Ja se zovem Mirko, inače sam iz Tuzle, i trgujem dionicama nešto više od 2 sata. [smiley1], moje osmo beljenje baš i nije zabavno.
Alo Mirko! ovdje Slavko! [smiley2]
Ja sam isto novi na forumu, a nisam se predstavio. Ja se zovem Zvonimir i iz Seseveta, na privremenom radu i zivotu u Zagrebu.
Pošto sam financijaš po struci, pomalo pratim forum i vas sve. Moram priznati forum je odlican i jako zanimljiv. Još da nisam pod moderiranjem, mogao bi i ja ravnopravno s vama sudjelovati u diskusijama.
Sve vas pzdravljam
Lako za prvo beljenje kolega, to je bezbolno. Javit ćete nam kako je prošla prva navlakuša…[smiley2][smiley2]
Nisam dugo na ovom forumu ali prvu navlakusu sam prosao mogu se pohvaliti,vrlo uspjesno.
Radi se o NACE.Kupio sam 10 kom po 3600, a u srijedu prodao 10 kom po 4800.
Volim ovakve igrice, podizu mi adrenalin.[smiley11][smiley11]
Nisam dugo na ovom forumu ali prvu navlakusu sam prosao mogu se pohvaliti,vrlo uspjesno. Radi se o NACE.Kupio sam 10 kom po 3600, a u srijedu prodao 10 kom po 4800. Volim ovakve igrice, podizu mi adrenalin.[smiley11][smiley11]
[/quote]
Ove igrice ti podižu adrenalin, a šta če biti, kad budeš u duplom minusu?![smiley1]
ma nije NACE jedna jedina takve vrste… bilo ih je puno, recimo Zdenka…. :):)
Kad smo kod prestavljanja malo mi je neugodno,mada sam uletio na forum kao padobranac.Pozdravljam sve forumase i zelim vam, da ova godina nastvi u tempu u kojem je i pocela. [smiley2]
Pozdrav borci!
Dojadilo mi špijuniranje iz sjene pa da se javim.
Evo vec oko dvije sedmice pratim vaš forum, otkako sam kupio nesto sitno dionica. Naravno, moje prve dionice. Pošto mi je plaća dno dna, ono sitno što stavim sa strane po meni je bolje lupit u dionice pa možda i nešto zaradit nego vezat u banci godinama i opet na kraju ne imati ništa. Znam da je već poprilično kasno no nadam se da ću ipak uspijeti uskočiti u taj zadnji vagon. Stoga bi vas stručnjake zamolio za pomoć ako ste voljni da mi objasnite neka početnička pitanja koja ću vam narednih dana postavljati. Pa da iskoristim trenutak. Evo po forumu se dosta često spominje riječ “korekcija”. Kada ona nastupa i što točno znači? Naravno imam neku svoju viziju no želio bi da mi koji stručnjak to točno objasni u detalje.
Ove igrice ti podižu adrenalin, a šta če biti, kad budeš u duplom minusu?![smiley1]
Čuj mateja, svatko ko se prihvati ovoga posla mora računati i na stvari koje baš i ne želi.Meni se ovaj puta posrećilo što ne znači da će tako biti i ubuduće. Ako malo pogledaš koliki sam novac uložio u NACE vidjet ćeš
da se u stvari ne volim kockati kao ivana, ali volim se probuditi i nešto očekivati od ovog dijela posla.Pošto sam većinu stvari do sada osigurao za sebe i obitelj, ovo mi dođe kao dobra dodatna zanimacija, a nešto se i zaradi, barem do sada.Želim i tebi mateja da se na promjene koje se događaju na burzi navikneš ili ćeš brzo
otići k vragu.Ako burzu gledaš isključivo kao mjesto gdje ćeš zarađivati i od toga živjeti, mani se ćorava posla ili
počni trošiti persene.
Nisam te htjela tako uvrijedit, samo mi se činilo, da je tvoj stav previše optimistički, jer takav je najviše u početku, kad još nisi izgubio nikakav novac. Vidjet češ, da burza nije samo dobra majka, jer če doči vrijeme, kad češ i ti izgubiti novac, a tad neče bit nikakvog pozitivnog adrenalina više.
Iako ti je sve skupa samo dodatna zanimacija, vidjet češ, da to ipak nije samo igra,da če ti se promijenit tvoj stav , kad budeš izgubio nekakav novac. Vidim, da ipak nešto očekuješ od ovog posla i znaj, da je ponekad puno bolje dobivati skroz cijelu godinu, nego jednom dobiti puno, a drugi put isto tako izgubiti.
Ja sam ipak igrač na duge staze, tako da ne trebam nikakvih persena![smiley2]