a varteks me previše živcirao i prodao sam ga. otkud vam da sam ja bio nakrcan do zuba varteksom. imao sam ga smiješnih 300 komada i to sam prodao. Nakrcan sam ja drugim dionicama, a ovo je bilo fino planirano ali eto, iskreno priznajem da su mi živci popustili. Što se brineš, zaradit ćeš. Ja sam morao smanjiti portfelj jer je u njemu bilo previše daytraderskih dionica u koje sam prekasno ušao. Jedna od tih je i varteks.
To je dobra i pozitivna vijest za sve dioničare Varteksa jer onaj koji je kočio cijenu ili kako to neki zovu slabe ručice je izašao (da sad ne imenujem) i možemo slobodno reći kako je sada put prema gore djelomično otvoren. Znate, oni koji ne znaju, a ne znaju da ne znaju, nažalost, često su kočnica rasta dionice, a prije toga svim silama pričaju o njoj ne bili barem je malo pogurnuli prema gore, sjetite se Brestovca, pa je tu dolazio Pluton pomoći i onda svi odjednom nestali. Da skratim, ja ne znam, ali znam da znam, što se često u praksi pokaže i točnim.
Živjela sloboda izražavanja, dolje kamikaze i licemjeri, živjele sve generacije, dolje slabe i kolebljive ručice, živjele čvrste ruke.
Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]
i ja sam danas prodao, obzirom da vidim da je i ovo postala masovna dionica gdje će pojedinci svako malo izlaziti. nisam ja živce našao na ulici…sretno vam bilo. uništili su lijepu dionicu svojim daytrade pizdarijama. bez mene ovaj put. sorry svima…
Bljedoliki vjerovatno raditi previše stresan posao? Gdje je sad ono poznato uvjerenje – ide to na xxxx za tri do četiri godine ( kao na nekim gubitašima )? Gone with the wind, hi,hi,hi
Pshaw [smiley1]
PS: meni moj vrač jamči ( svojom medicinom ) da Vart u ovom trenutku više nije u minusu!
Gdje je sad ono poznato uvjerenje – ide to na xxxx za tri do četiri godine ( kao na nekim gubitašima )?
Kad svi znamo da to nije istina, sjetite se Dioki-ja, on će skoro na 5000-7000 kuna, ajde reci jel to moralan čovjek na forumu izjavljuje, naravno da ne, a toliko hvale, a na kraju on izašao na 240,00 kuna iz Diokija sjetan i sretan da nije više izgubio, da ne nabrajam, tu je još i Brestovac koji je toliko hvalio pa brže bolje izašao, ono što želim reći je da se ne treba uvijek “hvaliti” s čim i kada trguješ jer postaješ predmetom sprdnje.
PS: meni moj vrač jamči ( svojom medicinom ) da Vart u ovom trenutku više nije u minusu!
A kako vaš vrač predviđa godišnji izvještaj? [smiley2]
KuciloOro:
”
”
A kako vaš vrač predviđa godišnji izvještaj? [smiley2]
vrač mu je legenda-vidio je i MMTZ da vrijedi i treba čovjeku vjerovati i u slučaju VARTEKS-a da je u pravu
Jučer mi je šapnuo: NICE, NICE, nešto u tom stilu, nisam ga dobro razumio? Mislim da je jedno slovo krivo čuo?
Godine su ga stisle, pa dobro ne čuje u snu, hi,hi,hi[smiley1]
Varteks je super dionica, a i vlada je odobrila 200 mil kuna poticaja za tekstilce, samo polančec čuva tajnu kome će biti raspoređeno.
Prije 10 dana sam pisao o ISTT, a na moje pitanje nitko nije odgovarao. Danas vidim zašto.Svi su šutjeli i čekali da dođu do love pa da uhvate i dio ISTT,možda je zato i cayman006 zato odustao od Varteksa, pa se prebacio na turiste ISTT i ARNT.
ARNT se danas opasno gricka, još 65 kom na 415,97 sljedeće na 420
ISTT još 46 kom na 415 ,204 kom na 419,99 pa onda slijedi 440
Ima li iko ista pametnoga o Atlasu?
Kupio sam po 67,00 prije 2 i po mjeseca, medjutim cini mi se da do daljnjega nece navise.
[smiley16]
Meni broker kaže da če javna ponuda biti do 75KN . Ja ATLS ne pratim jer mi izgleda da je tamo sve odigrano što se imalo odigrat.
Varteks je super dionica, a i vlada je odobrila 200 mil kuna poticaja
za tekstilce, samo polančec čuva tajnu kome će biti raspoređeno.
Prije 10 dana sam pisao o ISTT, a na moje pitanje nitko nije odgovarao.
Danas vidim zašto.Svi su šutjeli i čekali da dođu do love pa da uhvate
i dio ISTT,možda je zato i cayman006 zato odustao od Varteksa, pa se
prebacio na turiste ISTT i ARNT.
ARNT se danas opasno gricka, još 65 kom na 415,97 sljedeće na 420
ISTT još 46 kom na 415 ,204 kom na 419,99 pa onda slijedi 440
Nisam uzimato ISTT jer ga imam od 190 kuna i prodat ću ga na kraju priče. Ja sam stavio nalog za ponedjeljak na jednu zaboravljenu dionicu (dokup naravno), a o tome ću pisati kad ju kupim naravno. Ne volim ulaziti u nove dionice ili u stare previsoko, a ova koju ću dokupiti pada već dulje vrijeme i sad je prilika).
Ne tajiš valjda koja je to dionica iz straha da i ostali forumaši ne stave nalog na kupnju.
Reci nam koja je to pa da svi budemo u istoj poziciji prije bitke. Ovako si ti u prednosti.
Dobro, kužim, ostali bi mislili da navlačiš.
Mislim da je caymann u pravu kad kaže da treba obratiti pažnju na Lolu ribar. to je dionica koja će prije ili kasnije eksplodirati. ja je čekam jako visoko i nije mi bitno kad će stići na tu cijenu. ja sam dugoročni igrač. to je jedna od rijetkih dionica za koje se slažem s njim da ima potencijala
NR