BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]

Jos 92 komada… ali mogao bi brzo netko staviti novi paket na 380 [smiley2]. Ako se to ne dogodi… fiju put gore. Ovaj put bespovratno.

Mira i zdravlja svim ljudima.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Zamalo do 200 [smiley2] Poslije dugog vremena stagnacije PTKM je počela rast i već prvi dan je došla nadomak 200 s oko milijun i 300 tisuća kuna prometa. Ako se tako nastavi do kraja tjedna evo nas blizu all time high. Biti će sutra zanimljivo na otvaranju [smiley2]

Bas me zanima sutrasnji dan … ovo je moja prva dionica kupljena pocetkom 12. mjeseca… nije los izbor (za sada)

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Zamalo do 200 [smiley2]
Poslije dugog vremena stagnacije PTKM je počela rast i već prvi dan je došla nadomak 200 s oko milijun i 300 tisuća kuna prometa.
Ako se tako nastavi do kraja tjedna evo nas blizu all time high. Biti će sutra zanimljivo na otvaranju [smiley2]

Ja sam dans još nadokupio znatnu količinu ispod 200, a sutra če to biti znatno teže.Ko je danas jamio, jamio je., baš se radujem otvaranja sutra, a kad se još mediji ukljuće, evo nas stvarno na all time high. .., [smiley2][smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]

previše ste navlačili pa vam sad ti isti koje ste navukli pričinjavaju probleme i ruše vam cijenu jer su takvi stalno u panici. imamo toga puno na forumu zato ja više ne pišem o dionicama koje su mi u uskom fokusu nego samo o onima u širem fokusu…ne treba mi klinčadija koja izlazi iz dionice sa 350 kuna dobiti.

Premješteno iz teme: [color=blue]KABA (Karlovačka banka d.d)[/color]

Kupnja 498 dionica, prodaja 234. Ima potencijala za rast do 330 bez problema….

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Kupnja 498 dionica, prodaja 234. Ima potencijala za rast do 330 bez problema….

Ma što je tebi, koji potencijal rasta, jel to govoriš za ovaj tjedan ili??!! Ma rasti će to preko 400, živi bili pa vidjeli!

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Da, ovaj tjedan…

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Bas me zanima sutrasnji dan … ovo je moja prva dionica kupljena pocetkom 12. mjeseca… nije los izbor (za sada)

Pametan izbor i lijepa zarada već sada, a pravi kolač zarade tek slijedi.

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Prodao ELPR i ARNT te podebljao PTKM s novih 500 kom.[smiley2][smiley2]

smiješno. zbilja si optimist. pa ne kupuje se kad nešto naraste nego kad padne, ali 90% ljudi kupuje tek kad je nešto naraslo. Koliko si zaradio na elpr-u? 5 ili 10%. A o areni nećemo jer mi je smiješno da ju netko u ovom trenutku prodaje umjesto da dokupljuje. potpuno obratno si trebao napraviti. trebao si dokupiti ovo dvoje..

ARNT zadnja 365,02
ELPR zadnja 378

PTKM zadnja 199

Nagradno pitanje za alija, imatelj koje dionice će imati največi prinos taj petak? Za par dana sam zaradio solidnih 8% na areni i elpr, petricu skupljam već duže vrijeme, i sad kad je krenula, da ne dokupim?!! Svašta.[smiley2][smiley1][smiley2]

ARNT zadnja 365,02
ELPR zadnja 378
PTKM zadnja 199
Nagradno pitanje za alija, imatelj koje dionice će imati največi prinos
taj petak? Za par dana sam zaradio solidnih 8% na areni i elpr, petricu
skupljam već duže vrijeme, i sad kad je krenula, da ne dokupim?!!
Svašta.[smiley2][smiley1][smiley2]

Ma šta ti je 8% i na koji iznos??? to su smiješni novci…a ptkm si mogao dokupiti na 150-160 kuna a ne na skoro 200. a i kad je krenula prvo pričekaš da vidiš dokle će ići i kad se cijena ustabili na određenoj razini onda se postaviš malo niže i čekaš. Ovako možeš popušiti lovu jer ti si jedan od onih koji prodaju kad pada. Da za tjedan dana ptkm počne prema dolje na 170 ti bi garant prodao od straha i o tome ti ja pričam. A dok ti prodaješ, pametni skupljaju od tebe. ti bilježiš gubitak od 29 kn po dionici a on će kasnije opet prodati takvom poput tebe. krivo radite većina od vas…što mislite, tko vama prodaje dionice? neki izmišljeni lik ili živi ljudi?

Kupio AMDN

pametan potez nathane. nisi rekao budeš li adris-r-a uzimao ili još čekaš da potone na 500-550 kuna?

New Report

Close