Nisam baš pratio Petrokemiju u zadnje vrijeme, još od onda dok je pala na 170 kn. Zato bi molio upućene da mi kažu što se to u zadnjih dva-tri mjeseca promenilo u ovome poduzeću da je cijena sa 170 kn skočila na 220. Pozdrav
ušao je aureus, austrijski fondovi, slovenske banke.Ali svejedno i bez obzira na to nije bilo nikakvog realnog razloga za onakav pad ove dionice. Mi koji smo duboko unutra znali smo da će se vratiti gore.
vorda: ”
Nisam baš pratio Petrokemiju u zadnje vrijeme, još od onda dok je pala
na 170 kn. Zato bi molio upućene da mi kažu što se to u zadnjih dva-tri
mjeseca promenilo u ovome poduzeću da je cijena sa 170 kn skočila na
220. Pozdrav
”
ušao je aureus, austrijski fondovi, slovenske banke.Ali svejedno i bez
obzira na to nije bilo nikakvog realnog razloga za onakav pad ove
dionice. Mi koji smo duboko unutra znali smo da će se vratiti gore.
Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?
Premješteno iz teme: [color=blue]GKBA (Gospodarsko-kreditna banka d.d.)[/color]
Dokapitalizacijom cijena dionice penje se preko 600 kuna.
mika:
”
”
ušao je aureus, austrijski fondovi, slovenske banke.Ali svejedno i bez
obzira na to nije bilo nikakvog realnog razloga za onakav pad ove
dionice. Mi koji smo duboko unutra znali smo da će se vratiti gore.
”
Možemo li znati koji ti je izvor informacija da je Aureus ušao u Petrokemiju?
I s kojim fondom?
Mika, ja mislim da lažeš, ali svejedno, napiši kada je Aureus ušao u PTKM i s kojim fondom.
Sigurno ne bih iz jednostavnog razloga sto na trzistu imam cca. 75% sveukupne imovine, do većeg dijela sam došao zahvaljujuci precima koji su mi (istina, nesvjesno) omogucili da cijeli zivot mogu dobro zivjeti bez da radim jedan dan u zivotu. Pa bi steta bila da umjesto lagodnog zivota sve to spickam do 30te, i to ne na alkohol, izlaske i zene vec na burzi. Jer evo petak navecer, neprestano mi stizu mms-ovi iz prijateljevog kafica prepunog cura u minicama, a ja istrazujem poslovanje Spačve i još me čeka Imperial iz Raba. U skladu s tim ne bi bio sretan da spusim lovu.
Hej bljedoliki, pitam se jesu li Spačva i Imperijal toga vrijedni,hi,hi,hi Hvataj ti komade, neće te dvije čađare nikuda pobjeći.[smiley1]
Posejdon: ” …Ne treba ti “darovni ugovor” nego “Ugovor o prijenosu dionica”…
” Upravo tako. Izvrstan savjet. To govorim iz svog dugogodišnjeg iskustva s prijenosom dionica.
Koji su ukupni troškovi za recimo prijenos jednog paketa dionica INE sa jedne osobe na drugu?
mreich: ” Posejdon: ” …Ne treba ti “darovni ugovor” nego “Ugovor o prijenosu dionica”… ” Upravo tako. Izvrstan savjet. To govorim iz svog dugogodišnjeg iskustva s prijenosom dionica. ” Koji su ukupni troškovi za recimo prijenos jednog paketa dionica INE sa jedne osobe na drugu?
Koliko ja znam preko 14 kn.[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]TNPL (Tankerska plovidba d.d.)[/color]
Blago nama, kada Tycoon, za skoro svaku dionicu pita koliko će narasti,
pa gleda koju će kupiti i gdje će najviše zaraditi.
A ostali složno odgovaraju.
Baš trljam ruke, svi ćemo se obogatiti…hehe…
Pozdrav!
Daleko od toga kolega….
Ja sam sa imovinom 100% u dionicama kojima predviđam rast… nekima na kratki, nekima na srednji a nekima na dugi rok… portfelj je složen na osnovu detaljnih analiza, i za sada ga nemam namjeru mijenjati…
[smiley2]
Pozz,
T.
Premješteno iz teme: [color=blue]TNPL (Tankerska plovidba d.d.)[/color]
Kolega tycoon,
prepostavljam da vam je dalekovod dugoročna.
Koja je kratkoročna?
Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]
Zašto paničarite? Pa cijena nije ni 10% porasla. Pričate kao da smo 300% skočili. VABU niste uopće komentirali kad je strelovito rasla. Ovdje nema nikakvih bojazni, pa sama zemljišta MIV-a vrijede onih 108 mil. Bespredmetna rasprava. Vidimo se na 15000 KN uskoro.
Do tada,
lijep pozdrav