BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mika:

vorda: ”
Nisam baš pratio Petrokemiju u zadnje vrijeme, još od onda dok je pala
na 170 kn. Zato bi molio upućene da mi kažu što se to u zadnjih dva-tri
mjeseca promenilo u ovome poduzeću da je cijena sa 170 kn skočila na
220. Pozdrav

ušao je aureus, austrijski fondovi, slovenske banke.Ali svejedno i bez
obzira na to nije bilo nikakvog realnog razloga za onakav pad ove
dionice. Mi koji smo duboko unutra znali smo da će se vratiti gore.

Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?

Ponavljam pitanje za miku pošto mu se vjerojatno omaklo, pa je zaboravio.
Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?
A, možda je reptil u pravu. Citiram ga: “Mika, ja mislim da lažeš, ali svejedno, napiši kada je Aureus ušao u PTKM i s kojim fondom.”

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

Hoce, do kraja tjedna.
Znam obitelj.
Ako su mu kompici izasli ide i on.
Samo sto je malo mudriji i nije sve odjednom spucao.
Ali nece se tu previse navlaciti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

ma ljudi nemojte prodavat. X puta u povijesti smo imali slicne situacije sa iskrcavanjima. skinuti ce se polako to s aska, ili ce dogovorno udarit prema dolje, a onda idemo u nebo. sjetite se samo 2006, koliko smo puta gledali takvu situaciju

p.s. ajde Drago lupi vise po Bidu [smiley2][smiley2][smiley2]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ma ljudi nemojte prodavat. X puta u povijesti smo imali slicne situacije sa iskrcavanjima. skinuti ce se polako to s aska, ili ce dogovorno udarit prema dolje, a onda idemo u nebo. sjetite se samo 2006, koliko smo puta gledali takvu situaciju p.s. ajde Drago lupi vise po Bidu [smiley2][smiley2][smiley2]

ajde daj neki primjer takvih situacija … netko je spomenuo snba … i fakat prije ogromnog skoka u cijeni su bile ogromne količine trgovanja …

da

Kakav krumpir, lik se ukrco na 7531 danas! Koja sreća majko mila… svaka mu čast ko god da je, mogo sam i ja stavit dokup da sam bio pametniji [smiley10]

ma nije krumpir .. to je neka šala , mislim da je tu u pitanju transakcija od čak jedne 1 dionice, jer razlika je bila u 5 dionica a ja sam uzeo glamuroznih 4 …
[smiley2]

ajde daj neki primjer takvih situacija … netko je spomenuo snba … i fakat prije ogromnog skoka u cijeni su bile ogromne količine trgovanja …

PTKM, SNBA, ARNT, DDJH, HDEL nedavno. ima ih jos samo mi trenutno nisu na pameti

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Kakav pad, ovo je dionica s jakim fundamentima. Može samo gore ovih dana… [smiley11]

jebote pa ovdje ljudi više nisu normalni. cijena prije mjesec dana je bila oko 6800, sada je 7800 i to vam nije dovoljno??????? ako u 2 dana ne skoči 200% onda ko da i nije skočilo. zar mislite da su dionice kladionica na nogomet? ja sam rekao 20000 i bit će 20000 kuna, ali naravno, samo za normalne i donekle strpljive jer ovdje se čak ni ne mora biti jako dugo strpljiv. Ovakve dionice idu vani po 4-5 BVa a ovdje smo na jedva preko 1 book.

Da, ali ako je ovo preuzimanje mozda je to moglo ici i na malo vecu razinu.
Ali dobro tu nema 2 buy side-a pa da imamo licitaciju.
A i dobrano je vec prodano tako da cemo vidjeti sto ce Drago napraviti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

jebote pa ovdje ljudi više nisu normalni. cijena prije mjesec dana je bila oko 6800, sada je 7800 i to vam nije dovoljno??????? ako u 2 dana ne skoči 200% onda ko da i nije skočilo. zar mislite da su dionice kladionica na nogomet? ja sam rekao 20000 i bit će 20000 kuna, ali naravno, samo za normalne i donekle strpljive jer ovdje se čak ni ne mora biti jako dugo strpljiv. Ovakve dionice idu vani po 4-5 BVa a ovdje smo na jedva preko 1 book.

E ovo mi je čudno. Cajman govori da se ovakve tvrtke kao MIV trže na 4-5booka ( ja mu vjerujem – nemam razloga da ne vjerujem ) a na drugom mjestu ( nisam zapamtio ime ) tvrdi da je KOEI i DLKV precijenjeni jer su na 4-5 booka?
Daj neka netko napravi usporedbu MIV-a sa srodnim poduzećima iz regije.

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Daj neka netko napravi usporedbu MIV-a sa srodnim poduzećima iz regije.

http://www2.fima.com/pdf/fondovi/200702/20070220_dionice_report.pdf

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Hvala, samo ne vidim usporedbu sa poduzećima iz regije?Jedino ako nisi mislio na usporedbu sa Koei i sličnima?

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

New Report

Close