BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ja bih molio komentar Medike. njom se ne trži danima, tjednima, al kad se trži onda uvijek neke veće količine.
tko to uopće drži i trži tak rijetko?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra)[/color] Ajde da vam malo olakšam oko ingre. Činjenica je da ona nemože rasti po 50% mjesečno jer gdje bi bila za 2 godine. Uprava želi stabilizirati ingru na oko EPS od 1000kn kvartalno. To daje oko 4000kn godišnje. Ako uzmemo neki P/E od 13 to daje oko 52000kn po dionici. Tada se misle riješiti trezorskih dionica kroz SPO. Ovu cijenu, iako sam optimista, mislim da neće postići do kraja ove godine, ali do proljeća sljedeće možda i hoće.

Koliko,ponovi cifru,fatameorgan[smiley2]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

hm,nedaju mi da odgovorim za ovo vrijedjanje kineza… Ajde neki znanci ,starije kolege lijepo molim, neka mi kažu mišljenje zašto Dalekovod stagnira usprkos izvrsnim poslovnim dogođajima zadnje vrijeme?

zato što bi cijena mogla neke voditi daleko ili daleko voditi,dalekovod,e ebiga,sad sam se sav zbunio

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

CROEMI prošli tjedan porastao 3,88 posto

Indeks CROEMI nastavlja sa snažnim rastom te je 31. siječnja 2007. zabilježio novu rekordnu vrijednost od 3012,31 bodova. Na tjednoj razini indeks je ostvario rast od 3,88 posto. Najveći tjedni porast cijene doživjele su ove CROEMI sastavnice: PBZ (+19,0 posto), Končar (+12,9 posto) i Petrokemija (+7,5 posto), a pad su doživjele samo Dalekovod (-0,1 posto) i povlaštena dionica Adrisa (-0,8 posto). Najveći doprinos rastu CROEMI-ja dale su dionice: Ine, PBZ-a i Končara. CROEMI indeks zaključio je prošlu godinu na razini od 2688,46 bodova ostvarivši godišnji rast od 53 posto. Riječ je o indeksu koji je 20. svibnja 2003. godine počela objavljivati Direkcija za makroekonomska i financijska istraživanja RBA, a koji je ujedno i prvi sveobuhvatan indeks u Hrvatskoj koji prati kretanje cijena dionica na Zagrebačkoj i Varaždinskoj burzi.

Vaš link

poštovani, trebao boh pomoć – važem između kupnje llrb, agmm, bcin; imam samo za jednu i sigurno bi je držao 6 mj- godinu dana. za koju da se odlučim (bio bih zahvalan za argumentiranu sugestiju)?
hvala!

Poštovane kolegice i kolege,
vidim da se na nekim temama postavlja pitanje kako se kreiraju cijene kada postoji neravnoteža pri kupnji/prodaji na VSE.
U privitku vam dostavljam jedan takav primjer sa korištenim algoritmom.
Ovaj dokument je sastvani dio HANFINE izobrazbe za brokere i investicijske savjetnike.

La vita e bella!

poštovani, trebao boh pomoć – važem između kupnje llrb, agmm, bcin; imam samo za jednu i sigurno bi je držao 6 mj- godinu dana. za koju da se odlučim (bio bih zahvalan za argumentiranu sugestiju)?
hvala!

osobno ja bih se odlučio za AGMM,ali pokušaj biti strpljiv jer u određenom trenutku se možda malo izgorigira pa da ju dobiješ jeftinije (za cca godinu dana trebala bi biti bar na 3000kn)
-na LLRB ti je potencijalna veća zarada,ali neusporedivo i veći rizik pa tko kako voli…
[smiley2]

Poštovane kolegice i kolege,
vidim da se na nekim temama postavlja pitanje kako se kreiraju cijene kada postoji neravnoteža pri kupnji/prodaji na VSE.
U privitku vam dostavljam jedan takav primjer sa korištenim algoritmom.
Ovaj dokument je sastvani dio HANFINE izobrazbe za brokere i investicijske savjetnike.

Jeli isti algoritam i na ZSE?

Posejdon: ” Poštovane kolegice i kolege, vidim da se na nekim temama postavlja pitanje kako se kreiraju cijene kada postoji neravnoteža pri kupnji/prodaji na VSE. U privitku vam dostavljam jedan takav primjer sa korištenim algoritmom. Ovaj dokument je sastvani dio HANFINE izobrazbe za brokere i investicijske savjetnike. ” Jeli isti algoritam i na ZSE?

Ne, jer je ovaj algoritam vezan uz BTS (Burzovni trgovinski sustav) koji koristi VSE.

La vita e bella!

Primjeti sam ovih dana da se dionicama ELKE počelo naglo trgovati.Da li netko možda zna iz kojih razloga?
Bio bih vrlo zahvalan na argumentiranom odgovoru pošto i sam posjedujem te dionice.Hvala unaprijed!

Gdje je nestao čovjek (znanac), gdje se skrivao?[smiley8] Pita Goran Bare.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Evo novi dionički portal:
Vaš link

Evo novi dionički portal:
Vaš link

Nit je tako novi niti je up to date. Nije to jos proradilo kak spada

New Report

Close