BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]

Uzivajte Beljasi, ja sam je prodao kad je bio zadnji rast prije dva mijeseca. Rado bih je opet kupio,ali nema soldi,a ostale dionice mi se ne prodaje[smiley2]

Vidim da ne čitaš mreicha. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

vuki:

Uzivajte Beljasi, ja sam je prodao kad je bio zadnji rast prije dva mijeseca. Rado bih je opet kupio,ali nema soldi,a ostale dionice mi se ne prodaje[smiley2]

Vidim da ne čitaš mreicha. [smiley2]

A šta je taj mreich neki vaš investicijski guru.

A sjećam se ja njegovih postova o JTMN-u.

Tamo se baš nije proslavio, a ni sa SPPL baš ne stoji sjajno.

A Belje su dizali Dany i Tima ( i još par ljudi ), što ćete sad vi iz Zasadbrega i taj mreich preuzeti zasluge?

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

A Belje su dizali Dany i Tima ( i još par ljudi ), što ćete sad vi iz Zasadbrega i taj mreich preuzeti zasluge?

Ma nije Belje nitko dizal. Belje je oduvijek išlo tamo gdje mu je i mjesto. A to što su si neki ljudi pripisivali nekakve zasluge da su nešto dizali je malo smiješno.

Belje je dizao i još uvijek diže samo Todorić.

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Citam vecinom sve forumse pa i baricevica[smiley2]
mreich je u pravu kad pise da na Belju ima velikih oscilacija,ali me to svejedno ne bi sprijecilo da kupim Belje

mbaricevic:

Ma nije Belje nitko dizal. Belje je oduvijek išlo tamo gdje mu je i mjesto. A to što su si neki ljudi pripisivali nekakve zasluge da su nešto dizali je malo smiješno.

Belje je dizao i još uvijek diže samo Todorić.

A ti si ga rušio na mojnaivac.kom, he,he znamo mi tebe dok si još fićo bio.

Sjećam se tvojih slabih Analiza o Belju.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

gospodo dioničari spremite se na veliku feštu u idućem periodu. Opasne stvari se spremaju oko petrokemije i prodaje. Najnovije vijesti govore da je sve definirano.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

gospodo dioničari spremite se na veliku feštu u idućem periodu. Opasne stvari se spremaju oko petrokemije i prodaje. Najnovije vijesti govore da je sve definirano.

Ajde to malo objasni! [smiley6]

La vita e bella!

Mika, preuzeo si Hakelin način navijanja za Petrokemiju, OK, ali daj pliz ljudima objasni neku od svojih izjava, najava ili proročanstava (da ne bude zabune imam PTKM mi je 65% ne malog portfelja i znam da će se desiti što se mora desiti) Ovako gubiš na vjerodostojnosti i zbilja djeluješ kao veliki navijač (navlakač). I mene bi jako veselila nekakva konkretna informacija vezana uz tvoju zadnju izjavu.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Dobro mika. Kad tako simpatično navijate dajte nam bar Vaš kratkoročni i dugoročni target za cijenu dionice (ako ste već dali negdje prije target ispričavam se na propustu). Imam nešto sitno PTKM-a pa me razveselite procjenom [smiley2]

Dobro mika. Kad tako simpatično navijate dajte nam bar Vaš kratkoročni i dugoročni target za cijenu dionice (ako ste već dali negdje prije target ispričavam se na propustu). Imam nešto sitno PTKM-a pa me razveselite procjenom [smiley2]

ponoviću još jednom. Ubrzo može blizu nominale, dugoročno između 550-600 kuna, odnosno može i mora vrijediti jedan godišnji promet.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

– na ovim današnjim cijenama sam u ljepoj pozitivi na PTKM.
– samo ovaj promet? Pa ako samo ja budem prodavala trebaće mi par mjeseci da izađem iz ove dionice po ovom današnjem prometu, a onda ćete se pitati tko to prodaje ?
– zato gospodine Mika, ako što dobroga konkretno znate pošaljite na p.p. ne samo meni nego svima na poslovnom, pa će vam već sutra cijena i promet put gore.

u zadnje vrijeme dosta dionica stoji mjesecima na istim cijenama pa onda odjednom gore, np. ADRS, FNVC, ARNT, JDPL ….
Pozdrav !

kako vrijeme prolazi ništa se ne dešava, zato jedna lijepa pjesmica koja se odnosi na dioničare Petrokemije:

Vaš link

New Report

Close