Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]
Uzivajte Beljasi, ja sam je prodao kad je bio zadnji rast prije dva mijeseca. Rado bih je opet kupio,ali nema soldi,a ostale dionice mi se ne prodaje[smiley2]
Vidim da ne čitaš mreicha. [smiley2]
vuki:
”
Uzivajte Beljasi, ja sam je prodao kad je bio zadnji rast prije dva mijeseca. Rado bih je opet kupio,ali nema soldi,a ostale dionice mi se ne prodaje[smiley2]
”
Vidim da ne čitaš mreicha. [smiley2]
A šta je taj mreich neki vaš investicijski guru.
A sjećam se ja njegovih postova o JTMN-u.
Tamo se baš nije proslavio, a ni sa SPPL baš ne stoji sjajno.
A Belje su dizali Dany i Tima ( i još par ljudi ), što ćete sad vi iz Zasadbrega i taj mreich preuzeti zasluge?
A Belje su dizali Dany i Tima ( i još par ljudi ), što ćete sad vi iz Zasadbrega i taj mreich preuzeti zasluge?
Ma nije Belje nitko dizal. Belje je oduvijek išlo tamo gdje mu je i mjesto. A to što su si neki ljudi pripisivali nekakve zasluge da su nešto dizali je malo smiješno.
Belje je dizao i još uvijek diže samo Todorić.
Citam vecinom sve forumse pa i baricevica[smiley2]
mreich je u pravu kad pise da na Belju ima velikih oscilacija,ali me to svejedno ne bi sprijecilo da kupim Belje
mbaricevic:
”
”
Ma nije Belje nitko dizal. Belje je oduvijek išlo tamo gdje mu je i mjesto. A to što su si neki ljudi pripisivali nekakve zasluge da su nešto dizali je malo smiješno.
Belje je dizao i još uvijek diže samo Todorić.
A ti si ga rušio na mojnaivac.kom, he,he znamo mi tebe dok si još fićo bio.
Sjećam se tvojih slabih Analiza o Belju.
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
gospodo dioničari spremite se na veliku feštu u idućem periodu. Opasne stvari se spremaju oko petrokemije i prodaje. Najnovije vijesti govore da je sve definirano.
gospodo dioničari spremite se na veliku feštu u idućem periodu. Opasne stvari se spremaju oko petrokemije i prodaje. Najnovije vijesti govore da je sve definirano.
Ajde to malo objasni! [smiley6]
Mika, preuzeo si Hakelin način navijanja za Petrokemiju, OK, ali daj pliz ljudima objasni neku od svojih izjava, najava ili proročanstava (da ne bude zabune imam PTKM mi je 65% ne malog portfelja i znam da će se desiti što se mora desiti) Ovako gubiš na vjerodostojnosti i zbilja djeluješ kao veliki navijač (navlakač). I mene bi jako veselila nekakva konkretna informacija vezana uz tvoju zadnju izjavu.
Dobro mika. Kad tako simpatično navijate dajte nam bar Vaš kratkoročni i dugoročni target za cijenu dionice (ako ste već dali negdje prije target ispričavam se na propustu). Imam nešto sitno PTKM-a pa me razveselite procjenom [smiley2]
Dobro mika. Kad tako simpatično navijate dajte nam bar Vaš kratkoročni i dugoročni target za cijenu dionice (ako ste već dali negdje prije target ispričavam se na propustu). Imam nešto sitno PTKM-a pa me razveselite procjenom [smiley2]
ponoviću još jednom. Ubrzo može blizu nominale, dugoročno između 550-600 kuna, odnosno može i mora vrijediti jedan godišnji promet.
– na ovim današnjim cijenama sam u ljepoj pozitivi na PTKM.
– samo ovaj promet? Pa ako samo ja budem prodavala trebaće mi par mjeseci da izađem iz ove dionice po ovom današnjem prometu, a onda ćete se pitati tko to prodaje ?
– zato gospodine Mika, ako što dobroga konkretno znate pošaljite na p.p. ne samo meni nego svima na poslovnom, pa će vam već sutra cijena i promet put gore.
u zadnje vrijeme dosta dionica stoji mjesecima na istim cijenama pa onda odjednom gore, np. ADRS, FNVC, ARNT, JDPL ….
Pozdrav !
kako vrijeme prolazi ništa se ne dešava, zato jedna lijepa pjesmica koja se odnosi na dioničare Petrokemije: