Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]
Bauštelac pobjegao a hvalio je FNVC na sav glas. Rekao je da je prodao samo malo. cca 1800 komada.
E sad nekome je to puno, a nekome malo. Čujem da ga nema više ni u INDG. Vidio je da je vrag odnio šalu.
Pokušao je izlaći iz PUNT-a i SLMK ali za sada neuspješno.
Ali dobro, dok je gdin Flokičić i Aureus tu, nema zime.
Pozdrav gtomislavu, davorinu, mmajdaku……….ma gdje bili.
Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
Sad kad bauštelac napušta TNSA i povuče druge za sobom vjerovatno ćemo brzo biti na nominali.
Ne zaboravite njegovu izjavu: Kad svi misle da će dionica gore, onda će dolje i obratno.
I evo jedna za dioničare TNSA:
Ili će book cijeni ili cijena book-u.
Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]
Bauštelac pobjegao a hvalio je FNVC na sav glas. Rekao je da je prodao samo malo. cca 1800 komada.
E sad nekome je to puno, a nekome malo. Čujem da ga nema više ni u INDG. Vidio je da je vrag odnio šalu.
Pokušao je izlaći iz PUNT-a i SLMK ali za sada neuspješno.
Ali dobro, dok je gdin Flokičić i Aureus tu, nema zime.
Pozdrav gtomislavu, davorinu, mmajdaku……….ma gdje bili.
Mislim da po svim pokazateljima za FNVC nema frke nikakve sto je Gastarbajter izasao.
ADPL
Citat od jednog MASTERA iz teme ADPL
radim s preventom iz zlatara, rade u tri smjene od početka godine, nema dovoljno ljudi u kvartu……..
Evo podatka koji govori da je jako veliki booking proizvodnje, pa se radi u tri smjene. Takav je slučaj i bio kod DLKV…….Pozdrav[smiley2]
navodno nije mitrović izašao iz fnvc, ali je zato ušao nedavno u varteks koliko čujem, a nije jedini jer navodno i fond borislava škegre marljivo kupuje varteksa jučer i danas i to 100 po 100 komada. Zanimljiv zaplet događaja. Očito su procurile neke informacije jer sumnjam da takvi kupuju ako ne vide ogromnu zaradu u skorije vrijeme. Ako i pikiraju varteksa za dugoročnu investiciju, opet takvi igrači malo napumpaju cijenu na početku da im se više nikad ne vrati na ispod 10% prinosa. Tako će nadam se biti i ovih dana, a prometi i rast cijene jasno pokazuju da je varteks dionica broj 1 ove godine. Gazda i mmstanić, svaka čast…dobro ste nanjušili.
navodno nije mitrović izašao iz fnvc, ali je zato ušao nedavno u varteks koliko čujem, a nije jedini jer navodno i fond borislava škegre marljivo kupuje varteksa jučer i danas i to 100 po 100 komada. Zanimljiv zaplet događaja. Očito su procurile neke informacije jer sumnjam da takvi kupuju ako ne vide ogromnu zaradu u skorije vrijeme. Ako i pikiraju varteksa za dugoročnu investiciju, opet takvi igrači malo napumpaju cijenu na početku da im se više nikad ne vrati na ispod 10% prinosa. Tako će nadam se biti i ovih dana, a prometi i rast cijene jasno pokazuju da je varteks dionica broj 1 ove godine. Gazda i mmstanić, svaka čast…dobro ste nanjušili.
Hvala na pohvalama…samo bi nadodao na to sve da je Pavo Zubak na 13. mjestu..moja očekivanja neću ponavljati…
Ht i moguće sekundarne javne ponude u 2007 g.
moram samo dodati da nas Vlasta časti u zadnje vrijeme, živjela Vlasta, IPO i mogući SPO sa povlasticama[smiley2]
Centurione, svaka čast na brzini informacije!!!
moram samo dodati da nas Vlasta časti u zadnje vrijeme, živjela Vlasta, IPO i mogući SPO sa povlasticama[smiley2]
To sam baš jučer pričao jednom prijatelju,da se treba nadati da neće biti prijevremenih izbora i da će i HEP proći prije izbora,a onda smo na konju..[smiley2]
Doduše rekao je da smo “svi mi s burze” lopovi,ali šta se može,čovjeka učiš da nešto zaradi,a on ti kaže da si lopov[smiley11]
…rekao je da smo “svi mi s burze” lopovi,ali šta se može,čovjeka
učiš da nešto zaradi,a on ti kaže da si lopov[smiley11]
Lopovi bu sami sebe eliminirali.
Centurion:
”
”
To sam baš jučer pričao jednom prijatelju,da se treba nadati da neće biti prijevremenih izbora i da će i HEP proći prije izbora,a onda smo na konju..[smiley2]
Doduše rekao je da smo “svi mi s burze” lopovi,ali šta se može,čovjeka učiš da nešto zaradi,a on ti kaže da si lopov[smiley11]
A gdje ti radi prijatelj?
U pravosuđu?
[smiley1]