BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Na koji rok, bljedoliki? Ako je na dva mjeseca – prihvaćam. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kolega, pa ko još drži dionice 2 mjeseca (osim časnih izuzetaka). Do petka !

KuciloOro:

Kolega, pa ko još drži dionice 2 mjeseca (osim časnih izuzetaka). Do petka !

Ne može. Howgh ( iz principijelnih razloga – ništa osobno )

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

KuciloOro: ” Na koji rok, bljedoliki? Ako je na dva mjeseca – prihvaćam. Howgh ” Kolega, pa ko još drži dionice 2 mjeseca (osim časnih izuzetaka). Do petka !

e, da i dajem 10% fore [smiley2][smiley2]

flyer: ” KuciloOro: ” Na koji rok, bljedoliki? Ako je na dva mjeseca – prihvaćam. Howgh ” Kolega, pa ko još drži dionice 2 mjeseca (osim časnih izuzetaka). Do petka ! ” e, da i dajem 10% fore [smiley2][smiley2]

Dao sam prednost FNVC jer želim miran san prije svega.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

flyer:

KuciloOro: ” Na koji rok, bljedoliki? Ako je na dva mjeseca – prihvaćam. Howgh ” Kolega, pa ko još drži dionice 2 mjeseca (osim časnih izuzetaka). Do petka !

e, da i dajem 10% fore [smiley2][smiley2]

Može na dva mjeseca i dajem ti 10% fore. Moja zadnja ponuda. Howgh

Ja prihvacam obje oklade

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Premješteno iz teme: [color=blue]BD62 (Badel 1862)[/color]

Glavni pravac za sada je hold 😉
KAd se pocne “tresti”, onda ce gore 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]

Svoje vre

mmstanic: ” Prošlabaka sa kolačima [smiley2] ” možda je prošla, ali je spustila granicu, istina trenutno nitko ne želi prodavati po cijeni na kupnji, bumo videli
Svojevremeno ljudi nisu dali dionicu ispod 138, a ovih dana kao da neće ispod 147 [smiley6] a mi bi jeftinije… ma ništa bitno se nije dogodilo.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Briga mene što je bilo pred par mjeseci. Ja sam kupio jučer po jučerašnjim cijenama i pitam sada vas uvaženi kolega Mauricije, da li mi savjetujete da dokupim INU ili SLDM, tj. na kojoj ću bolje zaraditi kroz 1-3 mjeseci ako kupim po današnjim cijenama? Molim kratak i jasan odgovor bez puno filozofiranja. hvala

Ignore: KressoM, delux

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

mreich: ”
Opet ludilo. Nemreš kupiti, a prodati ti žao. Dokle tako? Nek gospon
Samodol pomakne granicu na veći postotak, bilo bi zanimljivije.

ovo je postala teža debilana. Sad će svaki dan po par dionica do 12
000, a onda nazad do 6000.Katastrofa.

Neće to nazad ovaj puta, ljudi su shvatili školu

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Bolje biti u turskom zatvoru nego u transadriji. nit možeš kupit nit moš prodat.
IMHO dionica za mazohiste i one koji to žele postati
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close