Premješteno iz teme: [color=blue]BLSC (Belišće d.d.)[/color]
Ako su istinite priče koje kruže, da su neki malo jači regionalni igrači ozbiljnije zainteresirani za preuzimanje onda joj sigurno ne gine granica on 900 kuna.
Kolega, nema vam ovdje ako….[smiley2][smiley2][smiley2]
Da mislim da na tržištu ima previše špekulativnih dionica, čija je stvarna vrijednost mnogostruko manja od tržišne
što smo vidjeli na primjeru Transadrie.Nisam time htio omalovažavati tu dionicu, no budimo realni,čista je navlakuša.
Uz tu dionicu prema mome mišljenju, u tu grupu možemo svrstati Fnvc jer ne vidim njihov plan zadaljnji razvoj te kompanije, čija je osnovna djelatnost prerada dreverta.
Dakle da ne nabram još mnoge dionice koje su precijenjene, sami procijenite isplati li vam se ulagati u slične kompanije čije tržište ovisi o špekulacijama u krugu društva naših političara.
OVOM PORUKOM NISAM NIKOME ŽELIO PREPORUČITI PRODAJU GORE NAVEDENIH DIONICA, VEĆ SAM REKAO SVOJE MIŠLJENJE.
[smiley1]
Nadam se da ćeš imati snage priznati grešku kad TNSA dođe na 16.000. Potpis mi je nekako poznat, ali je bio na jednom drugom nicku. Kolega, jeste to vi?[smiley1]
Lijepi pozdrav!
Trgovanje PBZ-om završeno je za danas?
Hvala!
Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]
kupci bi također trebali znati da nije loše zauzeti poziciju na bid-u na razini 169,27 (moje skromno dobronamjerno mišljenje)
Da, na taj način će možda imati sreće da im danas netko proda jer sutra kad se odblokira, opet kreće jurnjava gore a tad je jako teško išta uloviti.
Čekamo sutra i prekosutra, he-he [smiley2]
Da mislim da na tržištu ima previše špekulativnih dionica, čija je stvarna vrijednost mnogostruko manja od tržišne što smo vidjeli na primjeru Transadrie.Nisam time htio omalovažavati tu dionicu, no budimo realni,čista je navlakuša. Uz tu dionicu prema mome mišljenju, u tu grupu možemo svrstati Fnvc jer ne vidim njihov plan zadaljnji razvoj te kompanije, čija je osnovna djelatnost prerada dreverta. Dakle da ne nabram još mnoge dionice koje su precijenjene, sami procijenite isplati li vam se ulagati u slične kompanije čije tržište ovisi o špekulacijama u krugu društva naših političara. OVOM PORUKOM NISAM NIKOME ŽELIO PREPORUČITI PRODAJU GORE NAVEDENIH DIONICA, VEĆ SAM REKAO SVOJE MIŠLJENJE. [smiley1]
Grunem pa ostanem ziv hehe
ovo je interesantno, 1 lipica u igri.hihihi……
PTKM-R-A Vrijeme: 13:56:24
Kupnja
Ukupno ponuda 50
Ukupno dionica 16796
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 105
Ukupno dionica 21037
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
212,00 48
211,01 200
211,00 277
210,01 72
210,00 73
212,01 7
213,00 789
214,85 150
214,86 165
214,88 118
Transakcije
Jel može neko da mi objasni kada se određuje tko ima pravo na dividendu.Ako se na skupštini izglasa da ide dividenda za sve dioničare na dan 30.12.2006. dali ako ih danas prodam imam pravo na nju.Da li je TNPL isplaćivala dividendu prošle godine i kolika je bila?
Priča se da će novi auti ići na mješavinu cementa ,repice i vodene pare,zbog toga cementare rastu 500%.Počeo je reli,treba paziti u zavojima da se ne ispadn.Dole banke!Živio cement!Samo da ne pukne taj obruč oko SNBA,PREVIŠE JE PODCJENJENA.
Jel može neko da mi objasni kada se određuje tko ima pravo na dividendu.Ako se na skupštini izglasa da ide dividenda za sve dioničare na dan 30.12.2006. dali ako ih danas prodam imam pravo na nju.Da li je TNPL isplaćivala dividendu prošle godine i kolika je bila?
Raspitaj se što je “ex dividend day”. Na taj dan svi imatelji dionice ubilježenih u SDA imaju pravo na div.
Ako se na skupštini izglasa da ide dividenda za sve dioničare na dan 30.12.2006. dali ako ih danas prodam imam pravo na nju.Da li je TNPL isplaćivala dividendu prošle godine i kolika je bila?
Imaš!
Je. 30 kn