BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna li itko šta je ovo bilo danas s split toursom?

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Premješteno iz teme: [color=blue]UNPP (Unijapapir)[/color]

Mislim da sutra možemo očekivati cijenu iznad 2400 kuna.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

ovo je plafon rasta.
Zapitajte se malo tko će kupovati po 240-250
a još nikakve informacije o privatizaciji
očekuje se izrazito negativno FI
cjenu mora nešto i opravdati, ne samo euforija.

Sad znam kad će cijena neke dionice porasti!
Kad je ja prodam.
Imam već nekoliko takvih iskustava. najbolje se uči na greškama.
A još bi bilo bolje da nisu vlastite.

pa dobro si onda danas prodavala … skoro sve raslo [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

lijepo sam vam govorio, ali niste me slušali. a kad sam vam govorio cijena je bila 6800 kuna. tako vam govorim i za tehnomont i elku pa opet ne slušate nego ćete uzimati skuplje. slušajte caymana

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

Ma sve ovo se može još jedanput preokrenuti i ponovit. Ovako se tumbamo već 3 dana. Ja sam ušao na 7930 i još uvijek ne znam jeli to bilo pametno ili ne. Vidićemo kada se sve smiri, pretpostavljam drugi tjedan.

Na MIV je prošao vlak ispod 8000, sad će tek početi pravi rast…Ko je jamio, jamio je.Hvala Sašku i ekipi, za nesebično podjelu dragocenih informacija još na vrijeme.[smiley2]

da to je to .. što je bilo bilo je ….
hvala i sa moje strane kajmanu, sašku i drugima na iznesenim mišljenjima …
ja se ukrcao u sasvim solidnom iznosu , mogao sam i još koju dionicu uzeti ali eto kalkulirao sam malo predugo …
ništa čekamo petak i drugi tjedan ….. i očekujemo nastavak dobre priče [smiley2]

lijepo sam vam govorio, ali niste me slušali. a kad sam vam govorio cijena je bila 6800 kuna. tako vam govorim i za tehnomont i elku pa opet ne slušate nego ćete uzimati skuplje. slušajte caymana

Nije za usporedbu,MIV ima fundamente i veliki potencijal.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

cayman006:

Nije za usporedbu,MIV ima fundamente i veliki potencijal.

***obrisano*** Elka nema? thmt nema? Elkini fundamenti su još jači od MIV-a, a thmt je tu negdje, a o potencijalima nećemo jer je suvišno. MIV se bavi metalom a Elka alternativnom energijom. Što ima više potencijala?

Dragi kajmak,nitko ti ne brani da kupuješ Elku i to drugo.Jedan moj prijatelj se alternativno liječio i morao je prodati stan i auto,na kraju je otišao klasičnoj medicini i operiran je uspješno,doktoru je dao samo pršut i vino jer više nije imao love,alternativa ga je skupo koštala.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Warren Buffet – junak našeg doba
Svi znaju – najbogatiji čovjek današnjice je Bill Gates. Osnivač i vlasnik Microsofta napustio je fakultet da bi u svojim dvadesetima razvio jednu od najuspješnijih kompanija na svijetu. Od njega je ‘garaža’, kao mjesto rođenja poslovnih pothvata, postala strah i trepet velikih kompanija, a poslovni uspjeh i bogatstvo u ranoj mladosti imperativ života čovjeka postmoderne

http://www.transfer-biro.hr/1639.aspx

New Report

Close