otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]. Ma zaboravi i misli što hoćeš, po meni je kasno za ulazak a ti misli šta hoćeš…Lako je tebi tu pisati koji si ušao po 3000-4000 kuna, i ja bi ju hvalio da sam tada ulazio ali ove razine nikako nisu dobre za ući.
otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]
Pročitaj svoje postove……….[smiley2]
otkud tebi da sam ja broker??? jel ti to vređaš dečko?[smiley2]. Ma zaboravi i misli što hoćeš, po meni je kasno za ulazak a ti misli šta hoćeš…Lako je tebi tu pisati koji si ušao po 3000-4000 kuna, i ja bi ju hvalio da sam tada ulazio ali ove razine nikako nisu dobre za ući.
Zar je biti broker uvreda?
Ja mislim da nije dapaće.
A od kuda mi to ? Pročitao na forumu, mislio sam da je to fakt, očigledno nije , pa onda ako si to shvatio kao uvreda – sorry dečec.
Zar je biti broker uvreda?
Ja mislim da nije dapaće.
A od kuda mi to ? Pročitao na forumu, mislio sam da je to fakt,
očigledno nije , pa onda ako si to shvatio kao uvreda – sorry dečec.
Ništa nije uvreda kod zanimanja, ali ja broker nisam i ne znam gdje si ti to pročitao… To je prljavi posao s kojim ja ne bih mogao živjeti. Ja sam ti kondukter u vlaku.
ove razine nikako nisu dobre za ući.
Nažalost po tebe još jedna kriva procjena , možemo komentirati za koji mjesec.
Tako si govorio i dok je cijena bila 12 500 kuna da će pasti ispod 10 000, a vidi nas sada na 19 300 smo.
Ima jedna dobra koja kaže ovako : Neupučenost je isto što i znanje.
[smiley2]
Živi bili pa vidjeli…
Zašto je brokerski posao prljav??
Ne moraš misliti,dođe netko i kaže kupi toga toliko po toj cijeni ili prodaj i to je to. I na kraju mjeseca sjedne 5-6000. ja bi radio kao boker da ne radim što radim.
Ništa nije uvreda kod zanimanja, ali ja broker nisam i ne znam gdje si ti to pročitao… To je prljavi posao s kojim ja ne bih mogao živjeti. Ja sam ti kondukter u vlaku.
Pročitao sam na forumu , a gdje drugdje.
bolje obrisati svašta će ljudi pomisliti… …OBRISANO OD STRANE PLAVOG……[smiley2]
Časno je biti broker. tko tvrdi drugačije taj kleveće i laže.
NR
Kondukter ćeš postati ako Fudo napravi još jednu transakciju poput one čuvene od 119 sekundi.
NR
Čitam sve ovo vidim i mene ste spomenuli.
– Gospodine Cayman.
– pa što Vam je, što ste tako navalili na cijenjene forumaše.
– dobila sam odličnu informaciju i kupila jeftino MMTZ,
– pa gospodin Plavi je živa reklama, uvijek nešto reklamira, ja sam ga pratila u više navrata, a što reći nego bravo majistore.
– ma ni gospodin Nathan nije loš samo je sada skinuo reklame.
– znam što bi te Vi gospodine Cayman htjeli.
– da ljudi kupuju Vaše dionice.
– ali ste stvarno loši u reklamiranju i još idete u te gubitaše.
– kad ja pišem o nekoj dionici ako je gubitaš ja to i naglasim.
– evo sad smo svi na ovoj temi pa Vas molim da izreklamirate Vaše narodne heroje.
– ako me uvjerite kako je to dobro, samo ja ću svojom kupnjom sutra podići cijenu te dionice za 10%
– a ako se uključi i cijeli forum, samo mi bez investicijskih fondova dižemo to za dan dva 100%, pa ćete i Vi biti veseli.
– samo obranite temu zašto bi bilo dobro da i mi kupimo te narodne heroje, ili bilo koju drugu dionicu.
Pozdrav !
Ljepi pozdrav svima,
ovo je moje prvo uključivanje na forum,bavim se dionicama par mjeseci
više-manje uspješno(broker nisam,he he),navukaosam se i čitam vas
svakodnevno i odlučih vam se pridružiti.
Eto,još jednom pozdrav svima[img][/img]
Čitam sve ovo vidim i mene ste spomenuli.
– Gospodine Cayman.
– pa što Vam je, što ste tako navalili na cijenjene forumaše.
– dobila sam odličnu informaciju i kupila jeftino MMTZ,
– pa gospodin Plavi je živa reklama, uvijek nešto reklamira, ja sam ga pratila u više navrata, a što reći nego bravo majistore.
– ma ni gospodin Nathan nije loš samo je sada skinuo reklame.
– znam što bi te Vi gospodine Cayman htjeli.
– da ljudi kupuju Vaše dionice.
– ali ste stvarno loši u reklamiranju i još idete u te gubitaše.
– kad ja pišem o nekoj dionici ako je gubitaš ja to i naglasim.
– evo sad smo svi na ovoj temi pa Vas molim da izreklamirate Vaše narodne heroje.
– ako me uvjerite kako je to dobro, samo ja ću svojom kupnjom sutra podići cijenu te dionice za 10%
– a ako se uključi i cijeli forum, samo mi bez investicijskih fondova dižemo to za dan dva 100%, pa ćete i Vi biti veseli.
– samo obranite temu zašto bi bilo dobro da i mi kupimo te narodne heroje, ili bilo koju drugu dionicu.
Pozdrav !
Ja se pridružujem molbi kolegice za par dobrih savjeta. Može i Lola Ribar. A ako kolegica počne udarati po asku, ja ću joj se pridružiti. I eto nas časkom na blokadi druga Lole.
[smiley2]