BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PUNT (POUNJE Trikotaža)[/color]

Pazite se pri kraju trgovanja PUNT-om. Samo je 5000 na kupnji od toga 2500 na 12 kuna, 40.000 na prodaji .

Bauštalac najavio povlačenje. On je ionako kupovao na 6 kuna pa mu je svejedno, ali ne znam kako će to Vama pomoći.

U svakom slučaju spremite čiste gače.

Nemojte reći da Vas nisam upozorio.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Pazite se pri kraju trgovanja PUNT-om. Samo je 5000 na kupnji od toga 2500 na 12 kuna, 40.000 na prodaji . Bauštalac najavio povlačenje. On je ionako kupovao na 6 kuna pa mu je svejedno, ali ne znam kako će to Vama pomoći. U svakom slučaju spremite čiste gače. Nemojte reći da Vas nisam upozorio.

I kako je zavrsilo[smiley9]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo počelo iskrcavanje na Gačari kako čujem.

Još samo 4000 komada na kupnji.

Čuvajte jedne čiste gače.

Znate ko prodaje, prema tome.

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Evo počelo iskrcavanje na Gačari kako čujem. Još samo 4000 komada na kupnji. Čuvajte jedne čiste gače. Znate ko prodaje, prema tome.

ne pričaš istinu, lupa se i po prodaji, onih 1.000 komada otišlo sam tak

i što pozivaš ljude na prodaju, pusti ih na miru

Kako zašto? pa zato jer oce do gacare jeftino hehehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

u zadnje vrijeme zimzi ( gastarbajter ) bježi iz dosta dionica, te kmbj, jtmn, sppl, homs, punt, a vama govori- ne bojte se ja sam ušao na xx. samo ne znam kako će to pomoći vama kojima je ulaz jako visok. zar se to koncepcija raspada ili je ponestalo naivaca
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

U zadnje vrijeme nikako da padne snijeg, te zahladi, te zatopli, te malo kisa, te malo vjetra ali snijeg nikako. Na sljemenu pada, cak i na moru a na prognozi nam govore i vama ce – uskoro, mora prvo nama napadati xx u drugim krajevima…
N47

Premješteno iz teme: [color=blue]INGR (Ingra)[/color]

Kad vec ovdje komentiramo trgovanje, jedino sto je na INGR-i doseglo kriticnu masu (nikako i vrhunac) je prodaja, ima je brate na lopate!! (ovo se cak i rimuje) [smiley2]

Opet me niste poslušali kolega , međutim još imate prilike , mislim da će nakon slijedeća 2-3 izvješća target ići prema 100 000 . SAmo se nemojte zaletiti pa skinuti onaj nalog na 20 000.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Opet me niste poslušali kolega , međutim još imate prilike , mislim da će nakon slijedeća 2-3 izvješća target ići prema 100 000 . SAmo se nemojte zaletiti pa skinuti onaj nalog na 20 000. [smiley2]

haha, dobra… sta ce mi precijenjena INGR kad imam podcijenjeni VDKT

Teks Viler, 05.01.2007. u 14:41
haha, dobra… sta ce mi precijenjena INGR kad imam podcijenjeni VDKT

Dobro, i ja mislim da je 100.000 kn u ovom trenutku malo puno previše..ali po čemu je VDKT potcijenjen a INGR precijenjena? Prije bih rekao da je obratno

Pa onda kupite INGR, sta cekate, evo prodaje na iznad 14 kolko oces, a bit ce i jedtinije, puno jeftinije

Koje? da ima prodaje ili da ce biti jeftinije? Evo pojavio se H nalog na kupnji, na drugom mjestu… kad to vidim znam da je rijec o muljazi hehe… zapravo na trecem… nije lud da mu uvaljaju hehe

Prva ti je teza bila da je VDKT potcijenjen a INGRA precijenjena. Očekivao sam da ćeš pokušati obrazložiti tu tezu sa nekim argumentima..a ne sa ovim.

Mislim da bi kada diskutiramo o nekoj dionici trebalo izbjegavati navijanje ili izjave kao iz Huga: povuci ovo uže, sigurno ćeš pogriješiti..i da bi trebali pričati argumentirano kako bi pomogli jedni drugima i eventualno nekom trećem.

Sve ovo ostalo ne zavrijeđuje niti komentar.

Dobro, i ja mislim da je 100.000 kn u ovom trenutku malo puno previše..ali po čemu je VDKT potcijenjen a INGR precijenjena? Prije bih rekao da je obratno

Pa onda kupite INGR, sta cekate, evo prodaje na iznad 14 kolko oces, a bit ce i jedtinije, puno jeftinije [smiley2]

New Report

Close