BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet pišete neargumentirano. Ili imate informacije o takvom scenariju prodaje kompanije? Ovo je posljednja opomena pred stavljanje na moderiranje.

I više je nego potrebno zabraniti iznošenje lažnih informacija na ovome forumu.
Pisanje o nekoj dionici, pa čak i agresivno bez iznošenja lažnih info nije grijeh, ali lagati, bez obzira radilo se pozitivno ili negativno o nekoj dionici je grijeh koji je potrebno sankcionirati.
Kako možeš primijetiti, npr. svi čađara boysi su uglavnom na nekom drugom forumu gdje navijaju i iznose svakojake informacije, ovdje uglavnom se poštiva i ne laže, da ima navlačenja, ima, ali ono nije griješno ako nije iznesena nijedna laž.

EVO PORUKE OD MODERATORA:
Opet pišete neargumentirano. Ili imate informacije o takvom scenariju prodaje kompanije? Ovo je posljednja opomena pred stavljanje na moderiranje.

Molio bih da ne moderirate kolegu. Meni se dopada njegov stil (iako je i mene popljuvao), a informacije koje iznosi smatram vrlo korisnima i ne smatram ga navlakaćem.

ag,

mbaricevic:

Kolegu mbaricevica treba hitno pod polu-moderiranje ( otvoriti mu topic mbaricevic – nenavlačenja ) pa neka piše.

Pa on je gori od gdina Jurdane i Starčevića iz Nacionala zajedno.

Zašto se vi bojite isključenja ili moderiranja?

Očito je da se u slučaju mbaricevic radi o jednoj osobi koja ima najmanje 2 nicka, jedan nick mu služi da priča o svojim dionicama i to prije svega pozitivno, a drugi mu služi kako bi sve pljuvao što stigne bez obzira na činjenice. Sad koji mu je pozitivni nick teško je reći, ali je 100% sigurno to o čemu pričam, osim ako nije riječ o osobi kojoj je jako, jako dosadno u životu, što čisto sumjam.

Što ja mogu, kad sam podvojena ličnost, nekad u meni prevlada dr.Đžekil, a nekad mr.Hajd.

Mauricije pozdravi gtomislava i davorina i mmajdaka.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Kak ja vidim stvari mbaricevic je najjaci navlakac. Naime, on nas navlaci da NISTA ne kupimo jer koliko ga citam popljuvao je sve do jedne dionice o kojima je pisao. Jedino mi je nejasno ako niti jedna firma ne valja u sto da po njemu ulazemo novac?

ag,

mbaricevic:

Molio bih da ne moderirate kolegu. Meni se dopada njegov stil (iako je i mene popljuvao), a informacije koje iznosi smatram vrlo korisnima i ne smatram ga navlakaćem.

Vama se ispričavam ako sam vas uvrijedio, ja nastojim pisati svoje skromno mišljenje o dionicama.

O kolegama sve najbolje ( pa čak i o gastarbajteru – on je meni izuzetno drag i simpatičan navlakač )

Pozdrav Gastarbajteru na kojoj god bio baušteli ( dionici ).

Pretpostavljam da Gasti trenutno na baušteli zvanoj INDG, he,he

Kak ja vidim stvari mbaricevic je najjaci navlakac. Naime, on nas navlaci da NISTA ne kupimo jer koliko ga citam popljuvao je sve do jedne dionice o kojima je pisao. Jedino mi je nejasno ako niti jedna firma ne valja u sto da po njemu ulazemo novac?

Najbolje je ne obazirati se, i na onom drugom forumu imaš nekolicinu takvih koji samo pljuju, a nigdje ni riječ o onim dionicama u kojima se oni nalaze.
Ovdje iznosimo svoja mišljenja, ništa drugo, pa kako nije sve blistavo u životu, takvi sudionici su zapravo dobro došli. Kada njih ne bi bilo sve bi bilo blistavo, a to nikako nije realno.

Mauricije pozdravi gtomislava i davorina i mmajdaka.

Nažalost, ne proslijeđujem pozdrave niti to želim.

Vidim da ne shvaćate moj stil pisanja. Pa evo da vam pojasnim kolega Alien. Budući da na forumu svi navlače na fino na svoje dionice, moje je mišljenje da vas ne trebam još i ja navlačiti da kupujete moje. A kad pišem o preblemima u nekim poduzećima onda pišem o svima pa i svojima. Na taj način dolazim do dragocjenih informacija kakvo je vaše raspoloženje prema toj dionici. Ali ne samo do tih informacija već se vidi i koliko su argumenti kojima branite dionice – kvalitetni.

A to je najveća dragocjenost i doprinos ovog foruma svima nama.Jer bez rasprave ovaj forum nema smisla.

A sad me ispričajte moram se pripremiti za zarađivanje kruha svagdašnjeg, u znoju lica svoga.

Amen [smiley2]

……. imaš nekolicinu takvih koji samo pljuju, a nigdje ni riječ o onim dionicama u kojima se oni nalaze.

E, upravo ovakva ekipa mi nije bila nikad jasna,pljuju po dionicama,niti ih imaju,niti ih misle kupiti…zašto to rade,ne znam,ali čuo sam da se to i na ekonomskom na pauzi radi…
[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

forum je javno mjesto, svatko ima pravo pristupa dok mu netko “viši” to pravo ne oduzme, rasprave o tome treba li nekoga ili ne moderirati su suvišne, no, kada mbaricevic kaže, citiram:

A sad me ispričajte moram se pripremiti za zarađivanje kruha svagdašnjeg, u znoju lica svoga.

to znači da mijenja nick i u pravom svijetlu i punoj snazi kreće u hvaljenje svojih vrijednosnica
[smiley1], pitanje je samo kojih?!

New Report

Close