BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mene je jedino strah da nas ne opizdi neka korekcija uskoro.mislim da treba biti oprezna. svaki komentar je dobrodošao…

Molim one koji kupuju dionice u BiH da me savjetuju preko koga da to obavim brzo, jednostavno i uz što manju proviziju…

Da li zelis preko nasih banaka ili direktno na njihovu burzu?
Da li zelis fondove?
U BiH nema malih provizija.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

mene je jedino strah da nas ne opizdi neka korekcija uskoro.mislim da treba biti oprezna. svaki komentar je dobrodošao…

mislim da do sredeine veljače nema nikakvog mjesta za strah, moja procjena je da će još barem mjesec dana tržište značajno rasti… ovo je u biti prvi pravi rast nakon dužeg vremena, ovome rastu je prethodila jedna jako duboka korekcija i dugotrajan, oni mali pomaci zapravo nisu bili pomaci nego samo pokašji, a novac iz plive definitivno sav nije otišao u INU….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Slažem se s Alesarom. Neće bit značajnije korekcije idučih mjesec dana. Biti če oscilacija naravno ali jedan korak nazad dva naprijed.

Ignore: KressoM, delux

ma sto su se sad pojavili postovi o nekoj korekciji i to na vise topica?
kao da ju zazivate?!
nema korekcije [smiley11] ,[smiley2]

pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Smatram da bi bilo dobro upozoriti korisnike da omjere kupnje i prodaje stavljaju na za to zadanu temu – KOMENTARI TRGOVANJA!, a ne u temi o dionici jer time nepotrebno zagadjujemo forum…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

a ja smatram da da bi bilo dobro upozoriti korisnike da ne daju krive informacije ostalim korisnicima

p.s. omjer kunje i prodaje se stavlja u temu KUPNJA- PRODAJA, a ne u temu komentari trgovanja!!!

p.s.s. mislim da je dbor po koji puta staviti k/p određene dionice u njezinu temu tako da se prilikom čitanja prijašnjoh postova može lakše snalaziti i vidjeti o čemu su pojedini forumaši pisali i kakvo je bilo stanje, bez traženja u ostalim temama, na taj način može se dobiti cijelokupni realan pregled o nekoj dionici, naravno nije dobro da se večina postova o nekoj dionici svodi na k/p ali po jedan na dan mislim da je korisno….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

a ja smatram da da bi bilo dobro upozoriti korisnike da ne daju krive informacije ostalim korisnicima

p.s. omjer kunje i prodaje se stavlja u temu KUPNJA- PRODAJA, a ne u temu komentari trgovanja!!!

p.s.s. mislim da je dbor po koji puta staviti k/p određene dionice u njezinu temu tako da se prilikom čitanja prijašnjoh postova može lakše snalaziti i vidjeti o čemu su pojedini forumaši pisali i kakvo je bilo stanje, bez traženja u ostalim temama, na taj način može se dobiti cijelokupni realan pregled o nekoj dionici, naravno nije dobro da se večina postova o nekoj dionici svodi na k/p ali po jedan na dan mislim da je korisno….

Kad te nitko ne zatrazi k/p za odredjenu dionicu vec je ti samopozvan lijepis po nekoliko puta dnevno, onda joj ocigledno nije mjesto na KUPNJA-PRODAJA vec KOMENTARI TRGOVANJA, buduci da ces, znajuci tvoj stil pisanja, vjerojatno uz sam omjer napisati nesto kao:

“iducih 30% rasta cemo odraditi polako a onda ce cijena eksplodirati”…. a to je onda, dragi moj alesare, post za KOMENTARE TRGOVANJA…

nathane, ja nisam postao k/p nego sam kopirao iz teme kupnja prodaja i stavio u temu dionice… no, kao da je to bitno…. čemu toliko tvoje pravdanje….jako voliš biti u pravu jel… OK u pravu si,….. kako god.

nathane, ja nisam postao k/p nego sam kopirao iz teme kupnja prodaja i stavio u temu dionice… no, kao da je to bitno…. čemu toliko tvoje pravdanje….jako voliš biti u pravu jel… OK u pravu si,….. kako god.

Nemoj ovo shvatiti osobno, prijatelju, ali stvar je u tome da sam vec sit citanja omjera k/p po temama… najbolji mi je plavi koji kao argument da ce nesto rasti odnosno padati navodi omjer ponuda za kupnju i prodaju… pazi ponuda!!!

Znači praktički možeš staviti kupnju na 50. mjesto na prodaji od n-tisuca komada, a da istovremeno na kupnji bude tek saka jada, i vrli nam kolega plavi ce inteligentno zakljuciti kako ‘eto, omjer ponuda jasno govori kako ce dionica past’ i obrnuto…

Prednost ovoga je sto ga je ultrazabavno gledati kako odnos ponuda tumaci u korist PBZ-ovog probijanja 1200 kuna vec tustih 6 mjeseci a sam scenario nikako da se odigra…. hehehe, svaki put ga iznenadi skrivena prodaja’ ili kako je ja zovem PRODAJA-SACEKUSA hehehe

P.S. jos jednom isprika ako sam bio malo grub

sve OK… nije mi ni bila namjera temeljiti prognozu rasta na temelju k/p to sam i napisao kao odgovor na temi o dionici…. htio sam pokazati nešto drugo, kako se glavni diopriče odigrava zadnji sat na burzi, kako se nalozi tada pojavljuju, a u jutru nestaju… no to više nije bitno ……

p.s. u sjeverozapadnoj HR pušu jako snažni vjetrovi, moguća orkanska oluja ….

najbolji mi je plavi koji kao argument da ce nesto rasti odnosno padati navodi omjer ponuda za kupnju i prodaju… pazi ponuda!!! Znači praktički možeš staviti kupnju na 50. mjesto na prodaji od n-tisuca komada, a da istovremeno na kupnji bude tek saka jada, i vrli nam kolega plavi ce inteligentno zakljuciti kako ‘eto, omjer ponuda jasno govori kako ce dionica past’ i obrnuto… Prednost ovoga je sto ga je ultrazabavno gledati kako odnos ponuda tumaci u korist PBZ-ovog probijanja 1200 kuna vec tustih 6 mjeseci a sam scenario nikako da se odigra…. hehehe, svaki put ga iznenadi skrivena prodaja’ ili kako je ja zovem PRODAJA-SACEKUSA hehehe P.S. jos jednom isprika ako sam bio malo grub

Dragi kolega FA TA 47[smiley2] moram ti reći da jednostavno iznosiš neistine.
Nikada ne iznosim ukupno stanje ponuda na kupnji ili prodaji , jer mi to uopće nije važno.I tu se slažem sa tobom. Pogledaj malo, ja stavljam omjere u nekakvom prihvatljivom mogućem rasponu cijena , npr. KOEI kupnja od 600 i prodaja do 700.

Prema tome iznosiš neistinite tvrdnje, sve je arhivirano pa možeš pogledati.

P.S. a to da sam ti najbolji to me ugodno iznenadilo , očito te impresionirala ova moja Ingra

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close