BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dejavue: ” Da vise pazi na fond a manje na analize, ne bi bio tak frustriran[smiley1] ” Odakle ti to da je isfrustriran. Meni na slici izgleda sasvim normalno, hi,hi,hi Možda malo melankolično?[smiley1]

A ti ne bi bio? dodjes na neko trziste i svi se prema tebi ponasaju kao prema strancu[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Eh da mene moj fond pošalje u Sloveniju, prvo bi si našao neku indijanku da me ne lovi melankolija, hi,hi,hi
[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

E, za to najprije moras ostvariti prinos[smiley2]
Najprije posao, pa zadovoljstvo[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ima li tko kakvih podataka o Našicecementu. financijsko izvješće, poslovne rezultate, tabelu, bilo što???
ako netko ima neka baci post. hvala
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Izgleda da ništa od dokupa Đure na 170 KN. Trebat če dizat naloge gore. [smiley10]

Ignore: KressoM, delux

Pozdrav svima! …” da je pravni institut podjele društva kapitala uređen kasnijim odredbama Zakona o trgovačkim društvima, u odnosu na odredbe Zakona o preuzimanju dioničkih društava odredba stavka 6. članka 15. Zakona bi, u konkretnom slučaju, prema mišljenju Agencije, trebalo primijeniti na način da se prosječna cijena dionica društva Atlas, turistička agencija d.d., Dubrovnik na burzi ili organiziranom tržištu, izračunava kao ponderirani prosjek zaključnih cijena, u razdoblju od prvog dana od kada se dionicom podijeljenog društva Atlas, turistička agencija d.d., Dubrovnik, s novim svojstvom, odnosno bez nominale, počelo trgovati na burzi ili organiziranom tržištu, pa do dana nastanka obaveze na objavljivanje ponude za preuzimanje”… Izvor Hanfa. Hvala za sve svima dobronamjernima na ovom forumu!

Zaboravio napisat da je to samo mišljenje Hanfe o Atlasu, kojeg sam dobio, a …”čeka se očitovanje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, pošto je to prvi slučaj da se u razdoblju izračuna cijene po nastanku obaveze objave ponude za preuzimanje dogodila podjela tvrtke na dvije. Kakva je onda formula za cijenu ? Mišljenje je napisano i otpravljeno prije nekoliko tjedana”… Ante Samodol Izvor Poslovni dnevnik 19.1.07

Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]

Za mene je uvijek dobro uletiti u dionicu gdje se krca Uprava ili NO.
Potvrdu toga imali smo zadnje na INGRI, Uprava i NO se ukrcali dok je cijena bila oko 12 000 , danas je 17 200. A prošlo samo 20 tak dana.

Upravo su te osobe upućene iz prve ruke u stanje stvari , tu je po meni stvar jednostavna i jasna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

i ja sam danas prodao, obzirom da vidim da je i ovo postala masovna dionica gdje će pojedinci svako malo izlaziti. nisam ja živce našao na ulici…sretno vam bilo. uništili su lijepu dionicu svojim daytrade pizdarijama. bez mene ovaj put. sorry svima…

i ja sam danas prodao, obzirom da vidim da je i ovo postala masovna dionica gdje će pojedinci svako malo izlaziti. nisam ja živce našao na ulici…sretno vam bilo. uništili su lijepu dionicu svojim daytrade pizdarijama. bez mene ovaj put. sorry svima…

Niste li rekli, kolega, da treba prestati i gledati ovu dionicu bar do veljače slijedeće godine a sad vas smeta daytrading?
Također, koliko ste pisali ovdje, dobio sam dojam da ste nakrcani do zuba dotičnom dionicom a kad ono vi i svi ostali danas napravili promet od niti 1000komada(!?)

treba prestati gledati sve dionice ali ja si nemogu pomoći pa gledam a varteks me previše živcirao i prodao sam ga. otkud vam da sam ja bio nakrcan do zuba varteksom. imao sam ga smiješnih 300 komada i to sam prodao. Nakrcan sam ja drugim dionicama, a ovo je bilo fino planirano ali eto, iskreno priznajem da su mi živci popustili. Što se brineš, zaradit ćeš. Ja sam morao smanjiti portfelj jer je u njemu bilo previše daytraderskih dionica u koje sam prekasno ušao. Jedna od tih je i varteks.

Jesi li ti mozda sa CCL-a, bivsi ili sadasnji? Imas li sto njihovih dionica?
Inace pozdrav svima ostalima; novi sam na forumu (dosad samo promatrao).
[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

New Report

Close