BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel’ moguće. Ingra pada. Kad krene iskrcavanje, pucat će fundamenti po šavovima

[color=blue]...................................................................................................................................[/color]

Ne bih se baš složio….Malo panike da drhtave ručice izađu i da se malo uspori (prebrzi) rast jer valja još kupiti…A onda slijede malo veće cifre od tih 20tak tisućica…Naravno, možda griješim…[smiley1]

ajde netko nek napiše kad se očekuje dividenda MIV-a? A mogla bi i dionica početi malo rasti…Već dugo nije.

Bacim oko malo na susjedni forum, a tamo se još uvijek priča o SLDM-u. Pored toliko porasta vrijednosti ostalih dionica zaključuje se kako neko skuplja SLDM (a iz toga proizlazi samo što nije krenula). I šta reći na to ?!??

Svjetsko rukometno prvenstvo
Od hrvatskih tvrtki oglašavao se samo Nexe

Lider, br. 70

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Bacim oko malo na susjedni forum, a tamo se još uvijek priča o SLDM-u. Pored toliko porasta vrijednosti ostalih dionica zaključuje se kako neko skuplja SLDM (a iz toga proizlazi samo što nije krenula). I šta reći na to ?!??

Ja bih rekao da su im ostali novci u SLDM i sad bi je malo napumpali da izađu.

Webmostich kod 1G je danas u totalnoj komi, poshizim kad vidim tekstic “Podaci se obnavljaju” u ask/bid prozorcicu.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Webmostich kod 1G je danas u totalnoj komi, poshizim kad vidim tekstic “Podaci se obnavljaju” u ask/bid prozorcicu.

Stara poslovica kaze: koliko para, toliko glazbe.

by the way, jel može malo više info o tom web mostiću? možda sam nesposoban, al nikako da nađem informacije o tome na webu 1G. jel radi s obje burze? da li daje najboljih 5 k/p? transakcije?
i … koliko para, ili neki drugi uvjeti?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Zašto vi stalno pišete o svojim traumama, promašajima i nadama? Dajte napišite i koju korisnu informaciju!

by the way, jel može malo više info o tom web mostiću? možda sam nesposoban, al nikako da nađem informacije o tome na webu 1G. jel radi s obje burze? da li daje najboljih 5 k/p? transakcije?
i … koliko para, ili neki drugi uvjeti?

Putem web stranica Prve generacije omogućen je pregled cijena dionica na Zagrebačkoj burzi svim korisnicima usluge Moj uspješni portfelj s prometom u zadnja 3 mjeseca većim od 30.000,00 kuna ili novim klijentima koji su potpisali ugovor za navedenu uslugu u zadnja 3 mjeseca.
Klikom na jedan od dolje navedenih linkova u novom prozoru otvoriti će Vam se pregled cijena dionica na Zagrebačkoj burzi u realnom vremenu s odmakom od najviše 1 minute.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

hvala slazicu.
a jel daju 5 najboljih k/p sa količinama, ili samo jednu cijenu kao MostichStart?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close