BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljepi pozdrav svima, ovo je moje prvo uključivanje na forum,bavim se dionicama par mjeseci više-manje uspješno(broker nisam,he he),navukaosam se i čitam vas svakodnevno i odlučih vam se pridružiti. Eto,još jednom pozdrav svima[img][/img]

Pozdrav novom članu foruma s željama da uz dozu sreće ostvari i što veču zaradu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Dobro dosao! Jos bolje prosao 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pridružujem se dobrodošlici bljedolikom bakulaz. Prvom prilikom ću te krstiti nekom zekom, da se osjećaš kao doma,hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Zahvaljujem dobrodošlici,
osjećam se počašćenim…
još se ne snalazim kako koristiti vaše citate na forumu,no spreman
sam i na indijanska krštenja samo da moji favoriti:TNPL-R-A,PTKM-R-A i DLKV-R-A stoje dobro.
Vupik je moj pritajeni favorit koji me malkice živaca koštao početkom tjedna,
no izgleda da se “opametio”[smiley10]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Zahvaljujem dobrodošlici,
osjećam se počašćenim…

Pridruzujem se pozdravima dobrodoslice! [smiley2]

ps. da li bakulaz znaci Bakula Z. kao Eronet? [smiley2]

ovaj bakula z ,znači vipnet[smiley2]

dobro doso bakulaz, nadam se da ces nastaviti pisati i sa ostalim svojim nickovima hehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

ova nathanova dobrodošlica mi je nekako paranoična.
nadam se da neću postati takav nakon nekog vremena na forumu.
inace,pratim vas,pardon nathane,čitam vas par mjeseci i zaključujem
da je ipak dobro pratiti vaše pisanje jer ono dobro ipak pobjedi ono loše…
zovem se željko i friški sam 40godišnjak, dipl oecc
dosta o meni[smiley1] (moje prvo beljenje,kako zabavno)

Još jedan bljedoliki sa sto lica. Ajoj majko tko će to popamtiti, hi,hi,hi[smiley2][smiley2][smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Lako za prvo beljenje kolega, to je bezbolno. Javit ćete nam kako je prošla prva navlakuša…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

zovem se željko i friški sam 40godišnjak, dipl oecc dosta o meni[smiley1] (moje prvo beljenje,kako zabavno)

Ja se zovem Mirko, inače sam iz Tuzle, i trgujem dionicama nešto više od 2 sata. [smiley1], moje osmo beljenje baš i nije zabavno.

uuuu,to iskustvo prođoh još od vremena plivine prodaje….
no,priznajte ljudi,uz sve vaše iskustvo i vi ponekad nasjednete…
sada vas pozdravljam i ovaj vikend posvećujem planinarenju po sjevernom velebitu
pozdrav svima

New Report

Close