mika:
”
vorda: ”
Nisam baš pratio Petrokemiju u zadnje vrijeme, još od onda dok je pala
na 170 kn. Zato bi molio upućene da mi kažu što se to u zadnjih dva-tri
mjeseca promenilo u ovome poduzeću da je cijena sa 170 kn skočila na
220. Pozdrav
”
ušao je aureus, austrijski fondovi, slovenske banke.Ali svejedno i bez
obzira na to nije bilo nikakvog realnog razloga za onakav pad ove
dionice. Mi koji smo duboko unutra znali smo da će se vratiti gore.
”
Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?
Ponavljam pitanje za miku pošto mu se vjerojatno omaklo, pa je zaboravio.
Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?
A, možda je reptil u pravu. Citiram ga: “Mika, ja mislim da lažeš, ali svejedno, napiši kada je Aureus ušao u PTKM i s kojim fondom.”
Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]
Hoce, do kraja tjedna.
Znam obitelj.
Ako su mu kompici izasli ide i on.
Samo sto je malo mudriji i nije sve odjednom spucao.
Ali nece se tu previse navlaciti.
Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]
ma ljudi nemojte prodavat. X puta u povijesti smo imali slicne situacije sa iskrcavanjima. skinuti ce se polako to s aska, ili ce dogovorno udarit prema dolje, a onda idemo u nebo. sjetite se samo 2006, koliko smo puta gledali takvu situaciju
p.s. ajde Drago lupi vise po Bidu [smiley2][smiley2][smiley2]
ma ljudi nemojte prodavat. X puta u povijesti smo imali slicne situacije sa iskrcavanjima. skinuti ce se polako to s aska, ili ce dogovorno udarit prema dolje, a onda idemo u nebo. sjetite se samo 2006, koliko smo puta gledali takvu situaciju p.s. ajde Drago lupi vise po Bidu [smiley2][smiley2][smiley2]
ajde daj neki primjer takvih situacija … netko je spomenuo snba … i fakat prije ogromnog skoka u cijeni su bile ogromne količine trgovanja …
da
Kakav krumpir, lik se ukrco na 7531 danas! Koja sreća majko mila… svaka mu čast ko god da je, mogo sam i ja stavit dokup da sam bio pametniji [smiley10]
ma nije krumpir .. to je neka šala , mislim da je tu u pitanju transakcija od čak jedne 1 dionice, jer razlika je bila u 5 dionica a ja sam uzeo glamuroznih 4 …
[smiley2]
ajde daj neki primjer takvih situacija … netko je spomenuo snba … i fakat prije ogromnog skoka u cijeni su bile ogromne količine trgovanja …
PTKM, SNBA, ARNT, DDJH, HDEL nedavno. ima ih jos samo mi trenutno nisu na pameti
Kakav pad, ovo je dionica s jakim fundamentima. Može samo gore ovih dana… [smiley11]
jebote pa ovdje ljudi više nisu normalni. cijena prije mjesec dana je bila oko 6800, sada je 7800 i to vam nije dovoljno??????? ako u 2 dana ne skoči 200% onda ko da i nije skočilo. zar mislite da su dionice kladionica na nogomet? ja sam rekao 20000 i bit će 20000 kuna, ali naravno, samo za normalne i donekle strpljive jer ovdje se čak ni ne mora biti jako dugo strpljiv. Ovakve dionice idu vani po 4-5 BVa a ovdje smo na jedva preko 1 book.
Da, ali ako je ovo preuzimanje mozda je to moglo ici i na malo vecu razinu.
Ali dobro tu nema 2 buy side-a pa da imamo licitaciju.
A i dobrano je vec prodano tako da cemo vidjeti sto ce Drago napraviti.
jebote pa ovdje ljudi više nisu normalni. cijena prije mjesec dana je bila oko 6800, sada je 7800 i to vam nije dovoljno??????? ako u 2 dana ne skoči 200% onda ko da i nije skočilo. zar mislite da su dionice kladionica na nogomet? ja sam rekao 20000 i bit će 20000 kuna, ali naravno, samo za normalne i donekle strpljive jer ovdje se čak ni ne mora biti jako dugo strpljiv. Ovakve dionice idu vani po 4-5 BVa a ovdje smo na jedva preko 1 book.
E ovo mi je čudno. Cajman govori da se ovakve tvrtke kao MIV trže na 4-5booka ( ja mu vjerujem – nemam razloga da ne vjerujem ) a na drugom mjestu ( nisam zapamtio ime ) tvrdi da je KOEI i DLKV precijenjeni jer su na 4-5 booka?
Daj neka netko napravi usporedbu MIV-a sa srodnim poduzećima iz regije.
Daj neka netko napravi usporedbu MIV-a sa srodnim poduzećima iz regije.
http://www2.fima.com/pdf/fondovi/200702/20070220_dionice_report.pdf
Hvala, samo ne vidim usporedbu sa poduzećima iz regije?Jedino ako nisi mislio na usporedbu sa Koei i sličnima?