BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

drago mi je da je moja procijena od prije 25 min.
bila kriva !!!! (212kn)

ma čim su neki pravi forimaši jučer ušli tu nema greške !!!!

drago mi je da je moja procijena od prije 25 min.
bila kriva !!!! (212kn)

ma čim su neki pravi forimaši jučer ušli tu nema greške !!!!

Hvala, hvala…![smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

čestitam dioničarima PTKM [smiley2][smiley2][smiley2]
strpljenje i žifci su im se isplatili…ako su još dokupljivali na 160 -170 onda su več danas napravili dobar poso [smiley2]

IMHO mislim da će ići iznad all-time-high u ovom valu….ja sam na žalost blokiran u atlasu tako da nisam mogao ući ali drago mi je za sve čađara boyse

još samo da znogiramo predsjednika Uprave…dopleamo nekog sposobnog tipa i pravac u osvajanje globalnih tržišta [smiley2][smiley2]

gospodo govorilo se da ovdje nema grickanja već da će biti žderačina. Na ovoj dionici sad igraju sekunde.
Prevrijedna je ovo dionica da bi se prodavala za male pare.A tek kad krene tender, moraće HFP zaposlit poštara za sortiranje ponuda po zemljama.

pozdrav svima

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Premješteno iz teme: [color=blue]MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)[/color]

Dejavue:

Koliki je book Mais?

Prema FI za 3Q

BV (knjigovodstvena vrijednost) 106,83
EPS (Zarada po dionici) 9,64 kn
Dividenda prethodnog razdoblja 0,00 kn
(P/BV) tržišna/knjigovodstvena cijena 3,18
(P/E) (tržišna cijena/zarada) 35,25
(Dy) Dividendni prinos 0,00%
P/S 7,38
Današnja cijena dionice 339,89 kn

Zar na tri booka, pa nije to Microsoft, majku mu staru? A nije ni Google? Možda YouTube?

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Ljudskoj naivi stvarno nema granica.
Kakav tender? Kakva privatizacija?
Nekakav nathan 69 objavio međunarodni tender na svom privatnom forumu…ma dajte.
Nema ni P od privatizacije u naredne 2 godine. To je istina i provjerena informacija. Al’ dobro, samo se vi nadajte…vrijeme će pokazati tko piše istinu, a tko laže.

Ljudskoj naivi stvarno nema granica. Kakav tender? Kakva privatizacija?

Bogati neki naivci. 831.000 kn u par minuta!

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

markoc5: ” gornja 210 a već 215[smiley8] ” ni meni nije jasno kako je moguće, ima li netko objašnjenje ili nisu stigli zakočiti?

Mogu li ponistiti transakcije koje su bile preko limita!?

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Mogu li ponistiti transakcije koje su bile preko limita!?

ne znam zašto bi poništili, baš sam vidio Samodola i sve vas pozdravlja [smiley2]

ne znam zašto bi poništili, baš sam vidio Samodola i sve vas pozdravlja [smiley2]

Zasto su onda ponistili transkacije na INI koje su bile preko nekog iznosa (ne sjecam se vise koliko).

PS Pozdravi i ti čiku Samodola od ekipe s Poslovnog foruma kad ga opet vidis [smiley2]

a tko će ga znati, mislim da neće ništa poništiti, samo će se nastaviti trgovanje za 1 sat i 15 minuta

Zasto su onda ponistili transkacije na INI koje su bile preko nekog iznosa (ne sjecam se vise koliko).

Ono s Inom nema veze sa Samodolovom blokadom, Ina i nije imala limit jer je tek došla na burzu.
Brisale su se samo one nerealne transakcije koje su očito brokeri u brzini nalupali.

New Report

Close