Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Poštovani, vidim da vas (nas) je dosta i na ovom forumu i na ono susjednom kojemu nitko ne spominje ime (zašto?, pitam se!? centar!), a gdje Hakela hara . Mišljenja sam da mu mnogi duguju (dugujemo) zahvalnost za info o PTKM (jučer, prekjučer); očito nije bila navlakuša, nego čovjek ima srca (Haki, mislim), ne misli samo na sebe i samo na svoju zaradu. No, zanimljivo, on je progurao info na centru, došao je taj info i na ovaj forum, svi se nakupili Petrice…, a o Hakiju – šutnja! Haki, svaka čast, care! I hvala![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Normalno da mu trebate zahvaliti, uvalio vam je svoje dionice. Bili bi nezahvalni da mu ne zahvalite.[smiley1]
citiram Hakelu s jednog drugog foruma: “Upravo dobivena vijest iz HFP Međunarodni tender za PTKM u drugom mjesecu po nominali!!!!”
I ja citiram Hakelu s centar.hr foruma:
“Čim procuri u javnost objava tendera ode to na 300 kn!!
Upravo sam dobio potvrdu za objavu tendera krajem drugog mjeseca uz preporuku meni “čuvaj to jer će ti vrijediti duplo više nego danas”!!!!
Potvrda je od (nesmijem odavati identitet,ali je visoko rangiran) u HFP!!!
Ljudi uživajte u nadolazećim danima, i ja sam sad sretan jer se uistinu sva moja nadanja ispunjavaju ,intuicija se isplatila!!
Možete ovo bez bojazni prenijeti i na druge forume, i povlačite naloge tko ima sa prodaje!!!!”
Znači li ovakav rast danas da je ta informacija istinita?
mislim da Vam netko to mora reći , pa ču evo ja, makar me zamrzili zbog toga: Objava natječaja o prodaji po nominalnoj cijeni nije nikakva vijest sama po sebi. Kada bi se javio pravi kupac , to je već nešto drugo. Normalno je da če država probati prodati po najvećoj mogučoj cijeni , a to je nominalna. Ako ne proda u prvom krugu , ide dalje slijedeći krug sa diskontom itd.itd. Osim ako netko nema informaciju iz prve ruke da postoji zainteresirani kupac i to po cijeni nominalnog iznosa dionice. To je nešto drugo onda , ali čisto sumnjam da je to u ovoj fazi netko u mogučnosti znati. Ipak navijam za to da se pojavi kupac po nominalnoj cijeni neka Vam bude sreće i novčeka![smiley2]
prijatelju ima ih više, a spremni su dati i više nego što je trenutna nominalna vrijednost. Jedan jaki kupac je i pregovarao direktno, a bilo je i onih koji su direktno sa premijerom pregovarali.
Poštovani, vidim da vas (nas) je dosta i na ovom forumu i na ono susjednom kojemu nitko ne spominje ime (zašto?, pitam se!? centar!), a gdje Hakela hara . Mišljenja sam da mu mnogi duguju (dugujemo) zahvalnost za info o PTKM (jučer, prekjučer); očito nije bila navlakuša, nego čovjek ima srca (Haki, mislim), ne misli samo na sebe i samo na svoju zaradu. No, zanimljivo, on je progurao info na centru, došao je taj info i na ovaj forum, svi se nakupili Petrice…, a o Hakiju – šutnja! Haki, svaka čast, care! I hvala![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
U potpunosti potpisujem kolega….
I mislim da je vrijeme da ga se pusti da dalje piše…
Bez tog člana ovaj forum doista gubi.
green:
”
”
U potpunosti potpisujem kolega….
I mislim da je vrijeme da ga se pusti da dalje piše…
Bez tog člana ovaj forum doista gubi.
Slažem se sasvim s gore napisanom, Hakela piše pošteno o stvarima, koje dobro poznaje.Trebalo bi ga vratiti na forum. BTW sutra nema više puno slobodnih mjesta na vozu do nominale.
[smiley2][smiley2]
Šaljem pozdrave od kolege Hakele. Žao mu je što vam ne može zahvaliti osobno na ovom forumu na podršci.
– čestitam gospodine Quark. Vaše čarolije su se pokazale uspješne i točne, a tko nije vjerovao ….
– nije u redu pisati očekivanja, jer bi se to moglo protumačiti kao navlačenje.
– nemojte se brinuti , sutra i idućih dana će biti kupaca.
– promijenio se odnos kupnje i prodaje, a to meni ipak nešto znači !
– nego nema mi nešto kritičara ovih dana na ovoj temi ?
Pozdrav !
[quote name=qua” Brana je popustila. Sutra očekujem 210.
[/quote]
Ovaj forum shvaćam kao razmjenu mišeljnja pa i očekivanja. No, u pravu ste kad velite da pisanje očekivanja može izgledati kao navlaćenje. Imat ću ovu primjedbu na umu.
Prisjetimo se Cartmanovog komentara nakon mojih analiza koje su govorile u prilog kupnji ove dionice. cartmann: ” A to je jasan pokazatelj da nemas argumenata kojima bi odgovorio. [smiley2] Vrijeme ce pokazati kud ce se kretati cijena ptkm, isto kao sto je pokazalo da si, namjerno ili ne, graf ptkm zelio prikazati pozitivnim, a on to nedvojbeno nije. Ovim završavam ovu raspravu. [smiley1] ”
….uvaženi kolega quark…. vi ste svojim postovima i analizama potvrdili moje, a i povjrenje mnogih ulagača na ovome forumu. Kao i nekolicina drugih likova puno ste doprinjeli kvaliteti foruma i nesebično pomogli u edukaciji novih mlađih ulagača. Na tome vam osobno zahvaljujem.
quark:
”
Prisjetimo se Cartmanovog komentara nakon mojih analiza koje su govorile u prilog kupnji ove dionice. cartmann: ” A to je jasan pokazatelj da nemas argumenata kojima bi odgovorio. [smiley2] Vrijeme ce pokazati kud ce se kretati cijena ptkm, isto kao sto je pokazalo da si, namjerno ili ne, graf ptkm zelio prikazati pozitivnim, a on to nedvojbeno nije. Ovim završavam ovu raspravu. [smiley1] ”
”
….uvaženi kolega quark…. vi ste svojim postovima i analizama potvrdili moje, a i povjrenje mnogih ulagača na ovome forumu. Kao i nekolicina drugih likova puno ste doprinjeli kvaliteti foruma i nesebično pomogli u edukaciji novih mlađih ulagača. Na tome vam osobno zahvaljujem.
Slazem se u potpunosti. Prema Quarkovim analizama kupio sam FNVC i u krasnoj zaradi sam (a jos ce se to i povecat).