BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]

Dionica Finvesta je dionica za miran san.
Nažalost ona često i potiče taj dobar san jer kao što smo imali prilike vidjeti prošle godine zna mjesecima stajati na istoj razini pa onda odjednom krenuti u nagli rast.
Strpljivi će biti nagrađeni kad-tad a oni manje strpljivi neka ju pozorno prate pa neka gricnu dio tog slasnog kolača kad se napokon pokrene.

Molim Spade-a i koraće-a da kažu koje su to dionice bolje, pa da izmjerimo?

Iz vaših postova vidi se koliko ste dugo na forumu (25.01 & 30.01.2007!?!?!).

Objasnite vašu funkciju molim!

Pozdrav!

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

prvo da odgovorim koje su bolje dionice od finvesta:
– Spin-valis
– Brestovec
– Mundus
to su bolje u istoj branši,a za druge spisak je velik.

na drugi upit o mojoj funkciji na forumu:
-nikakva funkcija ne postoji
– moja jedina funkcija je da pišem na forumu ono
što mislim da ima smisla i da je ispravno
nadam se da je to i vaša funkcija.

koraće: ” prvo da odgovorim koje su bolje dionice od finvesta: – Spin-valis – Brestovec – Mundus to su bolje u istoj branši,a za druge spisak je velik. ” bilo bi lijepo da kao “novi” clan ove zajednice, malo i argumentiras svoje postove. ovako me to podsjeca na djetinjstvo i spike “Moj je tata jači od tvojeg” [smiley1]

Meni su b olje Spin valis i Brestovac, jer sam vise zaradio na njima nego na Mundusu i Finvalisu
[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Molim Spade-a i koraće-a da kažu koje su to dionice bolje, pa da izmjerimo?

Iz vaših postova vidi se koliko ste dugo na forumu (25.01 & 30.01.2007!?!?!).

Objasnite vašu funkciju molim!

Pozdrav!

Ovo me nasmijalo dragi kolega, necu vam ja davati savjete i sugestije, već i sami vidite, kako što raste i kako se ponaša tržište.
A ono za što se vi držite je od kada smo mi korisnici….hehe….kako ste mi zanimljivi.
Po tebi ako sam duže forumaš, imam više iskustva i naravno više zarade.
Ovako, vidim da malo svaki dan netko lupi po asku, onako, radi reda, da malo pozeleni FNVC.
Ja osobno uživam u PBZ, KOEI, ISTT, BLSC, PTKM, a danas najviše u ZABI.
A vrijeme je da i KABA krene.

Ugodan dan vam želim!

And God says let there be light and be light, and it was good...

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

Ako tržište i dođe u stagnaciju ja ovu dionicu očekujem vrlo brzo na peteroznamenkastoj cijeni

Premješteno iz teme: [color=blue]MIV (MIV – Metalska industrija Varaždin d.d.) [/color]

po meni ovo vrijedi barem 20000 kuna. odlična firma, a još počinje poslove u kazahstanu. nema bolje…

Upavo to htjedoh napisati.
Nadam se dokupu na ovim razinama do objave rezultata, a onda ugodno iznenađenje.
Ja je očekujem na minimalno 15.000 kuna

15 ili 20 000 kuna nije bitno. bitno je da je ova dionica opet malo likvidnija i da će sigurno izvješće biti odlično. kako bilo, ispod 20000 ja ju ne dajem, ajde dobro dao bi za 15000 ili 14999, a vidim da i kupci ovih dana slično razmišljaju. ovdje bi zbilja moglo biti brze zarade…možda aureus dokupljuje jer znam da imaju nešto malo komada…

pa nije saško iz varaždina nego iz neprijateljskog grada blizu varaždina ako sam dobro skužio……jel tako saško? a što se MIV-a tiče, ja se uopće ne bih brinuo jer ga uskoro očekujem na 10000 kuna, a onda vrlo skoro i na 15000. Moj je target 20000 kuna jer metalci su u trendu.

SASTANAK O PRIVATIZACIJI HOTELSKIH TVRTKI

RIJEKA-Primorsko -goranski župan Zlatko Komadina dogovorio za petak u Crikvenici sastanak sa Damirom Polančecom, ocjenivši da je krajnje vrijeme za korak dalje u privatizaciji hotela LRH u Opatiji,Jadrana Crikvenica i HIMR.[smiley8][smiley8][smiley8]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

samby

korisnik od: 05.12.2005.
vodoinst:
” samby: ” Ako je danas povećana cijena gnojiva 10 posto , kolika će biti nova cijena na burzi ? ” Po mom izračunu, uključući i psihološki element, najmanje +8,5% ”

Tipujem na 7,50 posto idućih 30 dana . Kako dobro upućeni znaju obično reći to će se sada uračunati u cijenu od 129 – 131 Kn.

“Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje
i pogledi čvrsti i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje”[smiley1]

New Report

Close