Htio si kladu, evo ti jedna: kad vec toliko vjerujes u INGR
cijena od petka INGR i cijena od petka VDKT (po meni najpodcijenjenije gradjevinarske dionice) do kraja godine koja ce ostvariti veci prirast?
Gubitnik, recimo, placa cugu?
p.s. ja sam prelijen za napraviti tabelu, ali to ne znaci da ne smijem kritizirati tvoju
Nisam ti jalan… sacuvaj Boze da bih zelio biti sredovjecni celavi bankar bez drustvenog zivota…
Tek sam sada vidio ovo, pa nisam ti ja čelav a niti srednjovječan.
Baš suprotno , zgodan , mlad ,dobrostojeći, vitka linija , simpatičan , ljubazan prema ljubaznim i prema ženskom rodu također , žena me čuva , pazi i mazi, jednom rječju , ne stoji ovo gore što si napisao.
Čak sam lijepši i od kolege Trulija , bez obzira što on mislio.
Nije nikakav egocetrizam , same činjenice.
Htio si kladu, evo ti jedna: kad vec toliko vjerujes u INGR cijena od petka INGR i cijena od petka VDKT (po meni najpodcijenjenije gradjevinarske dionice) do kraja godine koja ce ostvariti veci prirast? Gubitnik, recimo, placa cugu? p.s. ja sam prelijen za napraviti tabelu, ali to ne znaci da ne smijem kritizirati tvoju
Ma joj sve može , iako moram primjetiti da je INGRA porasla , a Viadukt pao u petak. Ali i ovako je dobro, nema veze , premda bi bilo poštenije uzeti npr. 31.12.2006 , pa vidjeti na kraju godine, zar ne?
Ma joj sve može , iako moram primjetiti da je INGRA porasla , a Viadukt pao u petak. Ali i ovako je dobro, nema veze , premda bi bilo poštenije uzeti npr. 31.12.2006 , pa vidjeti na kraju godine, zar ne?
Hehe, koja si ti lija bankarska… ti bi INGR s ponderom iz fondovskog rata a? kaj 11.000?
p.s. ja sam prelijen za napraviti tabelu, ali to ne znaci da ne smijem kritizirati tvoju
Pa kakav si ti FA analitičar ako ne radiš tabelu?
Što li onda pišeš po zidovima ili kaj?
Kako radiš usporedbe ako nemaš tabele?
Na WC papiru?
[smiley2]
plavi: ” Ma joj sve može , iako moram primjetiti da je INGRA porasla , a Viadukt pao u petak. Ali i ovako je dobro, nema veze , premda bi bilo poštenije uzeti npr. 31.12.2006 , pa vidjeti na kraju godine, zar ne? ” Hehe, koja si ti lija bankarska… ti bi INGR s ponderom iz fondovskog rata a? kaj 11.000?
Ne evo neka ti bude recimo, ne znam , 31. 12. najveća protrgovana cijena bila je 11 900 , evo neka bude 12 000 , ma u biti može biti i 12 500, tu si ti počeo pisati kontra INGRE , evo onda 12 500 može?
Pa kakav si ti FA analitičar ako ne radiš tabelu?
Što li onda pišeš po zidovima ili kaj?
Kako radiš usporedbe ako nemaš tabele?
Na WC papiru?
[smiley2]
sad si me isprovocirao da ipak napisem nastavak te recenice iako sam od toga odustao u ‘strahu’ da ce mi opasti i ono malo stecene popularnosti… dakle puna recenica je isla:
ja sam prelijen za napraviti tabelu kako bih je dijelio sa forumskim nezahvalnicima i nepoznatim ljudima…
” sad si me isprovocirao da ipak napisem nastavak te recenice iako sam od toga odustao u ‘strahu’ da ce mi opasti i ono malo stecene popularnosti… dakle puna recenica je isla: ja sam prelijen za napraviti tabelu kako bih je dijelio sa forumskim nezahvalnicima i nepoznatim ljudima…
hehe, lijepo si se izvukao , dobro , dobro, i ti ko da si nekada radio u banci?
Ma uostalom popularan si ti zašto misliš da nisi, popularniji si od mene pišeš ” svestranije i na više tema od mene ”
[smiley2]
Ne evo neka ti bude recimo, ne znam , 31. 12. najveća protrgovana cijena bila je 11 900 , evo neka bude 12 000 , ma u biti može biti i 12 500, tu si ti počeo pisati kontra INGRE , evo onda 12 500 može?
Ne moze… uzmi u obzir da je moj VDKT polugubitas u ovom trenutku a INGR je ostvarila znacajnu dobit, dobis 13.000 i ni kunu manje, a moj VDKT na 1.200… fer?
Evo, prvi dan u ovoj godini, vise fer od toga nemre biti
VDKT 1204
INGR 12900
da izgubiti, na kraju cu te ja morati castiti jer neces imati za cugu hehe