BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]. Ma zaboravi i misli što hoćeš, po meni je kasno za ulazak a ti misli šta hoćeš…Lako je tebi tu pisati koji si ušao po 3000-4000 kuna, i ja bi ju hvalio da sam tada ulazio ali ove razine nikako nisu dobre za ući.

otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]

Pročitaj svoje postove……….[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]. Ma zaboravi i misli što hoćeš, po meni je kasno za ulazak a ti misli šta hoćeš…Lako je tebi tu pisati koji si ušao po 3000-4000 kuna, i ja bi ju hvalio da sam tada ulazio ali ove razine nikako nisu dobre za ući.

Zar je biti broker uvreda?
Ja mislim da nije dapaće.
A od kuda mi to ? Pročitao na forumu, mislio sam da je to fakt, očigledno nije , pa onda ako si to shvatio kao uvreda – sorry dečec.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zar je biti broker uvreda?
Ja mislim da nije dapaće.
A od kuda mi to ? Pročitao na forumu, mislio sam da je to fakt,
očigledno nije , pa onda ako si to shvatio kao uvreda – sorry dečec.

Ništa nije uvreda kod zanimanja, ali ja broker nisam i ne znam gdje si ti to pročitao… To je prljavi posao s kojim ja ne bih mogao živjeti. Ja sam ti kondukter u vlaku.

ove razine nikako nisu dobre za ući.

Nažalost po tebe još jedna kriva procjena , možemo komentirati za koji mjesec.
Tako si govorio i dok je cijena bila 12 500 kuna da će pasti ispod 10 000, a vidi nas sada na 19 300 smo.
Ima jedna dobra koja kaže ovako : Neupučenost je isto što i znanje.
[smiley2]

Živi bili pa vidjeli…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zašto je brokerski posao prljav??
Ne moraš misliti,dođe netko i kaže kupi toga toliko po toj cijeni ili prodaj i to je to. I na kraju mjeseca sjedne 5-6000. ja bi radio kao boker da ne radim što radim.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ništa nije uvreda kod zanimanja, ali ja broker nisam i ne znam gdje si ti to pročitao… To je prljavi posao s kojim ja ne bih mogao živjeti. Ja sam ti kondukter u vlaku.

Pročitao sam na forumu , a gdje drugdje.
bolje obrisati svašta će ljudi pomisliti… …OBRISANO OD STRANE PLAVOG……[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Časno je biti broker. tko tvrdi drugačije taj kleveće i laže.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Kondukter ćeš postati ako Fudo napravi još jednu transakciju poput one čuvene od 119 sekundi.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Čitam sve ovo vidim i mene ste spomenuli.

– Gospodine Cayman.
– pa što Vam je, što ste tako navalili na cijenjene forumaše.
– dobila sam odličnu informaciju i kupila jeftino MMTZ,
– pa gospodin Plavi je živa reklama, uvijek nešto reklamira, ja sam ga pratila u više navrata, a što reći nego bravo majistore.
– ma ni gospodin Nathan nije loš samo je sada skinuo reklame.

– znam što bi te Vi gospodine Cayman htjeli.
– da ljudi kupuju Vaše dionice.
– ali ste stvarno loši u reklamiranju i još idete u te gubitaše.
– kad ja pišem o nekoj dionici ako je gubitaš ja to i naglasim.

– evo sad smo svi na ovoj temi pa Vas molim da izreklamirate Vaše narodne heroje.
– ako me uvjerite kako je to dobro, samo ja ću svojom kupnjom sutra podići cijenu te dionice za 10%
– a ako se uključi i cijeli forum, samo mi bez investicijskih fondova dižemo to za dan dva 100%, pa ćete i Vi biti veseli.
– samo obranite temu zašto bi bilo dobro da i mi kupimo te narodne heroje, ili bilo koju drugu dionicu.
Pozdrav !

Ljepi pozdrav svima,
ovo je moje prvo uključivanje na forum,bavim se dionicama par mjeseci
više-manje uspješno(broker nisam,he he),navukaosam se i čitam vas
svakodnevno i odlučih vam se pridružiti.
Eto,još jednom pozdrav svima[img][/img]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Čitam sve ovo vidim i mene ste spomenuli.

– Gospodine Cayman.
– pa što Vam je, što ste tako navalili na cijenjene forumaše.
– dobila sam odličnu informaciju i kupila jeftino MMTZ,
– pa gospodin Plavi je živa reklama, uvijek nešto reklamira, ja sam ga pratila u više navrata, a što reći nego bravo majistore.
– ma ni gospodin Nathan nije loš samo je sada skinuo reklame.

– znam što bi te Vi gospodine Cayman htjeli.
– da ljudi kupuju Vaše dionice.
– ali ste stvarno loši u reklamiranju i još idete u te gubitaše.
– kad ja pišem o nekoj dionici ako je gubitaš ja to i naglasim.

– evo sad smo svi na ovoj temi pa Vas molim da izreklamirate Vaše narodne heroje.
– ako me uvjerite kako je to dobro, samo ja ću svojom kupnjom sutra podići cijenu te dionice za 10%
– a ako se uključi i cijeli forum, samo mi bez investicijskih fondova dižemo to za dan dva 100%, pa ćete i Vi biti veseli.
– samo obranite temu zašto bi bilo dobro da i mi kupimo te narodne heroje, ili bilo koju drugu dionicu.
Pozdrav !

Ja se pridružujem molbi kolegice za par dobrih savjeta. Može i Lola Ribar. A ako kolegica počne udarati po asku, ja ću joj se pridružiti. I eto nas časkom na blokadi druga Lole.
[smiley2]

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

New Report

Close