Potaknuta općom euforijom krenula je i zdenka[smiley13] sa zavidnim prometima od 22.825 kn[smiley13].
Sve više dolazi do izražaja ova nerealna rupa između povlaštene s redovnom kod Centar banke,mogli bi je uskoro gledati na realnih 3 book-a,odnosno 1500 kunića.Krenula je,prodaja je jako mršava.
Molio bih preporuku za internet trgovanje.
Radim preko fime i događa se da se ne mogu logirati na trgovanje, stranice imaju veliko kašnjenje, brokeri na chatu, odgovaraju sa tri sata kašnjenja ili čak drugi dan. Sve mi je to dosta amaterski napravljeno. Inače ne pilam brokera često i ne tražim često savjete (u mjesec dana jednom), ali kad trebam kupnju i prodaju trebam ju odmah, a ne sutra. Ili možda krivo razmišljam, odnosno možda nije praksa da broker na pismeni upit odgovara odmah, nego ga moraš zvati telefonski da bi dobio odmah odgovor. Eto molio bih iskustva i preporuku.
Sve više dolazi do izražaja ova nerealna rupa između povlaštene s redovnom kod Centar banke,mogli bi je uskoro gledati na realnih 3 book-a,odnosno 1500 kunića.Krenula je,prodaja je jako mršava.
I vi ste to primijetili? Šteta što drugi nisu.
Premješteno iz teme: [color=blue]10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini[/color]
Imamo priliku za popravni ,na centar forumu imate novopokrenutu temu “5 dionica sa najvećim rastom u 2007”
Volio bi da mi neko preporući neku brokersku kuću,ja sam novi u dionicama i fazi učenja pa bi investirao u dionice ali da neka brokerska kuća vodi moj portfelj umjesto mene, jer vjerujem da bi ostvarili veću dobit nego ja početnik,da li ima neko iskustva sa brokerskim kućama i koliki prinos 6mjesećni ili godišnji mogu očekivati kolika je njihova naknada za tu uslugu i provizije.
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
Ovoga sam se i bojao opet ona narodna “tresla se brda rodio se mis”
dobro je da sam na vrijeme prodao[smiley1]
Eto, i ja sam skratio svoju izloženost u Đuri.
Možda opet uđem.
Kako bi to slikovito rekla Ivana7:
“Dosta sam zaradio, a ima još nekih prilika na tržištu o kojima vam neću govoriti!” [smiley1]
Izgleda da je počela bežanija forumaša iz ove dionice [smiley1]
DDJH
Ne znam zasto, ali tu dionicu nikad nisam imao u ikakvim kombinacijama.
Mozda se samo puhao balon.
BTW sto mislite o sve cescim govorima kako nam je precijenjeno trziste ne samo nekretnina nego i burza, te da ce doci do ‘pucanja balona’? Moram priznati da sam odlucio pricekati sa nekim vecim ulaganjima dok se jos malo ne iskristalizira situacija (ako ne bude kasno).
Volio bi da mi neko preporući neku brokersku kuću,ja sam novi u dionicama i fazi učenja pa bi investirao u dionice ali da neka brokerska kuća vodi moj portfelj umjesto mene, jer vjerujem da bi ostvarili veću dobit nego ja početnik,da li ima neko iskustva sa brokerskim kućama i koliki prinos 6mjesećni ili godišnji mogu očekivati kolika je njihova naknada za tu uslugu i provizije.
Ja sam u 1.generacija
Oni su mi OK, za sve što sam ih pitao. Doduše ne pitam ih baš puno 🙂
Međutim ako imaš love koju namjeravaš “oploditi”, a to ne znaš ili ne želiš raditi samostalno sa dionicama, mislim da ti je ipak bolje rješenje izabrati neki fond.
Koji fond ?
E taj odgovor potraži sam.
Mislim da je jedan od boljih sajtova za usporedbu fondova Vaš link