BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

nevjerojatno, nekima nije dovoljno da jednom budu navučeni pa moraju više puta ponoviti lekciju navlačenja. očito vam lova raste na drvetu u vrtu kad ju tako olako dajete…

nevjerojatno, nekima nije dovoljno da jednom budu navučeni pa moraju više puta ponoviti lekciju navlačenja. očito vam lova raste na drvetu u vrtu kad ju tako olako dajete…

Volim da me navlače, za sada 21.5%.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

I sad ćemo svi skupa “popušiti” jednu kubansku kad dođe na 16.000…[smiley2][smiley2]
Možda bude i koja boca Dona…( bez Griotte).

Na kojoj cijeni kupuješ kolega Asko? [smiley2][smiley2][smiley2]

Never mind the bollocks

Na kojoj cijeni kupuješ kolega Asko? [smiley2][smiley2][smiley2]

Imam od 6.300 do 7.000 . Šareno. Mislim da je prosjek dobar. Kasno sam ušao.[smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Dokupio BELJE, prodao SLDM

Bravo, sigurno si imao velike prinose na sldm [smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra)[/color]

Ingra je do petka na 20 somova što automatski znači i izlaz jer nakon toga Ingra se pretvara u Ernt [smiley1]

Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra)[/color]

Bljedoliki prateći ove tvoje potpise, vidim da ćeš uskoro imati isti potpis kao i gtomislav, hi,hi,hi

Meni ova Ingra izgleda zrela za trodnevnu blokadu.
Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Premješteno iz teme: [color=blue]HRBS (Herbos d.d.)[/color]

Gdje vi nalazite ovakve dubioze poput Herbosa i Maraske. Pa to su firme sa poslovanjem toliko lošim da boli glava. Pa Herbos nije u stanju platiti komunalnu naknadu gradu Sisku ( tako mi barem kaže moj fin.savjetnik ).

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Nemoj se zaletavat sa Maraskom prijatelju……

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

EVO PORUKE OD MODERATORA:

citat:

Otići će to po kunu zajedno sa 2000 radnika. ”

Opet pišete neargumentirano. Ili imate informacije o takvom scenariju prodaje kompanije? Ovo je posljednja opomena pred stavljanje na moderiranje.

Imam informacije o tom scenariju ( iz iskustva TLM-a i Valjaonice cijevi ). Što je s ovima koji već vide ČAĐARU na 600 kuna a nije prešla ni 190. Kakvi su njihovi argumenti: Jel oni kupci iz SIBIRA ili informacije iz FONDA !!

Prihvatite istinu sada. Biti će Vam lakše.

Otkad ste moderirali gtomislava ovaj forum bi se trebao zvati: http://www.navlakac.hr
( razne mutikaše kajman,adris-natan, znanac-neznanac, 25 crveno uvijek gubi, Čađara boysi,
crven-bijeli-plavi navlače sve u 16 ) a mi ostali moramo slušati i čitati njihova navlačenja.

Pa to je sramota.

Razmislite o tome !!!![smiley16]

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Kauboju nemoj se sekirati, to ti je tako. Donosioce loših vijesti u drevna vremena su ubijali.

Jednostavno, ljudi ne mogu podnijeti mišljenje koje se razlikuje od njihovog.

Ni ovaj forum nije iznimka.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

New Report

Close