BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To nije portal, to je navlakuš čisti.

Zanimljiv im je ovaj barometar na početku [smiley2]
Stavili su P/E i PPS za dionice i iznad savjete: kupi, prodaj, drži.

------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]"Smije li čovjek na burzi donositi zaključke pod utjecajem alkohola?"[/b] "Da.Alkoholizirano stanje može stimulirati fantaziju i odstraniti kolebanja, a to je često osobito dobro." Kostolany

To nije portal, to je navlakuš čisti.

Nabolje su mi preporuke, pa mislim, na osnovu čega netko preporuča prodaj ovo ili ono. Ja se na njihovom mjestu ne bih blamirao.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nabolje su mi preporuke, pa mislim, na osnovu čega netko preporuča prodaj ovo ili ono. Ja se na njihovom mjestu ne bih blamirao.[smiley2][smiley2][smiley2]

Baš tako. Čitam i ne mogu vjerovati da je P/E od Belja 15, pa to bi bilo savršeno. Nažalost, on je puno veći, a oni čisti lažnjaci.

Kod Đure im piše cijena od 149,00 kn! [smiley2]
Eh, da bar!!!!

La vita e bella!

hm,nedaju mi da odgovorim za ovo vrijedjanje kineza…
Ajde neki znanci ,starije kolege lijepo molim, neka mi kažu
mišljenje zašto Dalekovod stagnira usprkos izvrsnim poslovnim dogođajima
zadnje vrijeme?

možda zato što je na book x 4,3 – ne znam, samo nagađam
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Onda , kakvi su komentari na ova događanja oko PRFC jučer i danas kada se saznalo ko je taj veliki kupac??

Čini mi se da su mišljenja podjeljena oko toga koliko je ovo dobro za dioničare PRFC….

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Kod Đure im piše cijena od 149,00 kn! [smiley2] Eh, da bar!!!!

Pa dobro možda nemaju za ATM pa kasne par……dana…..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Primjeti sam ovih dana da se dionicama ELKE počelo naglo trgovati.Da li netko možda zna iz kojih razloga?
Bio bih vrlo zahvalan na argumentiranom odgovoru pošto i sam posjedujem te dionice.Hvala unaprijed!

Gdje je nestao čovjek (znanac), gdje se skrivao?[smiley8] Pita Goran Bare.

Zato što su neki veći investitori primjetili ovu dionicu + ušao je HPB sa svoja 2 fonda + vlasnik proficia ima jako velike planove sa EIG-om u mađarskoj, a ELKA je ticker za EIG + EIG ima velike investicije u Istri u nekretninama (grade nekoliko hotela i naselja sa tradicionalnim kućama za iznajmljlivanje englezima) + vlasnik je iz teksasa i bavi se energetikom + žena vlasnika je ivana šoljan, član uprave HTa i da ti dalje ne nabrajam. Potencijal ogroman, dionica debelo debelo podcijenjena i nema ih puno na prodaji također. Zainteresirana je i FIMA za ući sa svojim equity fondom ali nema dovoljne količine ispod 150 kuna pa sad pregovaraju s proficiom. BEz uspjeha očito. Savjet: hold.

Cayman006 hvala za odgovor!
Za EIG znam, to nije novo, ali hoteli,kuće,englezi,žene….e to nisam stvarno imao pojma!
U svakom slučaju savjet prihvaćam.[smiley11][smiley11]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Gavin nije vlasnik Proficija, a u Istri ne grade hotele i naselja, imaju 50% vlasništva u Hotelu Rovinj kojeg tek treba izgraditi (prijašnji vlasnik-sadašnji suvlasnik krenuo je u rušenje bez dozvola), nekoliko kuća u centru Rovnja, jednu vilu u okolici Rovinja, nešto poljoprivrednog zemljišta, dva lijepa imanja u okolici Motovuna za renoviranje, vilu San Lorenzo u Fažani za renoviranje…….. Nekretnine velike vrijednosti ali zanemarivih prihoda.

Cayman006 hvala za odgovor!
Za EIG znam, to nije novo, ali hoteli,kuće,englezi,žene….e to nisam stvarno imao pojma!
U svakom slučaju savjet prihvaćam.[smiley11][smiley11]

kolega, na blogu TZombixa je jako lijepo opisana povijest odnosa godpođe IŠ (alias Klikusha) i navedenog joj supruga. Iscitavanjem istog shvaticete zasto su je svabe, zajedno sa g. IM(alias Gumeni) htijeli izbaciti naglavacke iz THTa jos prije 3-4 godine.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

New Report

Close