Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra)[/color]
evo prodaje na iznad 14 kolko oces, a bit ce i jedtinije, puno jeftinije [smiley2]
pa i nije baš istina to što pričaš
pa i nije baš istina to što pričaš
Koje? da ima prodaje ili da ce biti jeftinije? Evo pojavio se H nalog na kupnji, na drugom mjestu… kad to vidim znam da je rijec o muljazi hehe… zapravo na trecem… nije lud da mu uvaljaju hehe
Koje? da ima prodaje ili da ce biti jeftinije? Evo pojavio se H nalog na kupnji, na drugom mjestu… kad to vidim znam da je rijec o muljazi hehe… zapravo na trecem… nije lud da mu uvaljaju hehe
moram priznati da sam iznenađen tvojim pisanjem u svezi H naloga, na Transadriji oni su ok, ali na INGRI nešto smrdi, da nije bilo H naloga na TNSA ne bi cijena bila veća od 4.000 kuna, nevjerojatno
Cuj kad na H nalog na INGR neko zvekne 30 komada a ovaj se ne mrdne onda cu isto vjerovati u vjerodostojnost tih naloga, do tada smatram da netko ko zeli kupiti INGR moze slobodno otkriti poziciju…
to su sve igre za malu dječicu, meni je tako svejedno
Uskoro će karte na stol, a netko bu grdo popušil, kao oni u zemlji Transilvaniji ‘nekoć’ [smiley8] …doći će i grof Drakula [smiley15]
Evo pojavio se H nalog na kupnji, na drugom mjestu… kad to vidim znam da je rijec o muljazi hehe… zapravo na trecem… nije lud da mu uvaljaju hehe
Kolega ne bih se baš ja tako arogantno postavljao.
Slučajno znam koliko ima u tom H nalogu , puno više je to od onih 30 , što ste spominjali.
Živi bili pa vidjeli , ako nisam u pravu kupit ću na burzi što god vi kažete , osim Terrafirme.
Može?
Slucajno ja znam da ce sutra snijeg, nego, ako taj h zeli do kolicine sta je pobjego sa pete kupnje? sta misli dobiti po diskontu vise od 30 komada?! hehe kontradiktorno do besvijesti [smiley2]
[Prva ti je teza bila da je VDKT potcijenjen a INGRA precijenjena. Očekivao sam da ćeš pokušati obrazložiti tu tezu sa nekim argumentima..a ne sa ovim. Mislim da bi kada diskutiramo o nekoj dionici trebalo izbjegavati navijanje ili izjave kao iz Huga: povuci ovo uže, sigurno ćeš pogriješiti..i da bi trebali pričati argumentirano kako bi pomogli jedni drugima i eventualno nekom trećem. Sve ovo ostalo ne zavrijeđuje niti komentar.
1. Zasto bih ja tebi tu crtao po cemu je VDKT podcijenjen u odnosu na INGR, meni je, za druge mi je tako svejedno nek sami izracunaju
2. Ovo je tema INGR a ne VDKT
3. Argumenti mi je nadimak
da se uključim, pokušava dobiti isto što i onaj na Transadriji, sve i male ribice u mrežici
da se uključim, pokušava dobiti isto što i onaj na Transadriji, sve i male ribice u mrežici
je, sam kaj se na TNSI kupnja bas i ne lipari, vise se ceka nervoznu prodaju da se spusti pa da bi ih se pokupilo… to je sasvim druga pjesmica od one hip-hop, ovo je poskocica op-op-nts-nts-nts-ts-ts [smiley2]
Pa ti si iznio tu tezu a ne ja……..a očito je ne znaš obraniti.
No svejedno, nije mi namjera braniti INGRA-u niti navlačiti bilo koga..ali barem niti plašiti ljude bez argumenata.