BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

a tko će ga znati, mislim da neće ništa poništiti, samo će se nastaviti trgovanje za 1 sat i 15 minuta

mislite da resetiraju limiti i opet počinjemo od 0…hmmm ili je to to od ptkm danas…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

mauricije:

a tko će ga znati, mislim da neće ništa poništiti, samo će se nastaviti trgovanje za 1 sat i 15 minuta

mislite da resetiraju limiti i opet počinjemo od 0…hmmm ili je to to od ptkm danas…

Ista stvar se dogodila i kod FNVC. blokada, ocitovanje, ponovno trgovanje i nakon prve transakcije blokada do kraja dana.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Nema ni P od privatizacije u naredne 2 godine. To je istina i provjerena informacija. Al’ dobro, samo se vi nadajte…vrijeme će pokazati tko piše istinu, a tko laže.

Ljudi strpljivo čekali 3 mjeseca i vrijeme je izgleda pokazalo. Hanfa mi je svjedok! A bit će i sutra.
[smiley2][smiley2][smiley2]

[color=blue]...................................................................................................................................[/color]

Ljudskoj naivi stvarno nema granica. Kakav tender? Kakva privatizacija? Nekakav nathan 69 objavio međunarodni tender na svom privatnom forumu…ma dajte. Nema ni P od privatizacije u naredne 2 godine. To je istina i provjerena informacija. Al’ dobro, samo se vi nadajte…vrijeme će pokazati tko piše istinu, a tko laže.

Evo, sad znamo tko nije stigao kupiti…[smiley2][smiley2][smiley2]
Više sreće drugi put…
Inače, meni osobno je dovoljan razlog bilo čišćenje bilance. A i činjenica da će dionice od Petrice država plaćati 270 kn. To mi je bilo dovoljno da malo skupljam na razinama od 180 i poslije nadokupim na 190.

ja sumljam da ćemo ponovo s 240 na 180….više nema osnove za tako nešto…..

točno, tamo neće sigurno, a sad koliko će gore dolje iskreno nemam pojma

samo da ne bude stalno blokada, jer tada nećeš moći ni kupiti ni prodati, zato je bolji VSE, nema blokade samo dnevni limiti, najgora je euforija ili panika, primjer Transadria

još 36 minuta [smiley2]

Ove blokade stvaraju kod padova još veću paniku nego trenutno postoji…, kao fol da se zaštite “sitni” ulagaći…, glupost – što vrijedi kad ni ne stignu utopiti ono što namjeravaju…,
Kod porasta je još veća glupost (bar na primjeru PTKM), svi koji prate ovaj forum mogli su to očekivati, ali ne, Petrica se trgovala na malim volumenima bez značajnog dizanja cijene…, sad kad gori pod petama sad kupuju ko blesavi i blokiraju trgovinu, a laganim dizanjem cijene mogli su se prethodno nakrcavati do besvjesti….
Treba odblokirati potpuno pa kom obojci…, kom…, neka ponuda i potražnja učine svoje….

Ove blokade stvaraju kod padova još veću paniku nego trenutno postoji…, kao fol da se zaštite “sitni” ulagaći…, glupost – što vrijedi kad ni ne stignu utopiti ono što namjeravaju…, Kod porasta je još veća glupost (bar na primjeru PTKM), svi koji prate ovaj forum mogli su to očekivati, ali ne, Petrica se trgovala na malim volumenima bez značajnog dizanja cijene…, sad kad gori pod petama sad kupuju ko blesavi i blokiraju trgovinu, a laganim dizanjem cijene mogli su se prethodno nakrcavati do besvjesti…. Treba odblokirati potpuno pa kom obojci…, kom…, neka ponuda i potražnja učine svoje….

slažem se u potpunosti, može neko i namjerno povući maksimum i blokirati, a lijepo je moglo ići polako, ovako tko zna gdje i kada

a sad adio….a sad adio…i tko zna gdje…i tko zna kad…

cijena će se stabilizirati na razinama oko 250kn..ispred nas su još dva dana rasta cijene…pozdrav svima[smiley2]

Ako je danasnji limit 210,70, kako ja vidim 2 transe po 215 na mostichu:
215,00 590 12:55:17
215,00 300 10:06:08

Hoce to ponistit?

Ako je danasnji limit 210,70, kako ja vidim 2 transe po 215 na mostichu: 215,00 590 12:55:17 215,00 300 10:06:08 Hoce to ponistit?

Neće, sve ostaje kako je a sutra kreće ponovno trgovina.

citat sa drugog foruma:

hakela9:

Jučer se pojavila delegacija Mađara u HFP ,navodno zainteresiranih za PTKM.
Bila su četvorica,informacija još nije provjerena ali se može uzeti kao pouzdana.
To bi i mogao biti razlog ove euforije!!!
Kad poblže saznam ,javim!!!!
POZDRAV !!!!:

Kad bi se kladio, a ne kladim se rekao bi da MOL. To bi mi bilo najlogičnije.

U svakom slučaju iako nemam dionice PTKM, puno sreće Čađara boysima koji su izgleda dočekali svojih 5 minuta.

New Report

Close