega što vrijedi strancima do apsurda u pogledu poreza i monetarne politike.

http://www.transfer-biro.hr/1592.aspx

Kada dolazi do spajanja zagrebačke i varaždinske burze? mislim kada ce se koristiti samo isključivo mostich Hvala

Do kraja mjeseca će proraditi zajedno,ali će do ljeta biti i Mostich i ATM,pa će sve preći na drugu platformu.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

TIHA VODA: ” Svi ste zapeli za taj MIV a svi članovi prijašnje uprave, tj vlasnici prodali svoje sve dionice.Ne čini li vam se malo sumnjivo da u momentu njavećeg rasta vlasnici prodaju sve dionice?Nije li ovo još jedna TNSA ili NACE?Da neće biti tko je jamio u jami je? Vidim da ovdje forumaši nisu voljni pričati o turistima, ali ja jesam.Zar nitko ne zna što se radi sa HIMR ili se krcate na još uvijek prihvatljivoj cijeni?Za HIMR se na veliko govori da je već odavno bukiran na 1600,00 kn. O sastanku u Crikvenici nitko, kao, ništa ne zna?Imao je znanac pravo sa HIMR. SVAKA ČAST!!!![smiley2] ” O, Boze [smiley13]… zadnjih dana citajuci neke komentare i osvrte sve mi je jasnije zasto 90 ili koliko ono posto investitora gubi novce na burzi

Dobro si ovo primjetio 47. Opće je poznato da dionica doživi prosperitet na burzi nakon što se riješimo uprave i radnika.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Rijetke su države u EU kao Hrvatska koja cijeni špekulante više nego investitore. Zbog toga više sličimo poreznoj oazi nego zemlji gdje se isplati dugoročno investirati i stvarati nove vrijednosti. Umjesto da učimo od drugih mi tonemo sve dublje u glib, od loše privatizacije preko prodaje svega što vrijedi strancima do apsurda u pogledu poreza i monetarne politike.

Prvo , da li ti imaš veze sa Kinezom sa Moj novac ? Drugo autor Ivan Markovinović je u tom tekstu nalupao hrpu gluposti.

Choo:

Prvo , da li ti imaš veze sa Kinezom sa Moj novac ? Drugo autor Ivan Markovinović je u tom tekstu nalupao hrpu gluposti.

mislim da nema veze sa Čućikunom, on je rođak od Sutzua. tako mi barem kažu frendovi sa mojnovac
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

OK , ne bih volio da se Čućikuno počne ovdje pojavljivati.

New Report

Close