Ljepi pozdrav svima, ovo je moje prvo uključivanje na forum,bavim se dionicama par mjeseci više-manje uspješno(broker nisam,he he),navukaosam se i čitam vas svakodnevno i odlučih vam se pridružiti. Eto,još jednom pozdrav svima[img][/img]
Pozdrav novom članu foruma s željama da uz dozu sreće ostvari i što veču zaradu.
Dobro dosao! Jos bolje prosao 😉
Pridružujem se dobrodošlici bljedolikom bakulaz. Prvom prilikom ću te krstiti nekom zekom, da se osjećaš kao doma,hi,hi,hi[smiley2]
Zahvaljujem dobrodošlici,
osjećam se počašćenim…
još se ne snalazim kako koristiti vaše citate na forumu,no spreman
sam i na indijanska krštenja samo da moji favoriti:TNPL-R-A,PTKM-R-A i DLKV-R-A stoje dobro.
Vupik je moj pritajeni favorit koji me malkice živaca koštao početkom tjedna,
no izgleda da se “opametio”[smiley10]
Zahvaljujem dobrodošlici,
osjećam se počašćenim…
Pridruzujem se pozdravima dobrodoslice! [smiley2]
ps. da li bakulaz znaci Bakula Z. kao Eronet? [smiley2]
ovaj bakula z ,znači vipnet[smiley2]
dobro doso bakulaz, nadam se da ces nastaviti pisati i sa ostalim svojim nickovima hehe
ova nathanova dobrodošlica mi je nekako paranoična.
nadam se da neću postati takav nakon nekog vremena na forumu.
inace,pratim vas,pardon nathane,čitam vas par mjeseci i zaključujem
da je ipak dobro pratiti vaše pisanje jer ono dobro ipak pobjedi ono loše…
zovem se željko i friški sam 40godišnjak, dipl oecc
dosta o meni[smiley1] (moje prvo beljenje,kako zabavno)
Još jedan bljedoliki sa sto lica. Ajoj majko tko će to popamtiti, hi,hi,hi[smiley2][smiley2][smiley2]
Lako za prvo beljenje kolega, to je bezbolno. Javit ćete nam kako je prošla prva navlakuša…[smiley2][smiley2]
zovem se željko i friški sam 40godišnjak, dipl oecc dosta o meni[smiley1] (moje prvo beljenje,kako zabavno)
Ja se zovem Mirko, inače sam iz Tuzle, i trgujem dionicama nešto više od 2 sata. [smiley1], moje osmo beljenje baš i nije zabavno.