Evo malo o Ini sa http://www.javno.com
ZAKON O PLINUPad Ininih dionica ?Prijedlog Zakona o tržištu prirodnog plina ići će na usvajanje u Sabor, a poguban je za domaću proizvodnju prirodnog plina.Za nekoliko tjedana prijedlog Zakona o tržištu prirodnog plina naći će se na usvajanju u Saboru. Prijedlog zakona je financijski udar na Inu i poguban je za domaću proizvodnju prirodnog plina koju smatra energetskom djelatnošću iako ona po ostalim hrvatskim zakonima to nije, te nepotrebno uređuje izdvajanje podzemnog skladišta Okoli.
Zakon će obustaviti daljnju plinifikaciju
Ovakav zakon će izravno utjecati na pad cijena Ininih dionica, natjerati tu tvrtku da zatvori sva domaća plinska polja, te obustaviti daljnju plinofikaciju Hrvatske, odnosno gradnju plinovoda po županijama i gradovima. Jučer su to zaključili stručnjaci u Ini i Hrvatskoj stručnoj udruzi za plin, piše presscut.hr.
T.K.
Objavljeno: 26.01.2007. u 11:46h
marli 26.01.2007 15:56 h Bravo uredniče, samo brzo informiraj da prodamo dok se još može hypo 27.01.2007 19:44 h pa kaj bi mi imali svoje nekaj, kad nam je bolje tuđe lenco 29.01.2007 07:53 h urednik prosudjuje i sugerira da ce doc do pada na temelju jedne informacije, a sto je sa ukupnim poslovnim rezultatima i ono sto je najbitnije, potraznja i ponuda dionice, a potraznja ne jenjava…pogledajte http://www.poslovni.hr,
p.s.
ne znaci da cijena nece past, ali po meni samo privremeno
Premješteno iz teme: [color=blue]PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.) [/color]
Navodno, iz jednog izvora sam čuo ( ovo je za bez cenzure ) se sprema exclusiv izvješće radi podizanja cijene dionice u skorije vrijeme , jer navodno ( opet za bez cenzure ) se EBRD sprema za izlazak .
Ako je tako , neka je , zaslužili smo , ako nije opet dobro, izvješće će biti sigurno bomba , ako ništa drugo zbog dokapitalizacije i rekordne dobiti.
Ako je točno ovo oko EBRD-a, možda možemo očekivati kakvu revalorizaciju imovine, PBZ toga ima koliko hočeš hvala bogu ili neke druge pretumbacije oko bilance.
Treba uskoro očekivati i nekakve vijesti o tome kamo ide silni kapital koji se slio dokapitalizacijom.
Uglavnom , dobro je , kako god okreneš[smiley2]
Što mislite isplati li se kupiti nšicecement na ovoj cijen od 3.600?[smiley10]
To ces, prijatelju, morat sam prosuditi [smiley2]
dvujić: ” Što mislite isplati li se kupiti nšicecement na ovoj cijen od 3.600?[smiley10] ” To ces, prijatelju, morat sam prosuditi [smiley2]
Uhhh… koji mudar odgovor… he-he-he [smiley1]
Dvujiću… KUPI. Točka.
http://www2.fima.com/?P=win&A=tick&TICKER=NACE-R-A&L=e&YW=&YM=
Ako uspiješ prodati po 3700 isplati se.[smiley7]
Opet Pametno MiSlim?
Da.
Uvijek.
U čemu je problem, kolega?
U čemu je problem, kolega?
Kako mozes rec covjeku da kupi nesto a da on sam o tome prethodno nije prosudio
Gospodine Nathan.
– imate novu reklamu s pingvinom.
– ali ne kužim što reklamirate neukom svijetu.
– prošla kampanja s reklamam Vam je bila odlična.
Pozdrav !
Tko kaže da nije sam prosudio situaciju prije nego što je zagrizao?
Pa nije retardirani kreten.
Valjda i sam zna što je u stanju, a što nije.
Osim toga, pitao je.
Ja sam dala odgovor.
Mislim da je dobro kupiti cementaru. Točka.
Gospodine Nathan. – imate novu reklamu s pingvinom.
Pingvinom?!