Čuj slatka, nešto te neće računica na PTKM!
Pazi da do kraja tjedna ne bude 11.1. – 15%
12.1.- 15%
Na dionicama koje nemaju prave pokazatelje igrači idu na špekulacije, a PTKM je takva dionica.U tom slučaju
računica kao tvoja ne stoji.
“Sama činjenica što neka dionica dugo stoji na nekoj razini, iskusnijem investitoru bi trebala nešto značiti.”
(citiram caymana006 s teme VART-Varteks.)
lijepo molim iskusnije investitore da objasne što im to znači.
Pa već ti je cayman006 objasnio, naime nakon dugog stajanja slijedi neka promjena ili na manje ili na više, a što će biti od toga ovisi od mnogo različitih faktora pa svatko treba sam procijeniti odnosno predvidjeti što će biti.
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Evo da prenesem s foruma centar.hr post jednog bivšeg člana ovog foruma.
Pazite dobro ,ja vam kažem da æe danas doæi do obrata,svemu ovom je kriva HANF-a!!!!
gledajte dobro što æe danas biti na PTKM!!!
Nevjerni Tome samo neka gledaju!!!!
PTKM danas ide barem 10% up!!!!
slušajte vi mene i ne padajte u bed kao ja juèer!!!!!!!!
Noæas sam razmišljao cjelu noæ i nisam našao nikakav razlog ovom padu do HANF-e i luðaka koji su prodavali zadovoljavajuæi se sitnim postotcima ili èak malim minusima radi straha da ne padnu dublje!!!
Ali sve što sam pisao za PTKM stoji i mislim da æe se danas ispostaviti da sam bio u pravu!!!!
Ovim koji me prozivaju da navlaèim ljude mogu samo poruèiti da JA nisam VI !!!
Samo vas moli ne podliježite glupostima, i MOLIM VAS MAKNITE NALOGE SA PRODAJE,
jer æete se kajati za koji dan!!!!!
POZDRAV !!!!!
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Ma najgora stvar je što nisam uspio realizirati ovaj predvidiv scenarij zbog glupih novih pravila. Čisto svima za informaciju, HANFA je stisla brokere i nema više kupnje dionica “bez pokrića” iliti moraš imat pare na računu brokera u punom iznosu za kupnju dionica. Prije mi je to bilo fenomenalno, daš nalog, realiziraš i odmah pustiš uplatu prema brokeru pa dok uplata sjedne namiriš za najkasnije dva dana brokera i svi sretni.
Well, tome je došao kraj pa ti pobjegnu svi ovakvi vlakovi dok prođe međubankarska transakcija [smiley3]
Kaj je najgore, kaže mi broker, to ne piše tako u našem zakonu ali HANFA ih tako stišće.
Znači pare držat na brokerskom računu, a ne na tekućem [smiley16]
ponukan natpisima o pojedinim uzdanicama našeg tržišta…
što mislite kolege koja je vijest na ovom našem uvrnutom tržištu najbolja za cijenu dionice:
1. gubitak veći od 100 mil
2. smanjenje temeljnog kapitala ispod 30 mil kn
3. ovrhe i tužbe
4. štrajk, stožer za obranu
5. transformacija u d.o.o.
6. dolazak stečajnog upravitelja (moj favorit)
[smiley1][smiley1][smiley1]
ponukan natpisima o pojedinim uzdanicama našeg tržišta…
što mislite kolege koja je vijest na ovom našem uvrnutom tržištu najbolja za cijenu dionice:
1. gubitak veći od 100 mil
2. smanjenje temeljnog kapitala ispod 30 mil kn
3. ovrhe i tužbe
4. štrajk, stožer za obranu
5. transformacija u d.o.o.
6. dolazak stečajnog upravitelja (moj favorit)
[smiley1][smiley1][smiley1]
7. višemilijunsko porezno dugovanje uz, po mogućnosti, veliki broj zaposlenih -> ovo dužnika pretvara u strateškog partnera državi, pa je ovo moj favorit [smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]
Možda ni 200 nije loš ulaz… Mislim da se onakve igre kao jučer neće više ponavljati. Uostalom, vidjeli ste da na kraju dana nitko nije prodao, iako su nalozi kupnje bili prvo na 185 pa 190 pa 195…
Neuspjelo rušenje…
Kupio INDG. [smiley2]
vedran_bmw:
”
Kupio INDG. [smiley2]
”
Nije li sad ipak već malo preskupa, kolega?
Vidjet ćemo kolega. Koliko čujem nije [smiley2]
Vidite kako cijena Industrogradnje odmah pada kada se javno doznalo koliko duguje poreza i doprinosa.Mislim da će slično proći još par dionica koje radnicima ne mogu uplaćivati doprinos za mirovinsko i zdravstveno osiguranje,a neki članovi koji imaju te dionice stalno pišu o nekakvim njihovim nekretninama.???Znamo kako su završili npr. Prvomajska ,Jedinstvo,Bagat i mnoga druga poduzeća iako su imali dosta vrijednih nekretnina.