Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
Bolje biti u turskom zatvoru nego u transadriji. nit možeš kupit nit moš prodat. IMHO dionica za mazohiste i one koji to žele postati NR
Sad možeš prodati, al nemreš kupiti.
I opet kažem OPREZ. Pitanje je da li ćeš moći van na vrijeme kad krene padati kao što se i desilo!
recimo da ce prije narasti jos 20% prije nego krene padati pa uvijek mozes prodati [smiley2]
a tko ne riskira ne profitira
Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]
provjereni izvor iz fime kaže: kupuj i dokupljuj…braća koščec kupuju, a ako oni kupuju, onda mi izvan toga isto nemamo zašto čekati…
Braća kupuju pod Zagrebačkom bankom,i znaju zašto[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]ZDNK (Zdenka d.d.)[/color]
nemojte prodavat jos mjesec dana, bez obzira sta ucinili sa cijenom a onda cete odlucit, cekajte pravu vijest iliti informaciju, informacija zlata vrijedi[smiley11]
pogledajte police hipermarketa odjel sireva i namaza, pa mi onda recite za firmu koja se navodno “raspada,propada,nevalja itd…”, bogami ima kvalitetnu, ljep dizajn pakiranja, i trziste- obidite trgovine i u osam od deset evo nama nase zdenke, pa vi vidite i razmislite o tome[smiley11]
To o čemu pišeš nema nikakve veze sa dionicom ZDNK-R-A. Ako misliš da ima, molim te da to meni a i ostalima lijepo objasniš.Hvala
pogledajte police hipermarketa odjel sireva i namaza, pa mi onda recite za firmu koja se navodno “raspada,propada,nevalja itd…”, bogami ima kvalitetnu, ljep dizajn pakiranja, i trziste- obidite trgovine i u osam od deset evo nama nase zdenke, pa vi vidite i razmislite o tome[smiley11]
Kako bi rekao jedan kolega, oprosti mi unaprijed, Ti ili si glup ili misliš da su oni koji čitaju ovaj forum glupi. Daj malo klikni na donji link i pročitaj odluku vlade.
http://www.vse.hr/kotacije/jdd/zdnk/ZDNK-2005-02-15_odluka.pdf
Ljudi, postoji papir i sigurno je da če Zdenka u stečaj. Izgubiti ćete svu lovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bježte od ovakvih dionica.
Otvoreni investicijski fondovi: Najviše prinose u 2006. godini osvarili su Aureus Equity i Fima Equity
Da vidimo u što su ulagali ( i još ulažu o.a. ) Oko 57% imovine Aureusa uloženo je u hrvatske vrijednosne papire, a 23% u novčana sredstva. Strane dionice čine oko 20% imovine Aureusa. Trenutačno su u imovini Aureus Equitya od hrvatskih dionica najzastupljenije Montmontaža, INA, Jamnica, Atlantska plovidba, a od inozemnih Tutunska banka, Telekom Crne Gore, Podgorička banka i Granit.
Fima Equity pak drži 57% imovine u vrijednosnim papirima, a oko 50% je uloženo u hrvatske dionice. U imovini Fima Equitya najzastupljenije su trenutačno dionice INE, Jadrankamena, Dom holdinga, Montmontaže i ERNT.
Izvor Business.hr, autor Darko Markušić, 21.12.2006.
Otvoreni investicijski fondovi: Najviše prinose u 2006. godini osvarili su Aureus Equity i Fima Equity Da vidimo u što su ulagali ( i još ulažu o.a. ) Oko 57% imovine Aureusa uloženo je u hrvatske vrijednosne papire, a 23% u novčana sredstva. Strane dionice čine oko 20% imovine Aureusa. Trenutačno su u imovini Aureus Equitya od hrvatskih dionica najzastupljenije Montmontaža, INA, Jamnica, Atlantska plovidba, a od inozemnih Tutunska banka, Telekom Crne Gore, Podgorička banka i Granit. Fima Equity pak drži 57% imovine u vrijednosnim papirima, a oko 50% je uloženo u hrvatske dionice. U imovini Fima Equitya najzastupljenije su trenutačno dionice INE, Jadrankamena, Dom holdinga, Montmontaže i ERNT. Izvor Business.hr, autor Darko Markušić, 21.12.2006.
fino rekao bih ja [smiley2]
pa ionako ovaj forum ne određuje cijenu TNSA niti bilo koje druge dionice, ali nervozu i emocije ponekad je teško kontrolirati pa samim time smatram to opravdanim
Premješteno iz teme: [color=blue]IPKT (IPK Tvornica ulja d.d. Čepin)[/color]
po mom razmisljanju treba je drzat oko 1,5god zarada i do 150%, vjerujte vrijedi[smiley11]
Premješteno iz teme: [color=blue]FNVC (Finvest Corp)[/color]
Ne zaboravite bljedoliki da WB ( a i VB ) uvijek govore: kupujete dio poduzeća i njegovog poslovanja a ne dionicu. Jedan od postulata WB kaže i slijedeće: Ne pretjerujte sa divrzifikacijom portfelja, koncentrirajte se na 4-5 odlicnih firmi i držite ih dugorocno. ( znam da vam malo pilim živce, ali što mogu stigao mi danas J.P. “Tako to radi Waren Buffet” )
Howgh[smiley2]