BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko kaže da nije sam prosudio situaciju prije nego što je zagrizao? Pa nije retardirani kreten. Valjda i sam zna što je u stanju, a što nije. Osim toga, pitao je. Ja sam dala odgovor. Mislim da je dobro kupiti cementaru. Točka.

Bravo Ti!

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Idi plivati. Peraje u rukice i samo hrabro…
Ajde…ajde… samo idi…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Hvala svima na mišljenima. Uvijek je dobro čut drugo mišljenje.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

ivana7: ” Gospodine Nathan. – imate novu reklamu s pingvinom. ” Pingvinom?!

– kad sam pisala bio je pingvin, sada je slon, što će biti kasnije ne bih znala.

Što mislite isplati li se kupiti nšicecement na ovoj cijen od 3.600?[smiley10]

Moglo bi doči do iztiskivanja od glavnog mudonje.Razmisli kad si trebao zagristi jabuku.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

dvujić:

Što mislite isplati li se kupiti nšicecement na ovoj cijen od 3.600?[smiley10]

Moglo bi doči do iztiskivanja od glavnog mudonje.Razmisli kad si trebao zagristi jabuku.

slažem se sa ovim. postoji opasnost[smiley4]

[color=blue]...................................................................................................................................[/color]

Dečki hvala na savjetima i dobrim nakjerama, ali evo jučer sam nešto kupio pa ako me istisnu dobro a ako ne isto dobro.
[smiley6]

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Hvala svima na mišljenima. Uvijek je dobro čut drugo mišljenje.

I Dvujiću… koliko je ono danas NACE?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

a evo i vujica koji mi je prijetio zbog diokia. kaže da sam ga navukao pa kad će već jednom narasti…eh, sad su ga navukli u našicecement pa kad se iskrcaju onda će bit opet uvrede ali ne meni jer ja to čudo nisam zagovarao. inače da odgovorim nathanu47 u vezi ;MIV-a, nisam rekao da je aureus u top 10 nego da imaju dionice MIVa, dakle unutra su. Jest da je mali broj, ali ipak…A ne shvaćam zašto je tema MIV zaključana?

Imam lagani osjećaj da su na djelu opet razna navlačenja na pojedine dionice koje su ionako već dosta visoko narasle. Zar takvima treba još veći rast?
No to je uvijek tako kad je pogotno “tlo”. Većina ljudi naime kad nešto puno naraste misle da će to još najmanje toliko ići gore.
I onda kupuju kao ludi. I onda se razočaraju.
Zato polako i bez emocija, dobro razmislite što kupujete, da ne bi previše platili to što uzimate.

Bez straha, bez pohlepe i bez sentimentalnosti. Primijenite iskustvo.
Najbolje je prema povijesnim podacima o dotičnoj dionici, a ako ga nema onda prema sličnoj iz iste branše.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Da mislim da na tržištu ima previše špekulativnih dionica, čija je stvarna vrijednost mnogostruko manja od tržišne
što smo vidjeli na primjeru Transadrie.Nisam time htio omalovažavati tu dionicu, no budimo realni,čista je navlakuša.
Uz tu dionicu prema mome mišljenju, u tu grupu možemo svrstati Fnvc jer ne vidim njihov plan zadaljnji razvoj te kompanije, čija je osnovna djelatnost prerada dreverta.

Dakle da ne nabram još mnoge dionice koje su precijenjene, sami procijenite isplati li vam se ulagati u slične kompanije čije tržište ovisi o špekulacijama u krugu društva naših političara.

OVOM PORUKOM NISAM NIKOME ŽELIO PREPORUČITI PRODAJU GORE NAVEDENIH DIONICA, VEĆ SAM REKAO SVOJE MIŠLJENJE.

[smiley1]

Premješteno iz teme: [color=blue]BLSC (Belišće d.d.)[/color]

Ako su istinite priče koje kruže, da su neki malo jači regionalni igrači ozbiljnije zainteresirani za preuzimanje onda joj sigurno ne gine granica on 900 kuna.

New Report

Close