Kakva INGRA majku mu staru. Vijadukt sad radi ko budilica.
Sutra ima da kajlamo po kupnji Vijadukta.
INGRA je realno 90% precijenjena. To je igra mutikaša iz prvih 10.
Kakvih mutikaša mbaricevicu-bljedoliki, tamo su sve poštenjačine. Ja osobno bih tvoju ruku dao u vatru za g.Ostoju i tvrdim da on ne može biti pošteniji nego što je hi,hi,hi
[smiley1]
Evo, prvi dan u ovoj godini, vise fer od toga nemre biti
VDKT 1204
INGR 12900
da izgubiti, na kraju cu te ja morati castiti jer neces imati za cugu hehe
Ej, vas dva lajbeka mogu li i ja sudjelovati u toj vašoj kladionici sa Mmtz-om, ajde omogućite mi molim vas pa dajte mi molim vas.
Već me dugo nije nitko častio sa cugom,hi,hi,hi
Ej, vas dva lajbeka mogu li i ja sudjelovati u toj vašoj kladionici sa Mmtz-om, ajde omogućite mi molim vas pa dajte mi molim vas.
Već me dugo nije nitko častio sa cugom,hi,hi,hi
Sto se mene tice moze indijanac, samo buduci da i ja vjerujem da ce MMTZ nadmasiti i VDKT i INGR onda moramo izmisliti neke dodatne “osigurace”
Ma nema problema, mala šala, bljedoliki. Samo se vi kladite, hi,hi,hi [smiley2]
Ma nema problema, mala šala, bljedoliki. Samo se vi kladite, hi,hi,hi [smiley2]
Ma hajde onda
MMTZ 43631
INGR 12900
VDKT 1204
Kako god bilo ja navijam za sebe i tebe indijance, a odmah bih potpisao kada bi se pokazalo da ce MMTZ na kraju godine biti dvostruko bolji u prinosu od VDKT i INGR he,he,he
Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]
Ljudi moji pogledajte sto su se na onom forumu raspalili Mika i Hakela vezano za PTKM,imam osjecaj da treba sve rasprodati i kupiti PTKM,ako bude upola sto pisu sta ocete bolje
Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]
Ljudi moji pogledajte sto su se na onom forumu raspalili Mika i Hakela vezano za PTKM,imam osjecaj da treba sve rasprodati i kupiti PTKM,ako bude upola sto pisu sta ocete bolje
daj malo prenesi tračeva jer ih ne stignem čitati
Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]
Kad brojke budu idealne onda kupuj,ja ću ti prodat uz peterostruku cijenu.
Ja sam kupovao dok je bio na cca 100 kuna. Onda sam prodao tebi dok je bio na 300 i opet ću od tebe kupiti nakon izvješća po 240.[smiley2]
Pozdrav
Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]
Odlično vorda tebi to ide.Ti si znači jedan od onih koji kupuju kad je cijena najniža i prodaju kad je cijena najviša!!!Nemam s tobom onda što diskutirati.Imat će Hrvatska kroz nekih 5 godina svog Vorda Buffetta[smiley2][smiley2][smiley2]